Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!



ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ; Ή ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ;


Το περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ (φωτό δίπλα) αποκαλύπτει με τον πιο εκπληκτικό τρόπο τις υπόγειες συμφωνίες του Παπανδρέου με τους Αμερικάνους, για το ξεπούλημα των εθνικών συμφερόντων της χώρας μας. 
Λίγο πριν αναλάβει Πρωθυπουργός, ο Παπανδρέου το 2009, είχε δεσμευτεί ότι θα καταργούσε όλες τις συμφωνίες που είχε επιτύχει η προηγούμενη Κυβέρνηση Καραμανλή με την Ρωσία! Συμφωνίες για τους αγωγούς φυσικού αερίου Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη και South Stream οι οποίες θα καθιστούσαν την Ελλάδα ενεργειακή δύναμη στην Ευρώπη. Η Αμερική είχε εκφράσει τους έντονους φόβους της για την αυτονομία και ανεξαρτησία που θα αποκτούσε η χώρα μας και γι΄αυτό διά του Παπανδρέου επέτυχε την παύση αυτών των πρωτοβουλιών Καραμανλή!!! 

SOS!!! Μετά το λουρί στο σβέρκο (μνημόνια, μεσοπρόθεσμα κλπ) έρχεται και η χειροπέδα (φοροκάρτα - Κάρτα Του Πολίτη)



Το έχουμε γράψει χιλιάδες φορές. 


Απο την τυραννία του κεφαλαίου και των βρυκολάκων του χρηματοπιστωτικού και πολιτικού διευθυντηρίου της Νέας Τάξης Πραγμάτων, μπορούμε να γλυτώσουμε αρκεί να έχουμε τα χέρια μας ελεύθερα. 


Αν όμως τα απλώσουμε και τους επιτρέψουμε να μας τα δέσουν με την ηλεκτρονική χειροπέδα της παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης (π.χ Κάρτα Του Πολίτη), τότε το μόνο που θα μας έχει μείνει είναι να φωνάζουμε απελπισμένοι παζαρεύοντας απλώς τις μερίδες του συσσιτίου μιας φυλακής. Μιας φυλακής στην οποία θα έχουμε με την συναίνεσή μας . 

Δωσίλογοι τυπογράφοι τυπώνουν τα χαράτσια της ΔΕΗ


Την ώρα που ο ελληνικός λαός αγωνίζεται για την επιβίωσή του, η διοίκηση της ΔΕΗ βρήκε «εναλλακτικό τρόπο» να τυπώσει τους λογαριασμούς με τα αντισυνταγματικά χαράτσια.


Δύο τυπογράφοι, ένας στο Περιστέρι και ένας στο Πικέρμι, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, έκαναν την «κρίση ευκαιρία» και τυπώνουν αυτή τη στιγμή τα τιμολόγια της ΔΕΗ! Σε κάθε εποχή υπάρχουν οι πρόθυμοι δωσίλογοι που πουλάνε τη ψυχή τους στο διάβολο εναντίον του λαού!


Ωστόσο, η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ παραμένει στα εκδοτήρια της ΔΕΗ που έχει καταλάβει από εχθές.


πηγη

Αποκάλυψη: Παραχωρήσαμε τη Σούδα στους Αμερικανούς


Η συμφωνία υπογράφηκε στις 18 Ιανουαρίου 2008 μεταξύ του ελληνικού υπουργείου Εθνικής Άμυνας και της Διοίκησης των Συμμαχικών Δυνάμεων του ΝΑΤΟ και επικυρώθηκε το 2011. Το λιμάνι της Σούδας στην Κρήτη παύει πλέον ουσιαστικά να ανήκει στην ελληνική επικράτεια και γίνεται «κρατίδιο του ΝΑΤΟ», με τους δικούς του νόμους, τις δικές του φοροαπαλλαγές και τα δικά του «άβατα» για τους Έλληνες πολίτες! Κι όλα αυτά «κερασμένα» από τον ελληνικό λαό!

Βίντεο-μήνυμα του Γ.Ε.Σ. προς Ανατολάς: Αυτοί είμαστε!


Ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό βίντεο που καταγράφει ανάγλυφα το επίπεδο ετοιμότητας και επιχειρησιακής εκπαίδευσης των μονάδων του Ελληνικού Στρατού (ΕΣ) έδωσε στην δημοσιότητα το ΓΕΣ, σε μία δύσκολη συγκυρία που η χώρα έχει ανάγκη να στηριχθεί από τον μοναδικό αξιόπιστο πυλώνα ασφάλειας εντός και εκτός συνόρων.
Το διάρκειας περίπου 10 λεπτών βίντεο περιλαμβάνει στιγμιότυπα από την εκπαίδευση των καταδρομέων, των αμφίβιων καταδρομέων των πεζοναυτών της Αεροπορίας Στρατού στιγμιότυπα από ασκήσεις των τεθωρακισμένων μονάδων του ΕΣ, των UAV Sperwer, των MLRS και των αντιαεροπορικών συστημάτων.

Κάνουν «πάρτι» στο Αιγαίο οι Τούρκοι!


Μπορεί το ενδιαφέρον όλων να βρίσκεται ανοιχτά της Κύπρου, όπου Ισραηλινοί και Κύπριοι με τη στήριξη της διεθνούς κοινότητας έχουν ξεκινήσει την προσπάθεια γεώτρησης κοιτασμάτων φυσικού αερίου που εποφθαλμιούσε η Τουρκία, ωστόσο στο Αιγαίο τα πράγματα είναι διαφορετικά.
Τα τουρκικά πλοία αλωνίζουν χωρίς κανένα δισταγμό και τα περιστατικά διαδέχονται το ένα μετά το άλλο. Χαρακτηριστικό είναι πως λίγες ώρες μετά τη «βόλτα» τουρκικής φρεγάτας μέχρι το Σούνιο, έρχεται ένα δεύτερο περιστατικό να επιβεβαιώσει την τουρκική προκλητικότητα.
Ακταιωρός που έπλεε ανοικτά της Κω παρεμπόδισε την πορεία ελληνικού επιβατηγού πλοίου, με αποτέλεσμα το δεύτερο να ελαττώσει ταχύτητα, προκειμένου να μην υπάρξει σύγκρουση! Οι επιβάτες του πλοίου κάνουν λόγο για προκλητικές κινήσεις των Τούρκων που αρχίζουν και παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια με τη φωτιά…


πηγη

75.000 Αλβανοί μετανάστες έφυγαν από την Ελλάδα λόγω της οικονομικής κρίσης


Προβλήματα με την οικονομική κρίση δεν αντιμετωπίζουν μόνο οι Έλληνες αλλά και οι αλλοδαποί παράνομοι ή νόμιμοι στην Ελλάδα.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθεροτυπία από τους 500.000 Αλβανούς που ζούσαν και εργάζονταν νόμιμα τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, έχει αποχωρήσει το 15%.


Τα νούμερα αυτά προέκυψαν από την σχετική μελέτη που πραγματοποίησε στην Αλβανία το Αλβανικό Ιδρυμα Διεθνών Σπουδών.

"Η Ελλάδα να γίνει σαν εμάς!" λέει ο άνθρωπος που έδιωξε το ΔΝΤ από την Αργεντινή


Η Ελλάδα, προκειμένου να αντιμετωπίσει σοβαρά και αποτελεσματικά την οικονομική κρίση που την πλήττει, «πρέπει να γίνει σαν την Αργεντινή!» είναι η απάντηση του Ρομπέρτο Λαβάνια, πρώην ΥΠΟΙΚ της Αργεντινής, του ανθρώπου που έδιωξε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο από τη χώρα του. Ο Ρ. Λαβάνια αρνήθηκε να ακολουθήσει τις «συνταγές» που πρότεινε το ΔΝΤ και στη συνέχεια ανέλαβε το δύσκολο έργο να βγάλει τη χώρα του από την κρίση από την οποία μαστιζόταν.
Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Επίκαιρα», τονίζει την ομοιότητα των λύσεων που προτείνει το ΔΝΤ ανεξαρτήτως χώρας και τις συνέπειες που οι «λύσεις» αυτές επιφέρουν. Εξηγεί πώς αντιμετώπισε στη χώρα του την οικονομική κρίση που είχε ξεσπάσει.

Ξέμεινε από λεφτά και από καύσιμα το κράτος


Δεν έχει να πληρώσει ούτε τη βενζίνη για να κινηθούν ΣΔΟΕ, ΕΛΑΣ και στρατός
«Χειρόφρενο» τραβάνε η μία μετά την άλλη οι κρατικές υπηρεσίες. Όχι μεταφορικά, λόγω απεργιών κλπ, αλλά λόγω έλλειψης καυσίμων και της αδυναμίας για να κινήσουν αυτοκίνητα, σκάφη ακόμα και τανκς.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!ΣΤΙΣ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΛΗΞΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!!!ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ;


Σύμφωνα με τη συνθήκη της Λισαβόνας, η οποία υπεγράφη το 2007 και -ως γνωστόν- επικυρώθηκε το 2008 από το ελληνικό κοινοβούλιο, η 26η Ιουνίου του 2011 ήταν η ημερομηνία που έληγε η κυριαρχία των κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με αποτέλεσμα όλα τα δικαιώματα των πολιτών να χάσουν την ισχύ τους.


Η εν λόγω εξέλιξη είναι παντελώς άγνωστη εδώ στην Ελλάδα, καθώς δεν υπήρξε καμία απολύτως ενημέρωσηαπό την κυβέρνηση και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης όλο αυτό το διάστημα. Για το εν λόγω ζήτημα υπήρξαν μόνο ορισμένα σκόρπια δημοσιεύματα από διάφορα blogs, τα οποία ωστόσο λίγοι έλαβαν υπ' όψιν τους σοβαρά, θεωρώντας ίσως ότι επρόκειτο για σενάρια επιστημονικής φαντασίας.
Το θέμα ανέδειξε σήμερα (10/10) η εκπομπή του Μάνου Κακλαμάνου και του Δημήτρη Καζάκη στο «ράδιο εννέα 98,9». Ακούστε παρακάτω το εν λόγω απόσπασμα...

Πως πουλησε CDS ενω ισχυριζεται οτι δεν ξερει τι ειναι?

Pulpit rock
back to top ;