Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Αποκαλιπτικό βίντεο από RT! Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Δείτε το βίντεο:

Η μασονία είναι τόσο καλά δικτυωμένη που δεν φοβάται να αποκαλύψει το έργο της. Βρίσκονται ήδη στην τελική ευθεία για τον ερχομό του Αντίχριστου.


Μασονία και Εκκλησία.
Σχέσεις Πατριαρχείου Αλεξανδρείας με τη Μασονία.
Είναι γεγονός ότι το Παγκόσμιο Συμβούλιο των Εβραίων, το οποίο κρύβεται πίσω από την απόφαση Σημίτη για την απάλειψη του θρησκεύματος από τις νέες ταυτότητες ασκεί μέρος της εξουσίας του μέσω των Τεκτονικών Στοών που δυστυχώς υπάρχουν και στην χώρα μας. (Φώτο)Καθολική εκκλησία στο Βουκουρέστι Φιλοσοφική μασονική στοά!

Τι είπαν τα ξένα ΜΜΕ για τα σημερινά επεισόδια... Δείτε το βίντεο από το R/T με εικόνες που δεν θα δείξουν τα ελληνικά ΜΜΕ.


Ψηλά στην ειδησεογραφία τους έχουν σχεδόν όλα τα διεθνή πρακτορεία τα επεισόδια στην Αθήνα.
Στις περισσότερες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες φιγουράρουν εικόνες ντροπής από τα επεισόδια, ενώ τα ξένα Μέσα Ενημέρωσης προβάλλουν και την ειρηνική πορεία, ενώ κάνουν και αναφορά στο σαφή συμβολισμό της επετείου του Πολυτεχνείου.
Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης εμπλουτίζουν το ρεπορτάζ και με μαρτυρίες Ελλήνων πολιτών για τα μέτρα λιτότητας και κατά πόσο έχουν επηρεάσει την καθημερινότητά τους. Η Ελλάδα, για μία ακόμη φορά, στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος!
Δείτε το βίντεο:

Πατέρας των Ακτίνων Λέιζερ ο Αρχιμήδης


Για αιώνες οι αρχαιολόγοι συζητούσαν πώς ο Αρχιμήδης, ο μεγαλύτερος εφευρέτης της αρχαιότητας, κατάφερε να συγκεντρώσει την ηλιακή ενέργεια για να καταστρέψει το ρωμαϊκό στόλο που απειλούσε τις Συρακούσες το 212 π.Χ. Ιστορικοί είχαν υποστηρίξει ότι ουδείς είχε τότε αρκετές γνώσεις οπτικής για να το επιτύχει.

Η Βουλή προκαλεί για ακόμα μια φορά!


Η κοροϊδία συνεχίζεται. Την ώρα που χαράτσια, μειώσεις μισθών, ύφεση, ανεργία μαστίζουν την ελληνική κοινωνία, οι βουλευτές είναι σχεδόν στο απυρόβλητο!
Τα εισοδήματά τους για το 2012 θα μείνουν σχεδόν ανέπαφα αν ρίξει κανείς μια ματιά στο νέο προϋπολογισμό! Μπορεί να έγιναν κάποιες μειώσεις μέσα στο 2011 αλλά έμειναν εκεί, ενώ την ίδια ώρα μισθωτοί, δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι θα δουν το εισόδημά τους να συρρικνώνεται δραματικά και το 2012 και το 2013 και πάει λέγοντας...

Ο απόλυτος εκβιασμός της Ελλάδας σε εξέλιξη


Δυστυχώς είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Ο απόλυτος εκβιασμός βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και πλέον έχουμε ξεφύγει από την απειλή της χρεοκοπίας. Πλέον η ίδια η χρεοκοπία και η μη καταβολή της 6ης δόσης συνδέεται άμεσα με ένα άλλο σημαντικό ζήτημα. Το κούρεμα των ομολόγων και οι εγγυήσεις που θα δοθούν στις τράπεζες και τους άλλους κατόχους ελληνικών τίτλων. Μέχρι πριν λίγες ημέρες, ο εκβιασμός έλεγε: «Πάρτε τα μέτρα που δεσμευτήκατε κι εμείς θα σας δώσουμε τα λεφτά». Από προχθές με το κόλπο του Τσαρλς Νταλάρα, έχει άλλο περιεχόμενο.

Παγκόσμιος ξεσηκωμός για τη ...λογοκρισία του ίντερνετ


Ένας νόμος ο οποίος θα δώσει τη δύναμη στις Ηνωμένες Πολιτείες να λογοκρίνουν το ίντερνετ, συζητείται σήμερα στο Κογκρέσο.
Με το νόμο αυτό, οι Αρχές των Η.Π.Α. θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν μια μαύρη λίστα για πασίγνωστα sites, όπως το Youtube, το Wikileaks, ενώ η λογοκρισία δεν αποκλείεται να περάσει και σε sites ακτιβιστικών οργανώσεων όπως αυτό των Avaaz.

Αμερικανός Μετεωρολόγος αποκαλύπτει επιτέλους την αλήθεια για τους αεροψεκασμούς


Μετά από το σύνηθες θερινό “διάλλειμα” στη διενέργεια των χημικών αεροψεκασμών,από τις αρχές Σεπτεμβρίου οι επιχειρήσεις ξεκίνησαν “δυναμικά”, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο.
Και ενώ χιλιάδες πολίτες παγκοσμίως γίνονται μάρτυρες της κατάστασης σε καθημερινή σχεδόν βάση,κανείς αρμόδιος,ειδικός, επιστήμονας ή πολιτικός, δε γνωρίζει κάτι επί του θέματος.
Pulpit rock
back to top ;