Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Fitch: Η Ελλάδα έχει σημειώσει τη μεγαλύτερη δημοσιονομική προσαρμογή


Μόνο ένας συνδυασμός επιπλέον μείωσης των επιτοκίων στα δάνεια της ευρωζώνης, επιστροφής των κερδών της ΕΚΤ από τα κυβερνητικά ομόλογα και μεταφοράς του κόστους στήριξης των τραπεζών στον ESM μπορεί να εξασφαλίσει την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, σημειώνει η Fitch σε έκθεσή της.


Ο φοιτητής που άφησε "άφωνους" τους πολιτικούς


ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.


Έχει διατυπωθεί πολλές φορές ότι τα μεγάλα κανάλια εξασκούν προπαγάνδα στον Ελληνικό λαό, με ειδήσεις που παρασύρουν τον κόσμο σε λανθασμένα συμπεράσματα κάνοντας τον πρόβατα προς την σφαγή. 
Τα συμφέροντα που υπάρχουν είναι τεράστια, αλλά μαζί με αυτά δημιουργούν δημοσιογράφους ψεύτες, με ενημέρωση που εμπεριέχουν στημένα θέματα, προβάλλοντας τα τις απαιτήσεις των αφεντικών τους.
Άραγε ποια είναι αυτά τα αφεντικά που μέσω της τηλεόρασης και των ΜΜΕ επιδρούν στην διαμόρφωση την κοινής γνώμης,... 


Γιατί οι Εβραίοι θέλουν τόσο την Ελλάδα;!!!


Πριν από λίγα χρόνια είχαμε γράψει στον «Ελεύθερο Κόσμο» ότι πολλές ακίνητες ιδιοκτησίες στην πόλη της Θεσσαλονίκης αγοράζονται από Εβραίους, ελληνικής και ισραηλινής υπηκοότητας. Αμέσως, η ισραηλινή κοινότητα της συμπρωτεύουσας μας μήνυσε, οδηγηθήκαμε για πολλοστή φορά στα δικαστήρια, όπου τελικά δικαιωθήκαμε. Αρκετοί τότε και στον πατριωτικό χώρο, μας θεώρησαν υπερβολικούς και μας συμβούλεψαν να μην ασχολούμαστε με ... 


ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!!


ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!! 

Τα παρακάτω που θα διαβάσετε είναι τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων όπως την ονομάζουν ...

Pulpit rock
back to top ;