Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Ομολόγησε ότι η Ελλάδα είναι… αποικία


Μας το είπε ξεκάθαρα, ότι η Ελλάδα έχει χάσει τη εθνική της ανεξαρτησία λόγω υψηλού χρέους…

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας, κ. Ντράγκι, στο Der Spiegel ήταν πλήρως αποκαλυπτικός ξεγυμνώνοντας τους έλληνες πολιτικο-προδότες που διαμηνύουν ότι θα μας σώσουν….

Και καθόμαστε ακόμα και τους ακούμε.




Δείτε τι είπε ο κ. Ντράγκι: ''Κάποιες κυβερνήσεις δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει ότι έχουν χάσει εδώ και καιρό την εθνική τους ανεξαρτησία λόγω του υψηλού χρέους τους . Μόνο αν εκχωρήσουν την εθνική τους κυριαρχία θα έχουν τη στήριξη και την αλληλεγγύη της Ευρωζώνης''.

Ο Κεντρικός Τραπεζίτης ουσιαστικά ''φωτογραφίζει'' τη διάταξη που παρακάμπτει τη Βουλή και θέτει υπεράνω του Κοινοβουλίου το ΤΑΙΠΕΔ. Τι μας λέει; Ότι οι αποκρατικοποιήσεις ελληνικών οργανισμών και επιχειρήσεων θα γίνονται χωρίς να απαιτείται έγκριση από τη Βουλή.

Φωνή βοώντος εν τη έρημο! Οι κυβερνώντες των μνημονίων έθεσαν τη χώρα σε μία σκλαβιά που η σύγχρονη Ελλάδα δεν την γνώρισε ποτέ.

Επιτέλους!

Ούτε για την εθνική κυριαρχία οι πολιτικοί μας δεν ήταν ικανοί να αντισταθούν σθεναρά.

Τελικά μήπως έχουμε να κάνουμε με ανθέλληνες εκπροσώπους του ελληνικού λαού που στοχεύουν στην προσωπική τους ευμάρεια… Δυστυχώς έτσι φαίνεται,κάπως έτσι είναι τα πράγματα.

Η Ελλάδα  σιωπηλά παραδίδεται….


Του Γιώργου Θεοχάρη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pulpit rock
back to top ;