Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Η αφύπνιση

Η αφύπνιση είναι η διαδικασία κατά την οποία το ατομο γνωρίζει πλέον την ΑΛΗΘΕΙΑ για όλα όσα έχουν συμβεί και συμβαίνουν στον πλανήτη.

Αφύπνιση σημαίνει να φτάσει στην ΑΛΗΘΕΙΑ που σημαίνει το τέλος της ΛΗΘΗΣ του. (Α-ΛΗΘΕΙΑ). 

Οι εξουσιαστές του δώσανε ψευδείς πληροφορίες για να δημιουργήσει την εικόνα για τον κόσμο που οι ίδιοι ήθελαν να πιστεύει. Του έκαναν πλύση εγκεφάλου για να μπορέσουν να ελέγχουν τον εγκέφαλο του και κατά συνέπεια τη συμπεριφορά του. 

Δημιούργησαν μια φούσκα από δόγματα και ψευδείς πληροφορίες μέσα στην οποία αντλεί πληροφορίες και διαμορφώνει την άποψη του για όλα αυτά που συμβαίνουν. 

Για να καταφέρει να αφυπνιστεί, πρέπει να σπάσει τη φούσκα της άγνοιας που τον περιβάλλει. 


ΜΕΛΕΤΗ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΩΣ ΑΠΑΤΗ - ΟΙ ΟΓΚΟΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΤΑΧΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ!Όποιος ψάχνει για μια πραγματική θεραπεία θα πρέπει να αποφύγει τη χημειοθεραπεία.

Μια ομάδα ερευνητών από την πολιτεία της Ουάσινγκτον είχε ένα τεράστιο «Ωχ!" την στιγμή που πρόσφατα, αποκαλύφθηκε τυχαία η θανατηφόρα αλήθεια για την χημειοθεραπεία, κατά την διάρκεια μιάς έρευνας γιατί τα καρκινικά κύτταρα του προστάτη είναι τόσο δύσκολο να εξαλειφθούν με τη χρήση συμβατικών μεθόδων θεραπείας.

Όπως αποδεικνύεται, η χημειοθεραπεία δεν θεραπεύει πραγματικά ή δεν θεραπεύει τον καρκίνο καθόλου, σύμφωνα με τα συμπεράσματα της μελέτης, αλλά μάλλον τροφοδοτεί την ανάπτυξη και των καρκινικών κυττάρων, που καθιστά πολύ πιο δύσκολο να εξαλείψουμε όταν μία χημειοθεραπεία έχει ήδη ξεκινήσει.


Toυρκία: "Oι Εβραίοι υποκίνησαν τα επεισόδια στην Τουρκία"

Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπεσίρ Αταλάϊ ισχυρίζεται πως τα επεισόδια που ξέσπασαν τον Ιούνιο στην Τουρκία με αφορμή το πάρκο Γκεζί υποκινήθηκαν από «εξωτερικούς παράγοντες και την διασπορά των Εβραίων»!


Pulpit rock
back to top ;