Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Η ΤΡΟΦΗ ΣΑΝ ΦΑΡΜΑΚΟ

ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ; ΤΡΩΤΕ ΨΑΡΙ Τρώτε άφθονο ψάρι – το ιχθυέλαιο βοηθά στην αποφυγή πονοκεφάλων. Το ίδιο κάνει και το τζίντζερ, το οποίο μειώνει τη φλεγμονή και τον πόνο.

ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΣΥΝΑΧΙ; ΤΡΩΤΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Να τρώτε πολλά γιαούρτια πριν την εποχή της γύρης. Επίσης, τρώτε κάθε μέρα μέλι από την περιοχή σας (τοπικό).

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΡΔΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ; ΠΙΝΕΤΕ ΤΣΑΪ Αποτρέψτε την εναπόθεση λίπους στα τοιχώματα των αρτηριών με κανονικές δόσεις τσαγιού. (πράγματι, το τσάι καταστέλλει την όρεξη και να εμποδίζει το λίπος να εισβάλει… Το πράσινο τσάι είναι άριστο για το ανοσοποιητικό μας σύστημα)!

ΑΫΠΝΙΑ; ΤΡΩΤΕ ΜΕΛΙ Χρ ησιμοποιήστε το μέλι ως ηρεμιστικό και καταπραϋντικό.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ 11η...

Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 11
ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ
ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ

ΗΠΑ 11/9/2001  


ΙΑΠΩΝΙΑ 11/3/2011
   

ΚΥΠΡΟΣ 11/7/2011


Το τέλος των ημερών.

Το ήξερες ότι το καρπούζι σε προστατεύει από τον καρκίνο;

Καλοκαίρι και δεν υπάρχει τίποτα πιο δροσιστικό από μια φέτα καρπούζι. Μάλιστα αντίθετα με τα όσα λέγονται, το καρπούζι δεν αποτελείται μόνο από νερό και ζάχαρη. Το καρπούζι είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά που θα θωρακίσουν την υγεία σου, θα διώξουν το άγχος και θα κάνουν το δέρμα σου να λάμπει. ..


Η Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Ευαγγελία Δέδε εξηγεί πως τα θρετπικά συστατικά του καρπουζιού επιδρούν θετικά στον οργανισμό σου:
Pulpit rock
back to top ;