Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Πρόβες για εκκένωση της πλατείας Συντάγματος;

Στα 575 δις ευρώ το χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο!


Και νέες δηλώσεις για το γερμανικό χρέος στην Ελλάδα!
Ο Jacques Delpla, επιφανής Γάλλος οικονομολόγος για μέλος του κρατικού Συμβουλίου Οικονομικής Ανάλυσης της Γαλλίας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Les Echo εκτιμά πως το χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ανέρχεται στα 575 δισ. ευρώ.
Καλεί την ΕΕ να στηρίξει την Αθήνα αναχρηματοδοτώντας τα χρέη της με πολύ χαμηλό επιτόκιο.
«Όλοι γνωρίζουν τον μύθο με τον τζίτζικα και τον μέρμυγκα» αναφέρει γλαφυρά ο κ. Delpla και συνεχίζει: “Μόνο που η ιστορία συνεχίζεται, γιατί ήταν το μυρμήγκι που χρηματοδότησε τον τζίτζικα στο παρελθόν και που βαρύνεται τώρα με τα χρέη του”.
«Οι παππούδες του μυρμηγκιού είχαν εξοντωθεί από τους παππούδες και της γιαγιάδες του τζίτζικα και φέρουν κατά συνέπεια μία βαριά πολιτική και οικονομική ευθύνη.
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, οι Γερμανοί χρωστούν στους Έλληνες τουλάχιστον 575 δισ. ευρώ σε τίτλους από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Οι Γερμανοί χρωστούν πολύ περισσότερα στην Ελλάδα από ότι χρωστούν οι Έλληνες στην Γερμανία.
Τέλος, ζουν και οι δύο στο ίδιο κτίριο και εάν ανατινάξουμε το διαμέρισμα του τζίτζικα, τότε θα καταρρεύσουν όλοι» καταλήγει ο κ. Delpla

πηγή

Μία ασυνήθιστη σύγκρουση μοτοσικλετιστών (video)


Η Ελλάδα θα σώσει πάλι τον κόσμο !!!


Θα πρέπει να γραφτεί στην ιστορία αυτή η περίοδος που περνάμε. Η μικρή Ελλαδίτσα έχει, λένε, μετατραπεί στον μεγαλύτερο οικονομικό τρομοκράτη του πλανήτη. Ακούει Ελλάδα ο Ομπάμα και… μαυρίζει από το κακό του.
Βλέπει η Μέρκελ εφιάλτες περί χρεοκοπίας της Ελλάδας και ξυπνά λες και την κυνηγούν οι Σοβιετικοί στην Ανατολική Γερμανία.

Άσε ο Σαρκοζί που φοβάται μήπως ένα ελληνικό μπουμ του πάρει την...
Κάρλα Μπρούνι από κοντά του.

Οι Κινέζοι μίλησαν προχθές και είπαν ότι θα στηρίξουν την Ευρώπη αγοράζοντας ομόλογα. Οι Ιάπωνες άφησαν για λίγο τους δικούς τους εφιάλτες λόγω του σεισμού και ασχολήθηκαν με το ελληνικό πρόβλημα.

Η Γερμανία οφείλει στην Ελλάδα και όχι το αντίθετο

Ο Ζάκ Ντελπλά, οικονομολόγος εγνωσμένου διεθνούς κύρους και ταυτόχρονα οικονομικός σύμβουλος της τράπεζας ΒΝΡ Paribas, σε σημερινές του δηλώσεις στην γαλλική εφημερίδα Les Echos, διατυπώνει μία άκρως ρηξικέλευθη άποψη για κάποιον που δεν είναι Έλληνας. Προτάσσει την έννοια της οικονομικής αλληλεγγύης, όχι μόνο για την αποφυγή της εξάπλωσης της κρίσης αλλά και για ιστορικούς λόγους. 
«Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου οι Γερμανοί οφείλουν στους Έλληνες 575 δισ. ευρώ από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι Γερμανοί χρωστούν πολύ περισσότερα στην Ελλάδα από ό, τι οι Έλληνες στη Γερμανία. Και εν τέλει κατοικούν και οι δύο στο ίδιο οικοδόμημα. Αν καταρρεύσει θα πέσουν όλοι», τονίζει.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ !!!


ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ !
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ TAXALIA ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΙ Η ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ...


Οι έλληνες αγοράζουν λιγότερα γερμανικά προϊόντα

Μείωση των γερμανικών εξαγωγών προς την Ελλάδα και αύξηση στις εισαγωγές ελληνικών προϊόντων στη Γερμανία καταγράφουν τα νέα στοιχεία που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε η υπηρεσία, το 2010 οι Έλληνες αγόρασαν γερμανικά προϊόντα συνολικής αξίας 5,9 δις ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι το 2010 οι εισαγωγές γερμανικών προϊόντων στην Ελλάδα μειώθηκαν κατά 10,2 % σε σχέση με το 2009. Η πτώση είναι αξιοσημείωτη δεδομένου ότι πέρσι οι γερμανικές εξαγωγές προς τις χώρες της ΕΕ παρουσιάζουν σημαντική αύξηση και συγκεκριμένα της τάξης του 15,5 %.
 

Έλληνες!!!!!

Δύο ακόμη «σατανικές» ομοιότητες της Ελλάδας με την Αργεντινή...

Η σύγκριση με την ιστορία πολλές φορές είναι αναπόφευκτη. Πόσο μάλλον όταν πολλά από τα γεγονότα έχουν αρχίσει και συμπίπτουν «σατανικά». Μετά και τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης από τον Γ. Παπανδρέου, πολλοί αναλυτές άρχισαν να «σκέφτονται» τα γεγονότα του 2001 στην Αργεντινή, όταν και αυτή δήλωσε τη βίαιη χρεοκοπία της.

Η πείνα τους έκανε κανίβαλους

Οι φήμες που τα τελευταία χρόνια αναφέρουν πως στη Βόρεια Κορέα υπάρχουν πολλές περιπτώσεις κανιβαλισμού λόγω πείνας και φτώχιας φαίνεται να επιβεβειώνονται με τραγικό τρόπο σύμφωνα με ένα κρατικό έγγραφο που διέρρευσε πρόσφατα.
Η μυστική επίσημη έκθεση ρίχνει φως σε πολλές περιπτώσεις κανιβαλισμού και άλλα εγκλήματα. Σε μια περίπτωση μάλιστα ένας φύλακας, ο οποίος αναφέρεται πως δεν είχε να φάει, σκότωσε ένα συνάδελφό του, έφαγε,  και πούλησε, σαν αρνίσιο κρέας, ότι απέμεινε στην αγορά.
Pulpit rock
back to top ;