Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Αγωνία στην Αθήνα για τα παγκόσμια οικονομικά παιχνίδια


Ενοχλημένος ο πρωθυπουργός για την εξέλιξη του Eurogroup - Συνεχείς επαφές με Βενιζέλο-Κουβέλη

Δυσφορία επικρατεί στην Αθήνα για την αδυναμία του Eurogroup να βρει λύση στο ελληνικό πρόβλημα την οποία μεταθέτει για την ερχόμενη Δευτέρα. Ο πρωθυπουργός στις Βρυξέλλες θα έχει επαφές με ηγέτες για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα και να πιέσει ενώ ταυτόχρονα θα «παζαρέψει» για να μη μειωθούν τα κονδύλια του ΕΣΠΑ που αποφασίζουν Πέμπτη και Παρασκευή οι ευρωπαίοι ηγέτες.

Για πρώτη φορά ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς εξέδωσε ανακοίνωση για συνεδρίαση του Eurogroup δείχνοντας ανοικτά την ενόχλησή του. 


Πρώτο θέμα διεθνώς το ναυάγιο στο Eurogroup


Το BBC τονίζει:''Απέτυχαν οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης να καταλήξουν σε συμφωνία για την εκταμίευση της επόμενης δόσης στην Ελλάδα''. 

Το πρακτορείο Bloomberg σχολιάζει:''Η ΕΕ σκόνταψε στην μείωση του χρέους έπειτα από σύγκρουση με το ΔΝΤ.Οι Ευρωπαίοι υπουργοί οικονομικών δεν κατόρθωσαν να συμφωνήσουν σε ένα πακέτο για μείωση του ελληνικού χρέους μετά από διαμάχη με το ΔΝΤ για το πώς θα επανέλθει σε βιώσιμα επίπεδα η πληγείσα από την ύφεση οικονομία της χώρας.

Η γερμανική εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung κάνει λόγο για ''ναυάγιο'' στο χθεσινό Eurogroup και συνεπώς αναβάλλεται η εκταμίευση της επόμενης δόσης για την Ελλάδα.


Ανάψαμε το τζάκι, την στάχτη τι να την κάνουμε; Την πετάμε;


Πολλοί θα ζεσταθούν φέτος με τζάκι ή ξυλόσομπες. Βρήκαμε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για τις χρήσεις της… “άχρηστης” στάχτης. 
Είναι πολύ ευχάριστο να ζεσταινόμαστε το χειμώνα από την φωτιά, με μια ξυλόσομπα ή τζάκι!
Από αυτή τη φυσική ζέστη φωτίζεται το σπίτι, ψήνεται το φαγητό, στεγνώνονται τα ρούχα, ζεσταίνεται το νερό, και φυσικά μένει στο τέλος η πολύτιμη στάχτη! Δεν πετάμε την στάχτη, δεν είναι καθόλου άχρηστη ή σκουπίδι. Συνεχίζουμε να την χρησιμοποιούμε, όπως έκαναν και παλιά και αυτό μας κάνει να νοιώθουμε απερίγραπτη χαρά! 


ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ των ΗΠΑ τα λέει, όχι κάποιος συνωμοσιολόγος! (video)

Ο Στρατηγός Wesley Clark με 4 άστρα στα γαλόνια του, λέει τις αλήθειες. Φυσικά αυτές οι αλήθειες δεν εμφανίζονται ποτέ στα ΜΜΕ που κατά τα άλλα... «ενημερώνουν».



Το κρεσέντο του Άδωνη για το μνημόνιο (video)

Χαρακτηριστικός είναι ο ζήλος που επιδεικνύει ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης όταν αναφέρεται στο μνημόνιο και τις ευεργετικές του ιδιότητες στον τόπο μας. Μάλιστα, η θρησκευτική ευλάβεια που το πιστεύει, τον μετατρέπει ως τον απόλυτο εχθρό των αντιμνημονιακών, ενώ το πάθος που τον κατακλύζει μπορεί να συγκριθεί με το πάθος που τον διακατέχει όταν προωθεί τηλεοπτικά τα ιστορικά του βιβλία.


Pulpit rock
back to top ;