Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Πραγματικό μουσικό βίντεο: Tα λόγια του Eωσφόρου!

ΑΛΗΘΕΙΕΣ (ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ)

Το παραμύθι και ο εκβιασμός !

ΜΑΣΟΝΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ και μηνύματα για δίδυμους πύργους πρίν συμβεί το χτύπημα

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ VIDEO AYTO. ΜΕΤΑ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ….

Το εξαιρετικό http://olympia.gr έγραψε, ο Στέφανος Χίος έκανε το VIDEO και το KONTRA CHANNEL το πρόβαλε προχθές. Πολλές συμπτώσεις, τα ίδια ονόματα, άλλα πρόσωπα, αλλά το ίδιο DNA,  διαλύει την χώρα μας εδώ και πολλές δεκαετίες. Το χειρότερο είναι ότι οι Έλληνες τους ανέχονται. Ίσως δεν ήξεραν. Τώρα γνωρίζουν με λεπτομέρειες. Δεν έχουν πιά καμμία δικαιολογία. Μόνο ηλιθιότητα μπορούν να επικαλεστούν. Α.Α.


Εύγε στον κ. Χίο και το Κόντρα που τόλμησαν. Εύγε στον Πάνο Καμμένο που έφερε τις αποκαλύψεις στην Βουλή των Ελλήνων κατά την εισαγωγική του ομιλία για το σκάνδαλο των υποβρυχίων. 70 χρόνια ψέμματα και διαστρέβλωση της ιστορίας, επιτέλους, τώρα έχουν αντίλογο.

Ηλεκτρονική παρακολούθηση, Κάρτα του Πολίτη, τσιπάκια και... τσεπώματα!

Σύστημα Αναγνώρισης Πολιτών από το 2012 - Έρχεται ολοταχώς και το τσιπάκι...

Μεγάλες μπίζνες με δισεκατομμύρια ευρώ γύρω από λογισμικά που οδηγούν στο περιβάλλον Παπανδρέου...
Παρακολούθηση - έλεγχος εισερχομένων - εξερχομένων από την χώρα πολιτών και αλλοδαπών.
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 9.108.910 ευρώ και χρηματοδοτείται από τα σχετικά προγράμματα ΕΣΠΑ και από εθνικούς πόρους.

Θαύμα στην Κάλυμνο με εμφάνιση του Χριστού!

Την Κυριακή 3 Απριλίου και την ώρα που εψάλλοντο τα εγκώμια της Θεοτόκου εμφανίστηκε ξαφνικά επί του τέμπλου και συγκεκριμένα στην θέση όπου βρίσκεται η εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου, η μορφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού με ακάνθινο στέφανο επι της κεφαλής Του.

Την στιγμή της Θαυματουργού εμφανίσεως της μορφής του Σωτήρος μας η κανδήλα της εικόνος εκινείτο, όπως μαρτυρούν όλοι παρευρισκόμενοι πιστοί στην ακολουθία.


Προσοχή στην Απογραφή. Ζητήστε να σας υπογράψουν την Υπεύθυνη Δήλωση της Ανάρτησης!!!

ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΟΠΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΛΩΣΗ ΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΤΕ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ......
ΣΤΟΙΧΕΙΑ
http://ksipnistere.blogspot.com

ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - HAARP (ντοκιμαντέρ)

"Καιρικός έλεγχος : παγκόσμια θέρμανση ή ανθρώπινος χειρισμός ;"

Περίπου διακόσια μίλια ανατολικά από το Anchorage της Αλάσκα βρίσκεται τοποθετημένος ένας πομπός που έχει τη δυνατότητα να εκπέμψει περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια βατ ενέργειας στην ιονόσφαιρα. Είναι ένα πραγματικό θαύμα της τεχνολογίας ικανό να ελέγξει και να μετατρέψει τις καιρικές συνθήκες σε όλο τον πλανήτη. Παρόλα αυτά, για όποιον λόγο κι αν βρίσκεται εκεί αυτός ο πομπός, το γεγονός είναι ότι η τρύπα του όζοντος μεγαλώνει. Οτιδήποτε κι αν συμβαίνει σ αυτήν την απομονωμένη παγωμένη γης της Αλάσκας αποτελεί ένα μυστήριο.
larisxa
http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Mike Adams - "ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ" ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΘΑΝΑΤΟΥ (Video)

Ο Μάικ Άνταμς, ο γνωστός Health Ranger , που έχει το σάιτ naturalnews.com συζητάει με τον Αλεξ για τις αθλιότητες στο σύστημα υγείας αλλά και στις ύπουλες επιθέσεις που δεχόμαστε μέσω φαρμάκων και τροφίμων. Καλό είναι να ερευνούμε και αυτά που παρουσιάζει- να επεκτείνουμε την επιμόρφωση και την πρόσληψη πληροφοριών, και να εμπεδώνουμε σιγά σιγά ότι το σύστημα δεν προστατεύει πάντα τον πολίτη, αλλά συχνά τον εκθέτει σε κινδύνους που μπορει να του κοστίσουν τη ζωή του...






ΠΗΓΗ : Περίεργα - PERIERGAA
Pulpit rock
back to top ;