Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Ομολόγησε ότι η Ελλάδα είναι… αποικία


Μας το είπε ξεκάθαρα, ότι η Ελλάδα έχει χάσει τη εθνική της ανεξαρτησία λόγω υψηλού χρέους…

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας, κ. Ντράγκι, στο Der Spiegel ήταν πλήρως αποκαλυπτικός ξεγυμνώνοντας τους έλληνες πολιτικο-προδότες που διαμηνύουν ότι θα μας σώσουν….

Και καθόμαστε ακόμα και τους ακούμε.


Αποκάλυψη τώρα: Χρησιμοποιούν όπλα ψυχολογικής βίας σε βάρος του λαού!!!


Σκηνοθετούν τον τρόμο!!!
Σε όλες τις χολιγουντιανές καταστροφολογικές υπερπαραγωγές υπάρχει από την αρχή της ταινίας η αίσθηση του έσχατου κινδύνου, του αναπόδραστου που πλησιάζει.

Έτσι ο θεατής εθίζεται με το μοιραίο που κάποια στιγμή θα έλθει και θα σαρώσει τη ζωή των ηρώων.

Πρόκειται για ψυχολογικό πόλεμο και όχι πολιτιστικό προϊόν, το οποίο χρησιμοποιήθηκε ευρέως στις ΗΠΑ για να «κατασκευάσουν» μία ολόκληρη καθυποταγμένη γενιά στα κελεύσματα του πολιτικο-οικονομικού κατεστημένου.

Το τελευταίo τρίμηνο ένα ανάλογο έργο εκτυλίσσεται στην Ελλάδα όχι όμως στο σελιλόιντ αλλά στην πραγματική ζωή των πολιτών της. 

Οι τμηματικές διαρροές των επικείμενων σκληρών μέτρων από συγκυβέρνηση και τρόικα, που θα τσακίσουν τη ζωή των ελλήνων, αποσκοπούν στην καλλιέργεια κλίματος ΤΡΟΜΟΥ!!! 

Όπως λένε και οι ψυχολόγοι ο ΤΡΟΜΟΣ φέρνει ΠΑΘΗΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, πόσο μάλλον σε έναν ούτως ή άλλως σοκαρισμένο λαό. Η ΠΑΘΗΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ είναι το ύστατο όπλο μαζικής καταστροφής μίας εξουσίας σε αμηχανία.

Pulpit rock
back to top ;