Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2013

Η παγκόσμια ελίτ των Ιλλουμινάτι: Ένα μέλος της Νέας τάξης πραγμάτων αποκαλύπτει τα σχέδιά τους!!! (Βίντεο)

Ένα μέλος της Νέας τάξης πραγμάτων αποκαλύπτει τα σχέδιά τους, το πώς και τι πρόκειται να κάνουν στον κόσμο. Η καριέρα του Τζόρτζ Γκρίν εκτείνεται από τη στρατιωτική υπηρεσία στην USAF,"παίζοντας μονοπώλιο" στις συναλλαγές με επιχειρήσεις και μεγάλης κλίμακας κατασκευές, σε στενή συνεργασία με αλλες φιλανθρωπικές διάνοιες για να "ξυπνήσει τους ανθρώπους» στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τις επερχόμενες αλλαγές. 


Πολύ λίγοι άνθρωποι έχουμε μιλήσει έχουν χρονικό ορίζοντα της προσωπικής εμπειρίας - και επαφές -. Η οποία είναι αυτή η ευρεία Του ζητήθηκε να χτίσει έναν εχθρό αιχμαλώτων πολέμου στρατόπεδο στο κέντρο του Λας Βέγκας - αρνήθηκε - και κλήθηκε να είναι ο πρόεδρος Οικονομικών για τη διοίκηση Κάρτερ, αλλά μειώθηκε, αφού κατέστη σαφές ότι σ 'αυτόν η ηθική των πολλών από τους ανώτερους παίκτες ήταν σε μεγάλο βαθμό σε κίνδυνο. 

Λίγο μετά γύρισε κάτω την προσφορά, τα δάνεια του κλήθηκαν και έχασε πολλά εκατομμύρια δολάρια ως χρηματοδότηση αφαιρέθηκε από δεκάδες μεγάλα κατασκευαστικά έργα. Απτόητος, ο Γιώργος ξαναχτίστηκε τον κόσμο του και είναι σε άμεση επαφή με Πλειάδεια νοημοσύνης και άλλα όντα. 

Έχει αφιερώσει τη ζωή του στη διάδοση της λέξης ότι όλα δεν είναι όπως φαίνεται. Πολύ σημαντικό το βιβλίο του για το νέο πρότυπο, έχει διαβαστεί από εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. Έχει ένα πολύ σοβαρό μήνυμα: υπάρχει πολύ λίγος χρόνος για να προετοιμαστούν. 

Λέγοντάς μας ότι «πηγές» του είναι να τον πληροφορεί ότι πολύ λίγοι άνθρωποι έχουν "ξυπνήσει" και ότι είναι σχεδόν πολύ αργά, είναι συσκευασμένες οι βαλίτσες του και είναι έτοιμος να μετακομίσει στο Εκουαδόρ, όπου λέει ότι πολλοί "γνώστοι" έχουν αγοράσει ακίνητη περιουσία και έχουν ήδη φύγει από τις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Όταν ρωτήθηκε πότε θα πρέπει να αναμένουμε σημαντικές αλλαγές για να εμφανιστούν, η απάντησή του είναι να κοιτάτε το ρολόι του. "Η στιγμή που ξεκινήσει μια απεργία εναντίον του Ιράν είναι η στιγμή πλέον να βρίσκεται στις ΗΠΑ," λέει ο Γιώργος. "Πολύ σύντομα θα πρέπει να ξυπνήσει ένα πρωί της Δευτέρας, για να διαπιστώσετε ότι ο κόσμος δεν είναι πια η ίδιoς.eleysis-ellinwn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

back to top ;