Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Κρήτη: Δείτε την σε 30 δευτερόλεπτα - Εντυπωσιακό βίντεο για τον τουρισμό!



Ο γνωστός σκηνοθέτης και δημιουργός της σειράς "Το Νησί" Θοδωρή Παπαδουλάκη δημιούργησε ένα τηλεοπτικό spot, με τα πιο χαρακτηριστικά "αρώματα" της Κρήτης - "Άνοιγμα" στους υποψήφιους επισκέπτες της Κρήτης κάνει η Περιφέρεια με διαγωνισμό...
Τοπία που κόβουν την ανάσα, αλλά και προσφέρουν ψυχανάλυση, για την οποία άλλοι θα πλήρωναν πολλά σε συνεδρίες, καταγάλανα νερά για όσους απολαμβάνουν το "υγρό στοιχείο", απόκρημνα φαράγγια για τους λάτρεις των extreme sports, κρητικούς χορούς και παραδοσιακά εδέσματα, πολιτιστικά μνημεία που έχουν "σημαδέψει" την πορεία της ανθρωπότητας, όλα αυτά κι ακόμη περισσότερα θα έχει την ευκαιρία να ζήσει, να δοκιμάσει και να αποτυπώσει στο "φάκελο" των αναμνήσεών του, ο επισκέπτης της Κρήτης.





Οι ομορφιές της Κρήτης σε συνδυασμό με το ταλέντο του σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη έφεραν το μοναδικό αποτέλεσμα του τηλεοπτικού spot που μπορεί να δει κανείς στο νέο τουριστικό portal της Περιφέρειας Κρήτης incrediblecrete.gr. Οι εικόνες αναδύουν "αρώματα" Κρήτης, ενώ μέσα στα 38 δευτερόλεπτα της διάρκειάς τους, ο θεατής παίρνει γερές "δόσεις" από Κρήτη! 


Το spot ετοίμασε η Περιφέρεια με την ευγενική προσφορά του Σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη, δημιουργού της σειράς "Το Νησί" και προβάλλεται μέσω του Travel Channel στο πλαίσιο διαγωνισμού που διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης, με έπαθλο εισιτήρια και διαμονή στο νησί.  





Ακόμη ένα τηλεοπτικό spot, μεγαλύτερης διάρκειας, απεικονίζει λεπτομέρειες από φημισμένους τόπους αλλά και άγνωστες "γωνιές" στην Κρήτη, εικόνες που ... χωρίς πολλά λόγια, αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση του νησιού στο εξωτερικό! Δείτε το βίντεο του cretalive.gr...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pulpit rock
back to top ;