Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Φτιάξτε μόνοι σας δραστικά, σπιτικά σιρόπια για το βήχα!


Ο καιρός μονίμως αλλάζει, μια κρύο,μια ζέστη και οι ιώσεις κάνουν party. Ο βήχας είναι από τα πιο ενοχλητικά συμπτώματά τους και η αντιμετώπισή του είναι ο μόνιμος μπελάς μας.

Πως όμως μπορούμε να τον καταπολεμήσουμε μόνοι μας;

Η απάντηση είναι δημιουργώντας τα δικά μας σπιτικά σιρόπια, μόνες μας, στο σπίτι μας, με υλικά που όλες έχουμε στην κουζίνα μας.


Μένουμε Ελλάδα και τους γκρεμίζουμε


Αν είναι πατριωτισμός να φεύγουν οι Έλληνες εκτός Ελλάδας,, τότε να φύγουμε όλοι.!!!

Να φύγουμε όλοι, να το κλείσουμε το μαγαζί,,, Και να πάμε στον Καναδά στην Ιαπωνία στην Γερμανία,, και να γράφουμε μετά ιστορίες και ανέκδοτα, ότι έχουμε στην καρδιά μας την πατρίδα,,, ,,, αλήθεια ποια πατρίδα,,, αυτή που δεν θα έχει πλέον Έλληνες ;;;

Μήπως προτείνετε εσείς που είστε στο εξωτερικό και εσείς που υπερασπίζεστε αυτούς που φεύγουν, να φύγουμε και οι υπόλοιποι από την Ελλάδα;;;

Ρωτάω. Μας προτρέπετε να φύγουμε όλοι – όλοι από την Ελλάδα;


Περιβαλλοντική αδειοδότηση πριν την έναρξη των ερευνών για πετρέλαιο στην Κρήτη, ζητά ο Κρ.Αρσένης!


Κίνδυνος υποβάθμισης των περιοχών NATURA

Γραπτή ερώτηση με τη διαδικασία του επείγοντος κατέθεσε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ο Κρίτων Αρσένης θέτοντας το θέμα της έναρξης σεισμικών ερευνών για τη διερεύνηση ύπαρξης πετρελαίου και φυσικού αερίου στις θαλάσσιες περιοχές της Κρήτης και των νησιών του Ιονίου κατά παρέκκλιση της ευρωπαϊκής περιβαλλοντικής νομοθεσίας και του διεθνούς πρωτοκόλλου ACCOBAMS. Σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή δεν υπάρχει καμία μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την περιοχή ούτε περιβαλλοντική αδειοδότηση ενώ είναι αναγκαίο να παρθούν τα κατάλληλα μέτρα για την αποφυγή υποβάθμισης των περιοχών NATURA.
Ολόκληρη η ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή επιτροπή που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περιοχή μας.


Ξύπνα Ελληνα που νομίζεις ότι έχεις δημοκρατία (βίντεο)

Ξυπνήστε και παρακολουθείστε το παρακάτω βίντεο για να δείτε τι είναι δημοκρατία...


Pulpit rock
back to top ;