Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Παπά-Ηλίας ο "Παπαφλέσσας" : Γ.Παπανδρέου είσαι ΒΛΑΚΑΣ ( video)


Ο Παπα-Ηλίας ο αγανακτισμένος, γνωστός ...ως σύγχρονος "Παπαφλέσσας" του συντάγματος, αφού κατάγεται απο την οικογένεια του γνήσιου Παπαφλέσσα ( Γρηγόριου Φλέσσα 1788-1825), κληρικού, πολιτικού και αγωνιστή, ήρωα της Eλληνικής Επανάστασης του 1821, Στο βίντεο του ALTER, τα λέει χύμα σταράτα στον πρωθυπουργό, αποκαλώντας τον Γ. Παπανδρέου ΒΛΑΚΑ , Σκουληκαντέρα, και άτομο που του κάνει κουμάντο η μαμά του .
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΠΑ ΗΛΙΑ ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ!!!!

Φοβούνται έξαρση διαφθοράς στην ΕΛ.ΑΣ λόγω... περικοπών Προβληματισμένο το Υπουργείο ύστερα από το ψαλίδι στους μισθούς


Τους προσεχείς τρεις μήνες λόγω μειώσεως μισθών και κρατήσεων επιδομάτων το εισόδημα των αστυνομικών της Αμεσης Δράσης, των ομάδων ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ και άλλων κρίσιμων υπηρεσιών ο μισθός τους θα συρρικνωθεί στα 500 έως 650 ευρώ.


 Παράλληλα το 75% όλων των αστυνομικών θα λάβει τους επόμενους μήνες λιγότερα από 1000 ευρώ δημιουργώντας μια ασφυκτικά δύσκολη οικονομική κατάσταση στους ένστολους. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει ανησυχία στα επιτελεία της λεωφόρου Κατεχάκη γιατί να προκληθεί έκρηξη διαφθοράς στην ΕΛ.ΑΣ αντίστοιχης αυτής που έχει παρατηρηθεί τις τελευταίες δεκαετίες σε γειτονικές χώρες όπως η Βουλγαρία, η Ρουμανία και άλλες. Παράλληλα πολλοί μιλούν για «μία αστυνομία που βράζει». 

Το παιχνίδι με την έκτη δόση


του Γιώργου Δελαστίκ


Η προπαγανδιστική «φούσκα» του παιχνιδιού κυβέρνησης – τρόικας ήταν η υποτιθέμενη «ρήξη» τους. Όχι ότι δεν υπάρχουν ανάμεσά τους και κάποιες δευτερεύουσες αντιθέσεις ως προς τους ρυθμούς και τη μεθόδευση εκποίησης της δημόσιας περιουσίας του ελληνικού κράτους έναντι πινακίου φακής ή των απολύσεων πολλών δεκάδων χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων κάθε χρόνο, οι οποίες, όμως, κατ’ ουδένα τρόπο ανατρέπουν τη στρατηγική σύγκλιση απόψεων του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και των ξένων επικυρίαρχων της ΕΕ και του ΔΝΤ ως προς την «κινεζοποίηση» της ελληνικής κοινωνίας.

Ελλάς το μεγαλείο σου! Επίδομα τρίτεκνης στη σύζυγο του κ. Πάγκαλου!


Τεράστιο πολιτικό και ηθικό ζήτημα προκύπτει μετά την αποκάλυψη ότι η σύζυγος του κ. Θεόδωρου Πάγκαλου, κα Χριστίνα Χριστοφάκη εισπράττει επίδομα τρίτεκνης.....
!


Την ώρα που η κυβέρνηση «χτυπά» ανελέητα τους πολίτες ζητώντας με το άδικο χαράτσι για τα ακίνητα αλλά και με τους άλλους φόρους να βάλουν όσο πιο βαθιά γίνεται το χέρι στην τσέπη, αποκαλύπτεται, σύμφωνα και με τα έγγραφα που παρουσιάζει το protothema.gr ότι η σύζυγος του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης κα Χριστίνα Χριστοφάκη εισέπραξε για το 2010 το ποσό 2.145 ευρώ από τον ΟΓΑ.


Ένα ποσό  το οποίο ισοδυναμεί με 4 μηνιαίους μισθούς δημόσιου υπαλλήλου και που σίγουρα η κα Χριστοφάκη δεν θα είχε και μεγάλη ανάγκη…


Το συγκεκριμένο αυτό επίδομα καταβάλλεται ανεξάρτητα από οποιοδήποτε άλλο επίδομα, μισθό, σύνταξη ή αποζημίωση και δεν υπόκειται σε παρακράτηση φόρου…

ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΝΤ

Πάμε για αντιστροφή πόλων;


Στα πόδια φαίνεται ότι το βαλε ο βόρειος µαγνητικός πόλος της Γης. Από τον Καναδά όπου βρίσκεται άρχισε να κινείται προς τη Ρωσία µε ταχύτητα 60 χλµ. τον χρόνο.
Το γεγονός αυτό, µόνο συνηθισµένο δεν µπορεί να χαρακτηριστεί, τουλάχιστον τα τελευταία 200 χρόνια. Και οι επιστήµονες ανησυχούν για τους σοβαρούς κινδύνους που εγκυµονεί, όχι µόνο για την ασφάλεια των µεταφορών αλλά και για τις µεταναστευτικές οδούς που ακολουθούν εκατοµµύρια αποδηµητικά πουλιά.
Ο βόρειος µαγνητικός πόλος είναι διαφορετικός από τον πραγµατικό Βόρειο Πόλο του πλανήτη µας, που αποτελεί το ένα άκροτου νοητού κάθετου άξονα γύρω από τον οποίο περιστρέφεται η Γη.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η κρίση ξεκίνησε - Βγήκαν τα νορβηγικά - Σπεύδει το Π.Ν.

Η κρίση ξεκίνησε: 

Όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές του ΓΕΕΘΑ στο defencenet.gr, το νορβηγικό σκάφος M/V BERGEN SURVEYOR και τα τρία συνοδά σκάφη απέπλευσαν από την Αττάλεια πριν τρεις ώρες περίπου και ήδη βρίσκονται εγκλωβισμένα στο ελληνικό σύστημα επιτήρησης, το οποίο παρακολουθεί τις κινήσεις τους κάθε δευτερόλεπτο. Αυτή την στιγμή έχουν ξεκινήσει σεισμικές έρευνες αρχικά στα όρια τουρκικής και ελληνικής υφαλοκρηπίδας και τώρα κινείται ανατολικά, εγγύτερα στην κυπριακή υφαλοκρηπίδα. Τα νορβηγικά σκάφη παρακολουθούνται από απόσταση από μία φρεγάτα και ένα περιπολικό του τουρκικού Ναυτικού, ενώ στην περιοχή πετούν αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου CN-235-100.

''Βρισκόμαστε υπό γερμανική κατοχή. Καταγγελίες ΣΟΚ από μέλος της ΕΛΣΤΑΤ που ''ξηλώθηκε'' από τον Βενιζέλο


- ''Μας ήρθε έτοιμο-μαγειρεμένο από τους Γερμανούς το έλλειμμα του 2009''

- ''Δεν υπήρχε θέμα χρεοκοπίας.Το μεθόδευσαν για να μπούμε στο Μνημόνιο και να πάρουν όλα τα μέτρα που φορτώθηκε άδικα ο ελληνικός λαός''

- ''Ο Παπακωσταντίνου μας παραπλάνησε.Μου είπε μη μιλάς εδώ δεν είναι Σύγκλητος''

- ''Τρύπια η Ελληνική Στατιστική Αρχή.Πάνω από ένα χρόνο έχουμε να συνεδριάσουμε.Μας προσέλαβαν όλους γιατί είμαστε ΠΑΣΟΚ''


Καταγγελίες που σοκάρουν, και αν ισχύουν τινάσσουν τα πάντα στον αέρα, από το στόμα της Ζωής Γεωργαντά, που ανήκει στα 5 μέλη της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής τα οποία εξαναγκάστηκαν σε παραίτηση από τον Ε.Βενιζέλο.

Ο υπουργός Οικονομικών ξήλωσε όλα τα μέση της ΕΛΣΤΑΤ εκτός από τον πρόεδρο, τον οποίο η Ζωή Γεωργαντά καταγγέλει για ''φίμωση'' της αρχής.

Η ΔΕΗ θα κλοβει το ρεύμα έστω και αν το …πληρώνουμε


Η ΔΕΗ είναι αναγκασμένη να προβεί σε διακοπή ηλεκτροδότησης στις περιπτώσεις που οι πελάτες της δεν καταβάλλουν το χαράτσι για τα ακίνητα μέσω των λογαριασμών ηλεκτρικού, ακόμη και αν εκείνοι προχωρούν σε κατάθεση στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων του ποσού που αναλογεί στην κατανάλωση ρεύματος.

"Επιβράβευση" του Ερντογάν για τις απειλές από ΗΠΑ!


“Βόμβα μεγατόνων”,αποτελεί η δήλωση ανώνυνμου αξιωματούχου της πρεσβείας των ΗΠΑ για “αναλογική μοιρασιά” του φυσικού αερίου στη Κύπρο!


Η δήλωση έγινε μετά από ερώτημα του Πρώτου Θέματος και βάζει φωτιά στη Λευκωσία. Όσο για την Αθήνα; Παρακολουθεί (;) αμήχανη τις εξελίξεις. 
Προφανώς αυτό θα ήταν και το θέμα της χθεσινής συνάντησης που είχε ο πρωθυπουργός με τους υπουργούς Άμυνας και Εξωτερικών. 
Οι αμερικανοί μέχρι τώρα έκαναν δηλώσεις στήριξης της Κύπρου για το θέμα των ερευνών από την αμερικανική εταιρεία Noble Energy. Και τώρα έρχεται αυτή η δήλωση και μάλιστα από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα.
Το χειρότερο είναι ότι αυτή η αλλαγή στάσης των ΗΠΑ,ουσιαστικά “επιβραβεύει” τους “λεονταρισμούς” Ερντογάν,που αυτές τις ώρες περιοδεύει ως …ηγέτης του Ισλάμ σε Αίγυπτο,Τυνησία και Λιβύη. 
Το θέμα αφορά άμεσα την Ελλάδα κι όχι μόνο λόγω Κύπρου. Σύντομα το ζήτημα καθορισμού ΑΟΖ και ερευνών θα ανοίξει στο Αιγαίο. Ένας Ερντογάν που φωνασκώντας και απειλώντας κατορθώνει να αλλάξει τη στάση της Ουάσινγκτον δεν θα είναι καθόλου ευχάριστος γείτονας.


πηγη

ΠΩΣ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ? ΦΟΡΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

17 Σεπτεμβρίου Διεθνής Μέρα Ενάντια στις Τράπεζες

O Άλεξ έξαλλος με την ΝΤΠ !!!

Farage: ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Pulpit rock
back to top ;