Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Φαράτζ:"Ρομπάι λες μπούρδες"


«Κ. Ρομπάι, λέτε μπούρδες. Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι η Ελλάδα δεν είναι τίποτα παραπάνω από μία αποικία». Με αυτά τα λόγια ο Νάιτζελ Φαράτζ, γνωστός για τις θέσεις του υπέρ της Ελλάδας, ασκεί νέα κριτική στην πολιτική της ΕΕ, μέσα από τον χώρο του Ευρωκοινοβουλίου, στο Στρασβούργο.

Ο Βρετανός Ευρωβουλευτής, αναφέρεται στην πρόταση του Γερμανού Υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για την τοποθέτηση επιτρόπων στην Ελλάδα, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «σκέφτηκα ότι πρέπει να κάνει πλάκα. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ακόμα και αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση θα φτάσει σε τέτοιο σημείο».



Δείτε το βίντεο


Οι Γερμανοί, χέρι χέρι με την Τουρκία, ετοιμάζουν “σιωπηρά” τη γεωπολιτική αποσταθεροποίηση της Ελλάδας!


Επικίνδυνο παιχνίδι εις βάρος της Ελλάδας παίζουν οι Γερμανοί στη Θράκη, στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδίου του Βερολίνου για τη μετατροπή της χώρας σε κανονικό προτεκτοράτο. Το περιοδικό «Επίκαιρα» αποκαλύπτει τις γερμανικές μεθοδεύσεις και τις πιέσεις προς την κυβέρνηση, προκειμένου να επιτραπεί η επιστροφή δεκάδων χιλιάδων απελαθέντων «τουρκόφρονων» μουσουλμάνων και τους οικογενειών που δημιούργησαν μετέπειτα στη Δυτική Θράκη, ώστε να αποτελέσουν εργατικό δυναμικό για την Ειδική Οικονομική Ζώνη που επιδιώκουν να στήσουν οι Γερμανοί στην ακριτική περιοχή.


Pulpit rock
back to top ;