Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Ξυλοκόπησαν ειδικό φρουρό στο σύνταγμα μετά την κηδεία του 77χρόνου....

Διαδηλωτές που συμμετείχαν σε πορεία μετά την πολιτική κηδεία του 77χρονου φαρμακοποιού, Δημήτρη Χριστούλα, ο οποίος αυτοκτόνησε την περασμένη Τετάρτη, επιτέθηκαν σε ειδικό φρουρό και τον ξυλοκόπησαν.Οι διαδηλωτές σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες επιτέθηκαν στον ειδικό φρουρό την ώρα που έβγαινε από τον σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα, καθώς βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας και του αφαίρεσαν το μπουφάν που φορούσε, τη ζώνη, το αλεξίσφαιρο γιλέκο και τον ασύρματο. 
Δείτε φώτο:

Αυτά είναι τα 10 χαράτσια που θα έρθουν μετά τις εκλογές


Βάσει του χρονοδιαγράμματος που θέτει το νέο Μνημόνιο, μετά τις εκλογές και μέχρι το τέλος του χρόνου, αν δεν αλλάξει κάτι, οι φορολογούμενοι θα κληθούν να πληρώσουν έως και 10 απανωτά χαράτσια.
Οπως γράφει σήμερα το protohema.gr, τα 10 χαράτσια, που θα αποφέρουν στα κρατικά ταμεία περίπου 8 με 9 δισ. ευρώ και τα οποία θα κληθούν να πληρώσουν επτά εκατομμύρια φορολογούμενοι, περίπου, είναι τα εξής:

Τελικός στόχος η δήμευση της περιουσίας των Ελλήνων


Η υπαγωγή της χώρας στο μηχανισμό στήριξης και οι όροι που συνόδευσαν τη δανειακή βοήθεια έχουν δημιουργήσει μια πραγματικότητα, η οποία πλέον, έπειτα από δύο χρόνια Μνημονίου, επιτρέπει την εξαγωγή ορισμένων συμπερασμάτων. Στο παρόν άρθρο επικεντρωνόμαστε στην άνευ προηγουμένου επίθεση που έχει εξαπολύσει η τρόικα, σε συνεργασία με τις πολιτικές δυνάμεις που στηρίζουν το Μνημόνιο, στην ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων.

Pulpit rock
back to top ;