Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ- ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο 53χρονος ψυχορραγεί σε ένα παγκάκι του Συντάγματος


Αυτό που όλοι φοβόντουσαν δυστυχώς έγινε πραγματικότητα. 
Μία μεγαλειώδης συγκέντρωση κατέληξε σε τραγωδία αφού ένας 53χρονος άνθρωπος, μέλος του ΠΑΜΕ που μετείχε στη διαδήλωση ξεψύχησε τελικά στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
Στο βίντεο που ακολουθεί...
ο άτυχος άντρας να είναι ξαπλωμένος σε ένα παγκάκι στην πλατεία Συντάγματος, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του και εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες πριν τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

ΠΑΜΕ συμπλοκες- τραυματίες - επέμβαση ΜΑΤ


RealDemocracyGr

Χιλιάδες λαού και σήμερα στο Σύνταγμα



Χιλιάδες διαδηλωτές γεμίζουν και σήμερα την πλατεία Συντάγματος, μια ημέρα μετά την μεγαλειώδη συγκέντρωση της Τετάρτης. ‘Ηδη η κεφαλή της πορείας του ΠΑΜΕ έχει φτάσει στη Βουλή. Πρόθεση των διαδηλωτών του ΠΑΜΕ είναι να περικυκλώσουν συμβολικά την Βουλή, χωρίς να παρεμποδίζουν την προσέλευση των βουλευτών, το Κοινοβούλιο.
Για πρώτη φορά ύστερα από 16 χρόνια ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ διαδηλώνουν μαζί
Από νωρίς το πρωί η αστυνομία προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο διακόπτοντας την κυκλοφορία σε αρκετούς δρόμους.
Η κυκλοφορία έχει ήδη διακοπεί στη Βασιλίσσης Σοφίας από τη συμβολή της με την Αμαλίας έως το ύψος της Ηροδότου ενώ και τα οχήματα που κινούνται στην οδό Ακαδημίας οδηγούνται στην οδό Κανάρη καθώς η έξοδος προς Βασιλίσσης Σοφίας είναι κλειστή. Κλειστή η Καλλιρρόης από τη Βουλιαγμένης.
Κλειστοί είναι και σήμερα οι σταθμοί του Μετρό «Σύνταγμα» και «Ευαγγελισμός».
πηγη

Μεγάλη και η ανταπόκριση του κόσμου στη Σητεία απο την γενική απεργία


Εργαζόμενοι του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, επαγγελματίες έμποροι, αγρότες οικοδόμοι, συνταξιούχοι, άνεργοι αλλά και μαθητές συγκεντρώθηκαν σήμερα στην κεντρική πλατεία της Σητείας ζητώντας ανατροπή της κυβερνητικής πολιτικής και του μνημονίου και καταψήφιση του πολυνομοσχεδίου για το νέο μισθολόγιο την εργασιακή εφεδρεία κλπ ενώ παράλληλα εξέφρασαν την άποψη ότι ο κοινός μαζικός αγώνας θα αποδώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Βίντεο και φωτορεπορτάζ από τα επεισόδια

Τον γύρο του κόσμου κάνουν βίντεο και φωτογραφίες από τα χθεσινά επεισόδια

ΣΥΝΤΑΓΜΑ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΥΡΙΣΕ ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΜΑΣ ΘΥΜΑΡΙ

Φωτογραφίες από την απεργία και τα επεισόδια της 19ης Οκτ 2011


 Δείτε και τις υπόλοιπες...
Pulpit rock
back to top ;