Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!


Μήνυμα της Τουρκίας για τα ελληνικά πετρέλαια


«Είμαστε εδώ στο Αιγαίο γιατί τα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου που υπάρχουν είναι και δικά μας».


Αυτό το σαφέστατο μήνυμα στέλνουν οι Τούρκοι στους εκπροσώπους των παγκόσμιων πετρελαϊκών κολοσσών που θα βρίσκονται για συνέδριο στην Αθήνα 28 και 29 Μαρτίου, βγάζοντας από χθες στο Βόρειο Αιγαίο για έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα έως και τις 29 Μάρτη το ερευνητικό σκάφος «Πίρι Ρέις».
Ήδη από χθες τέθηκαν σε κατάσταση επιφυλακής αντιτορπιλικά και φρεγάτες του Πολεμικού Ναυτικού που βρίσκονται στα λιμάνια Λέσβου και Λήμνου ενώ οι κινήσεις του τουρκικού ερευνητικού σκάφους παρακολουθούνται συνεχώς από 2 περιπολικά του λιμενικού.
Δεν αποκλείεται σήμερα ή αύριο οι Τούρκοι να κλιμακώσουν τις προκλήσεις τους βγάζοντας στο Βόρειο Αιγαίο...

FT: Ο φόβος των δυτικών πριν από το ... πέναλτι (εκλογές): Τρέμουν στροφή προς Ρωσία

Δεν φτάνει που μας εξαθλιώνουν με τα Μνημόνια και τον συνεχή τοκογλυφικό δανεισμό, θέτουν και όρους για τις πηγές των χρημάτων που θα τους δώσουμε (φυσικά και δεν είναι τυχαίο ότι τα Μνημόνια μας απαγορεύουν να πάρουμε χρήματα για την εξόφληση των δανείων μας χωρίς την έγκριση των πιστωτών μας), ίσως γιατί θέλουν και να μας εξαθλιώσουν, αλλά και να εκμεταλλευθούν τον πλούτο μας. 
Έτσι οι Financial Times με εμφανή ανησυχία επιχειρούν να δημιουργήσουν θέμα, πως ''για 200 δισ. δολάρια η πεινασμένη ελληνική κυβέρνηση θα δώσει στο ρωσικό Ναυτικό δικαιώματα βάσης στο λιμάνι του Πειραιά για 30 ή 50 χρόνια''!

Ούτε ο δικτάτορας Παπαδόπουλος δεν έκανε τέτοια παρέλαση!!! Βάζουν την Ασυνομία να φυλά το Στρατό!!! Μέτρα που θυμίζουν άλλες εποχές και καταρρακώνουν τη Δημοκρατία μας - Λες και φοβούνται πραξικόπημα!


Παρέλαση που θα την ζήλευε ακόμα κι ο δικτάτορας Παπαδόπουλος, διοργανώνει η κυβέρνηση Παπαδήμου! Οσα γίνονται και λέγονται αυτές τις μέρες σχετικά με τα μέτρα που θα ληφθούν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, δεν έχουν προηγούμενο σε δημοκρατική χώρα της Δύσης, και μόνο το κόμμα Μπάαθ του Σαντάμ Χουσεΐν διοργάνωνε τέτοιες «μαϊμού» παρελάσεις!


Αρχικά η κυβέρνηση πριν δύο μήνες, είχε συνεδριάσει για να αντιμετωπίσει την …

Η Ελλάδα στο επίκεντρο του ενεργειακού πολέμου Ρωσίας-ΗΠΑ


Μήλον της Έριδος στον ενεργειακό ανταγωνισμό Μόσχας- Ουάσινγκτον κινδυνεύει να γίνει εκ νέου η Ελλάδα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αριστοτελίας Πελώνη στην εφημερίδα «Τα Νέα».
Την ερχόμενη εβδομάδα η Ελλάδα, η Κύπρος καιν το Ισραήλ, σε συνέδριο του Economist, θα επισημοποιήσουν την τριγωνική ενεργειακή συνεργασία τους υπό το άγρυπνο βλέμμα των ΗΠΑ που θα εκπροσωπείται από τον ειδικό απεσταλμένο για θέματα ενέργειας στην Ευρασία, Ρίταρντ Μόρνινγκσταρ.
Η κατάσταση έχει γίνει περίπλοκη καθώς...

Οι Anonymous σε ελληνική εκπομπή (VIDEO)


Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση οι διαδικτυακοί χάκερ «Αnonymous» αποκάλυψαν τους σκοπούς και τους στόχους τους. 
Σε μια εξαιρετική συνέντευξη στο Σωτήρη Δανέζη και την εκπομπή «Εμπόλεμη Ζώνη», ένα από τα ηγετικά μέλη των Anonymous, με το ψευδώνυμο «Commander X», οποίος συνελήφθη το καλοκαίρι του 2011 από το FBI, εξήγησε ποιος είναι ο σκοπός τους και με ποιον τρόπο δρουν και επικοινωνούν:
«Οι Anonymous είναι αυτό που συμβαίνει όταν οι κυβερνήσεις και οι εταιρείες τα κάνουν θάλασσα. Έχουμε μέλη στην Ελλάδα και είμαστε υπερήφανοι. Το μήνυμά μας είναι ελευθερία και δικαιοσύνη με κάθε κόστος, τα πάντα χωρίς τη χρήση βίας».


Ακολουθεί βίντεο με απόσπασμα της εκπομπής:
Pulpit rock
back to top ;