Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Καμαρωστε,τους πιασαμε ..στα πρασα! ! !


ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ...ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΙΤΗ ΔΥΝΑΜΗ...


TO BINTEO ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΊ: ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝ ΚΑΔΡΩΝΙΑ

Δειτε ποιοι προετοιμαζουν τα επεισοδια! ! !
ΣΥΝΈΛΑΒΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΦΌΡΤΩΣΑΝ ΟΛΑ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ

Μασονία

Ένταση με διμοιρία που εισχώρησε στον πυρήνα της συγκέντρωσης


Φωτογραφίες και βίντεο από τις αντιδράσεις των Αγανακτισμένων
Διμοιρία των ΜΑΤ μπήκε στον πυρήνα της συγκεντρωμένων που βρίσκονται μπροστά από τη Βουλή επί της Αμαλίας. Οι αστυνομικές δυνάμεις τα άκουσαν από τους διαδηλωτές. Επικράτησε για λίγα λεπτά μια μικροένταση αλλά με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων το περιστατικό δεν είχε συνέχεια…

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο…

Ομάδα Αγανακτισμένων πέρασε τα κάγκελα της Αστυνομίας (video)

Αποκάλυψη για 10% προμήθεια;;




«Γουρλώνουν τα μάτια, λέει ο Τζόζεφ Στίγκλιτς, αναφερόμενος στους ηγέτες των κρατών που συναινούν στο ξεπούλημα, με την προοπτική της προμήθειας του 10%, ποσό που καταβάλλεται σε λογαριασμούς στην Ελβετία».
Σύμφωνα με το Βιβλίο  Τhe best democracy money can buy που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα με τίτλο:  Δημοκρατία σε τιμη ευκαρίας  του ΓΚΡΕΓΚ ΠΑΛΑΣΤ
Η βία,  οι ταραχές και το πολιτικό πρόβλημα είναι   ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ και ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΕΣ και επιδιώκονται απο το ΔΝΤ και τους κυβερνώντες. Αποτελούν το Τρίτο Βήμα του ΔΝΤ.
Το πρώτο Βήμα του μηχανισμού -πάντα συμφωνα με το βιβλίο- είναι ο missing statistician!!! Κάποια στατιστικά στοιχεία εμφανίζονται ή εξαφανίζονται ξαφνικά  “παραποιημένα” και έτσι  ακριβώς έγινε στην Φλωριδα.

Endgame: Blueprint για παγκόσμια υποδούλωση (υπότιτλοι Ελληνικοί)



Βγήκε το πολυαναμενόμενο συναρπαστικό ντοκυμαντέρ του δημοσιογράφου Alex Jones με ελληνικούς υπότιτλους: Endgame: blueprint for global enslavement. To "Endgame" είναι το τελικό αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας πάνω σε ιστορικά ντοκουμέντα που εξηγούν γιατί οι ηγέτες αυτού του κόσμου είναι μανιακοί με τον απόλυτο έλεγχο, της κατακυρίευσης και της σκλαβιάς της ανθρωπότητας, χειριζόμενοι τρομαχτική ισχύ για χάρη μόνο της ισχύoς, συγκεντροποιώντας την εξουσία σε ένα αδυσώπητο παγκόσμιο κυβερνητικό σύστημα, και επιδιώκοντας την "τελική λύση τους" για παγκόσμιο πληθυσμιακό αποδεκατισμό. Το "Endgame" ξεσκεπάζει το μακροπρόθεσμο σχέδιο των ελιτιστών και εξηγεί γιατί θα είναι ένας εφιάλτης για το υπόλοιπο της ανθρωπότητας εκτός και εάν ξεσηκωθούμε τώρα και πολεμήσουμε ενάντια στα συστήματα του ελέγχου τα οποία σχεδιάστηκαν για να μετατρέψουν εμάς και τον πλανήτη μας σε ένα πλανήτη φυλακή. Ξεσκεπάζονται ανοιχτά η λέσχη Μπίντερμπεργκ, οι Ροκφέλερ και οι Ροθτσιλντ, η Ευγονική, ο μετανθρωπισμός, και τα εγκλήματα των τυράννων και της ελιτ διαμέσου των αιώνων. www.infowars.com ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η ΤΑΙΝΙΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΡΙΧΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ Η ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ

Ο Dave Mustaine των ‘Megadeth’ μιλάει στον Alex Jones για το ‘Endgame’, το νέο τους δίσκο και την Νέα Παγκόσμια Τάξη



Ο Dave Mustaine,τραγουδιστής και μορφή του γνωστού heavy metal συγκροτήματος Megadeth, μιλάει με τον Alex Jones σχετικά με την αφύπνισή του για τα σχέδια τηςΝέας Παγκόσμιας Τάξης, την πρόσφατη μεταστροφή του στονχριστιανισμό, αφού για χρόνια είχε ακολουθήσει τα μονοπάτια του αποκρυφισμού και το νέο δίσκο του συγκροτήματος που έχει τον τίτλο ‘Endgame’.

Ο Mustaine πιστεύει ότι ο κόσμος οδηγείται με γρήγορους ρυθμούς σε μία παγκόσμια κυβέρνηση και σε ένα παγκόσμιο νόμισμα και λέει πως μέσα από την μουσική του και ιδιαίτερα αυτόν τον τελευταίο δίσκο, προσπαθεί να μεταφέρει στους fan του αλλά και σε όλο τον κόσμο, το μήνυμα για την σκοτεινή συνομωσία που κρύβεται πίσω από την επερχόμενη απάνθρωπη Παγκόσμια Κυβέρνηση και τον ρόλο αυτών που έχουν το χρήμα και κινούν τα νήματα.

Υπουργοί προστατεύουν απατεώνες και γλιτώνουν εγκληματίες

του Κώστα Χαρδαβέλλα

Συντριπτικό κατηγορώ κατά υπουργών, ανώτατων κρατικών παραγόντων, ακόμα και πρώην πρωθυπουργών περιλαμβάνονται στο υπό έκδοση βιβλίο του πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Γ. Σανιδά με τίτλο: «Αγωνία και αγώνας για τη Δικαιοσύνη».
Ο θαρραλέος δικαστικός λειτουργός εμπιστεύτηκε στον...
Κώστα Χαρδαβέλλα μεγάλο μέρος των αποκαλύψεών του που θα προκαλέσουν σάλο τις επόμενες ημέρες και ανάμεσα στις άλλες περιλαμβάνουν.

«Αγανακτισμένοι» χάκερς χτύπησαν την Προεδρία της Δημοκρατίας

Κυβερνοεπίθεση από χάκερς που υποστηρίζουν τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των πολιτών στις πλατείες της χώρας δέχτηκε ο ιστότοπος της Προεδρίας της Δημοκρατίας.



Ο ιστότοπος της Προεδρίας αντικαταστάθηκε από μία μαύρη σελίδα, στην οποία έχει αναρτηθεί βίντεο από το YouTube με στιγμιότυπα από τις συγκεντρώσεις των "αγανακτισμένων" στο Σύνταγμα, καθώς και το παρακάτω κείμενο:......

ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ! Είμαστε εδώ δυνατοί και πολλοί κανείς δεν μπορεί να μας θάψει πλέον
κανείς δεν μπορεί να μας εκμεταλευτεί, μας χρωστάνε δεν τους χρωστάμε
θέλουμε τα όνειρα μας με σάρκα και οστά, θέλουμε να ζήσουμε, θέλουμε να αναπνεύσουμε ελευθερία
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!




Οι βουλευτές φεύγουν και ο πρωθυπουργός πάει Πρόεδρο!

Σοκ προκάλεσε στην κυβέρνηση και την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, η ξαφνική και αναπάντεχη επιστολή παραίτησης του βουλευτή Φλώρινας, Γιώργου Λιάνη, ο οποίος δηλώνει ότι παραιτείται πλέον από το ΠΑΣΟΚ και παραμένει ανεξάρτητος βουλευτής, καθώς όπως σημειώνει δεν προτίθεται να ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.
Η έκτακτη  συνάντηση του πρωθυπουργού με το Πρόεδρο της Δημοκρατίας αύριο στη μία το μεσημέρι, έχει φουντώσει τα σενάρια περί ανασχηματισμού αλλά και εκλογών!
Αναλυτική η επιστολή παραίτησης από το ΠΑΣΟΚ του κ. Λιάνη στον Πρόεδρο της Βουλής
Mε λύπη, ομολογουμένως με πάρα πολύ λύπη, πήρα την απόφαση να παραιτηθώ από την κοινοβουλευτική μας ομάδα παραμένοντας βουλευτής Φλώρινας. 

Είναι κυρίως θέμα συνείδησης

Δεν Πληρωνω Συνταγμα



videopories

Παρολιγον έφοδος στο Μεγ. Βρετανία



videopories

Οι 300 Ελληνες - Ολα για ολα αύριο Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011 (2/2)

1/2



Pulpit rock
back to top ;