Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΟΥΜΕ;ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΔΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!


Ακτωρ, ΓΕΚ, ΤΕΡΝΑ, ΑΒΑΞ, Emporiki, Eurobank, Pireos, Aspis, ΜΕΓΑΡΟ ...;, Δ.Ο.Λ., MEGA, ΑΛΠΗΑ ΒΑΝΚ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, ΠΗΓΑΣΟΣ, ΙΝΤΡΑΚΟΜ,  ΟΜΙΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ, HOEFTEN,  και αρκετοί ακόμα..


 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ!!


 Είναι το "βαθύ αντικοινωνικό κράτος" ...; 


Είναι οι σύγχρονοι Αμπραμοβιτς σε ένα καθεστώς που ταιριάζει περισσότερο στο ...;οικονομικό μοντέλο της Σοβιετικής Ένωσης της δεκαετίας του 80!!.


 Δεν αποκρατικοποιούμε ΤΙΠΟΤΑ με το μοντέλο του Νεοφιλελευθερισμού.



ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΑΝ ΩΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟΥΣ-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ!!


Σήμερα πέρασε από το ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ και ισχύει από 1-1-2013 ο νόμος OBAMA CARE, ο νέος υγειονομικός νόμος του Ομπάμα, που απαιτεί από όποιον θέλει να έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη θα πρέπει από 1-1-2013 μέχρι 31-12-2014 να έχει ενταχθεί στο νέο σύστημα, που είναι αυτό που απαιτεί εμφύτευση μικροτσίπ.



Το μήνυμα για την Ελλάδα που συγκίνησε το Hollywood


Ο Tommy Lee έγινε γνωστός όχι μόνο για τη μουσική του αλλά και για τη σχέση του με την σεξοβόμβα Pamela Anderson. Γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά μεγάλωσε στο Los Angeles. Πρόσφατα κοινοποίησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ένα κείμενο για την Ελλάδα το οποίο αγκαλιάστηκε από τους θαυμαστές του από την πρώτη στιγμή. Δείτε τι έγραψε:...

Τρεις επιτήδειοι κατάφεραν να "κερδίσουν" τρία εκατομμύρια ευρώ σε βάρος του ΙΚΑ


Ζημία, μεγαλύτερη των τριών εκατομμυρίων ευρώ, προκάλεσαν δύο έλληνες και ένας υπήκοος Μπαγκλαντές, στο ΙΚΑ, οι οποίοι υπέβαλαν συστηματικά ψευδείς αναλυτικές περιοδικές δηλώσεις. Η έρευνα ξεκίνησε μετά από σχετικές καταγγελίες της διοίκησης του Ιδρύματος, σύμφωνα με τις οποίες άγνωστα άτομα με τη χρήση συνολικά 47 ηλεκτρονικών ιχνών, είχαν υποβάλλει μέσω διαδικτύου, ψευδείς Αναλυτικές Περιοδικές Δηλώσεις. 



Οι Ρώσοι στο Αιγαίο! Αρματαγωγά τους πλέουν προς Συρία


Οι Ρώσοι στο Αιγαίο.


Τα Ρώσικα Αρματαγωγά FILCHENKOV και TSESAR KUNIKOV και τα Ρυμουλκά SHAKHTAR και OKHTENSKY εξήλθαν από Δαρδανέλια και βρίσκονται Νότια Ίμβρου.  Είχαν ενημερώσει σχετικά με την είσοδό τους στο Αιγαίο και διέλευση.


Που πάνε; Δεν θέλει και πολύ σκέψη...

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΣΤΟ EUROGROUP! ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ, ΟΥΤΕ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ...


Κανονικός καρπαζοεισπράκτορας ο υποτακτικός της Μέρκελ... Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, μετά τη λήξη του συμβουλίου που έγινε στις Βρυξέλλες, ο κ. Στουρνάρας έδωσε στους ομολόγους του διαβεβαιώσεις για την πρόθεση της ελληνικής κυβέρνησης να επαναφέρει το πρόγραμμα προσαρμογής σε σωστή τροχιά.



Pulpit rock
back to top ;