Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

STRATFOR: "Η Τουρκία χάνει στην κρίση και θα αντιδράσει εν θερμώ"


Κίνδυνο "θερμής" εξέλιξης διαβλέπει πλέον καθαρά στην κρίση της Ανατολικής Μεσογείου το αμερικανικό ίδρυμα στρατηγικών αναλύσεων STRATFOR το οποίο αιτιολογεί το συμπέρασμά του υποστηρίζοντας κάτι το απόλυτα λογικό: Η Τουρκία βρίσκεται σε αδιέξοδο (“Η Άγκυρα έβαλε το πήχη πολύ ψηλότερα απ΄ όσο τις επιτρέπουν οι δυνάμεις της για να τον περάσει”) και επειδή δεν πρόκειται να καταφέρει την ανάσχεση των γεωτρήσεων και το "κλείδωμα" του κοιτάσματος που θα αλλάξει την ιστορική πορεία της Κύπρου, θα θελήσει να "πάρει το αίμα της πίσω" με μία νίκη στο πεδίο της μάχης.
Ελπίζοντας ότι έτσι θα μπει ξανά στο παιχνίδι ή ότι στην χειρότερη περίπτωση θα έχει να επιδείξει μία στρατιωτική επικράτηση η οποία θα επανακαθορίσει σύνορα και έλεγχο.

Οι Αγανακτισμένοι της Νέας Υόρκης συνεχίζουν τον αγώνα τους «Το πρόβλημα σας είναι πρόβλημα όλου του κόσμου!»


Νέα Υόρκη. Wall Street.  «Γνωρίζουμε το πρόβλημα της Ελλάδας. Είμαστε αλληλέγγυοι στο λαό της. Είμαστε ευγνώμονες για την δημοκρατία. Το πρόβλημα της Ελλάδος είναι πρόβλημα όλου του κόσμου. Η οικονομική κρίση είναι δική τους δεν είναι δική μας. Είμαστε εδώ στην Wall Street γιατί ξέρουμε ποιοι και πως δημιούργησαν το πρόβλημα στην παγκόσμια οικονομία. Θα μείνουμε εδώ»!

Η Γερμανία Πρέπει να Πληρώσει στην Ελλάδα τις Προ Πολλού Οφειλόμενες Υποχρεώσεις της


Ο Γάλλος οικονομολόγος και σύμβουλος της Γαλλικής κυβέρνησης Jacques Delpla δήλωσε πρόσφατα ότι η Γερμανία χρωστάει περισσότερα στην Ελλάδα από ότι η Ελλάδα στην Γερμανία. Όπως δημοσιεύθηκε πρόσφατα, η Γερμανική εφημερίδα Die Welt παραδέχθηκε ότι η Γερμανία οφείλει στην Ελλάδα το κατοχικό δάνειο.

ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ!


Ο Γ. Παπανδρέου, είναι ο άνθρωπος των Αμερικάνων στην Ελλάδα! Αυτός που όπως επιβεβαιώνεται μέσα από τα απόρρητα τηλεγραφήματα της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα (τα αποκάλυψε το περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ), ήρθε στην εξουσία με το «λεφτά υπάρχουν», εξαπάτησε τον ελληνικό λαό, προκειμένου να εκτελέσει το «συμβόλαιο θανάτου» της χώρας μας και του λαού της!
Ό,τι βιώνει ο ελληνικός λαός τους τελευταίους 22 μήνες, οφείλεται στο καλά οργανωμένο σχέδιο των ΗΠΑ με εκτελεστικό όργανό τους, τον Παπανδρέου: Η Ελλάδα μετατρέπεται σε προτεκτοράτο της Αμερικής, ο φυσικός της πλούτος και η δημόσια περιουσία της παραδίδονται στα γεράκια του θανάτου, ο δε λαός εξαθλιώνεται για να μετατραπεί σε σκλάβο των κατακτητών, επειδή έτσι συμφώνησε ο Παπανδρέου με τους εντολοδόχους του!


Τα τηλεγραφήματα του τότε πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα κ. Ντάνιελ Σπέκχαρντ, είναι καταλυτικά:

Διαγράφουν το χρεος της Αιγύπτου ΚΑΖΑΚΗΣ 7-10-11

Επίδειξη σημαίας,εκνευρισμού και αδυναμίας έκανε η Τουρκία,στο Σούνιο.


Η “επίδειξη σημαίας” που έκαναν οι Τούρκοι με τον πλου της φρεγάτας ΚΕΜΑΛ ΡΕΙΣ,δείχνει τον εκνευρισμό που επικρατεί στην απέναντι πλευρά. Η Άγκυρα που λειτουργεί πάντα αλλά ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα σαν ανεύθυνος ταραξίας της περιοχής,προσπαθεί με παιδαριώδη τρόπο να κρατήσει ψηλά το δείκτη της έντασης στο τρίγωνο Τουρκία-Ισραήλ-Κύπρος.

Ποιος και γιατί κατέστρεψε τα αρχεία του ΥΠΕΞ,για εγκλήματα πολέμου των Γερμανών;Βίντεο


Πάρα πολύ συζήτηση έχει γίνει για τις πολεμικές αποζημιώσεις που θα έπρεπε από χρόνια να έχουμε απαιτήσει από τους Γερμανούς. Ακόμη και εξέχοντες Γερμανοί επιστήμονες έχουν πει ότι θα κερδίαζαμε τις γερμανικές αποζημιώσεις. Όμως φαίνεται ότι οι κυβερνήσεις μας ποτέ δεν θέλησαν ,ούτε καν να το παλέψουν. Αντιθέτως. Όπως προκύπτει από το πολύ ενδιαφέρον απόσπασμα της εκπομπής του Κώστα Βαξεβάνη , "Το Κουτί της Πανδώρας",στα μέσα στης δεκαετίας του 70...πολτοποιήσαμε πολύ σημαντικά έγγραφα που είχαν να κάνουν με τους Γερμανούς εγκληματίες πολέμου.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ THΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

Pulpit rock
back to top ;