Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Βγαίνει στο Αιγαίο ο Τουρκικός Στόλος!


του Κώστα Χαρδαβέλλα
Συναγερμός χτύπησε χθες στις υπηρεσίες του Πολεμικού Ναυτικού που παρακολουθούν τις κινήσεις του τουρκικού στόλου στο Αιγαίο, όταν τρεις φρεγάτες των Τούρκων, οπλισμένες πλήρως με πυραύλους ανάσχεσης αεροπορικών επιθέσεων, πέρασαν στις 3.10 μ.μ. τα Δαρδανέλια και ανοίχτηκαν στο Αιγαίο ακολουθώντας διαφορετικές κατευθύνσεις.

Δείτε τι έκανε η Λιάνα Κανέλλη στη Βουλή!!!

ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ "ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΑΚΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ"


Τελικά είναι ωραία η ζωή του βουλευτή... Γιατί βουλευτής σημαίνει σύγχρονος αγάς...


Τα δικαιώματα των βουλευτών είναι πέρα για πέρα υπερβολικά, σε καιρούς κρίσεις.Και ο αριθμός των βουλευτών είναι τεράστιος την στιγμή που η τρόικα δουλευει για εμας!!


Δείτε αναλυτικά τι ποσά δαπανά το ελληνικό δημόσιο, για το ελληνικό κοινοβούλιο..

BILDERBERG ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΕΙΣΤΕ ΝΕΚΡΟΙ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ, ΣΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΜΕ ΤΟ "ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!


Ο Βουλευτής Πάνος Καμμένος καταθέτει επερώτηση στην βουλή προκειμένου ο υπουργός οικονομικών να αποκαλύψει το περιεχόμενο των συζητήσεων κατά την συμμετοχή του στην.....λέσχη των φασισταριών.

 14/6/2011
Ισπανός ερευνητής αποκαλύπτει το περιεχόμενο της φετεινής σύσκεψης με κάποιες αναδρομές στην περυσινή. Διαβάστε το κείμενο που αφορά την Ελλάδα και κρίνετε εάν ο κύριος Παπακωνσταντίνου μπορεί να κάτσει έστω και μία ημέρα στον υπουργικό θώκο.

RFID CHIP - Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΖΕΙ (ΑΝΑ)ΜΕΣΑ ΜΑΣ.


Παρακολουθήστε πραγματική εμφύτευση του RFID chip στο χέρι κάποιου νεαρού που το ζήτησε αυτοβούλως για ...να εισέρχεται χωρίς διαδικασίες σε κάποιο night club και να παραγγέλνει γρήγορα το ποτό του....!!!! 
Επίσης, παρακολουθήστε προσεκτικά την σκηνή μεταξύ 3':17" - 3':18". Είδατε κάτι;

Αφού είναι θεωρία συνομωσίας(όπως λένε) γιατί μιλάνε όλοι γι αυτή;

NA ΤΣΑΚΙΣΤΗΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ-ΑΝΙΚΑΝΟΙ...


Μας έλεγαν  προεκλογικά :
"Λεφτά Υπάρχουν"..
Έλεγε ο πρωθυπουργός ότι δεν θα πάμε στο ΔΝΤ, γιατί το ΔΝΤ έχει αποτύχει όπου πήγε, κόβει το μέλλον της χώρας και καταδικάζει σε υπανάπτυξη σε μόνιμη βάση.
Μετά τις εκλογές πέρασαν 8 μήνες πλήρους απραξίας, χωρίς καμία προσπάθεια, καμία ενέργεια, χωρίς αναζήτηση λύσης.
Αμέλησαν, κατά περίεργο τρόπο, να δανειστούν από τις αγορές και από τρίτες εκτός Ε.Ε χώρες, όταν ήταν ακόμη δυνατός αυτός ο δανεισμός.
Τα spreads-θυμίζουμε ακόμη μια φορά για όσους επιμένουν να το ξεχνούν- όταν ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ την εξουσία ήταν στις 130 μονάδες.

Οι "σεβαστοί" δανειστές μας τ'αφεντικά των πολιτικών μας

Pulpit rock
back to top ;