Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΤΙ ΕΚΛΕΨΑΝ-ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Προβατα ξυπνατε

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΤΕ...

KONTRA Channel - Εκπομπή για την Κάρτα του Πολίτη (ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!!)

Δείτε μια προσπάθεια για αντικειμενική και πλήρη ενημέρωση των πολιτών σχετικά με την Κάρτα του Πολίτη. Πρόκειται για την εκπομπή του κου Άγγελου Βασιλειάδη η οποία προβλήθηκε το Σάββατο 14/5/2011 από το KONTRA Channel. Προσκεκλημένοι του ο κος Δήμος Θανάσουλας δικηγόρος παρ'Αρείω Πάγω και ο κος Στάθης Αδαμόπουλος, Οικονομολόγος. Ο κος Αδαμόπουλος έχει κυκλοφορήσει και ένα 16σέλιδο με θέμα: "Κάρτα του Πολίτη - εισιτήριο χωρίς επιστροφή;"

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ:

Δημήτρης Καζάκης: Μόνο ο λαός μπορεί να δώσει τη λύση!Βίντεο

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, στον Πολιτιστικό Σύλλογο “Μακρυγιάννης” στην Άρτα, ο καταξιωμένος και πασίγνωστος οικονομολόγος κ. Δημήτρης Καζάκης, καθήλωσε τους Αρτινούς που είχαν την τύχη να τον ακούσουν σήμερα το...
βράδυ, 13-5-2011.
Ο Δημήτρης Καζάκης, αφού ανέλυσε με το δυνατότερο περιεκτικό και σύντομο τρόπο τις αιτίες της σημερινής ελληνικής κρίσης, αναφέρθηκε στις διαχρονικές ευθύνες του πολιτικού συστήματος και των κομμάτων που το εκπροσωπούν στην Ελλάδα και κατέληξε τονίζοντας τη μοναδική ρεαλιστική λύση: Άμεση στάση πληρωμών, κήρυξη του συνόλου του ελληνικού χρέους ως επαχθούς και επιστροφή σε εθνικό νόμισμα.

Τρόποι χειραγώγησης - Πλύση Εγκεφάλου

Αν έχετε ποτέ πειστεί από έναν πωλητή ότι θέλατε πραγματικά ένα προϊόν, αν έχετε κάνει κάτι πολύ αυθόρμητα, ή έχετε πάρει αποφάσεις που φαίνονταν εντελώς εκτός χαρακτήρα, τότε μια ιδέα "φυτεύτηκε" στο μυαλό σας. Θα σας παραθέσω παρακάτω το πως γίνεται.

Πριν ξεκινήσουμε, αξίζει να σημειωθεί ότι η εμφύτευση μιας ιδέας στο μυαλό κάποιου χωρίς να το ξέρει είναι μια μορφή χειραγώγησης. Δεν είμαστε εδώ για να σας κρίνουμε, αλλά αυτό είναι το είδος του πράγματος που οι περισσότεροι  θεωρούν κακό, οπότε ίσως δεν θα πρέπει να πειραματιστείτε με αυτά που θα διαβάσετε εδώ. Αντ 'αυτού, χρησιμοποιείστε τις πληροφορίες για να έχετε το νου σας από τέτοιες μορφές ακούσιας "πειθούς".

Facebook & Μυστικές Υπηρεσίες (video)


Το Facebook δεν είναι τίποτε άλλο από μία επένδυση της CIA και μάλιστα μία επένδυση η οποία πήγε πολύ καλύτερα απ’ότι οι ίδιοι περίμεναν.

Τα εύσημα, σύμφωνα με τον διευθυντή της CIA, ανήκουν στον Mark Zuckerberg, ο οποίος στην CIA είναι γνωστός με την κωδική ονομασία «The Overlord» (Ο Επικυρίαρχος).

Επανάσταση - Αφύπνιση (video)

Δείτε το video:

Pulpit rock
back to top ;