Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Οδυνηρό το εμπάργκο κατά της Γερμανίας στα προϊόντα της: 5,1 δισ. ευρώ κάτω σε 1 χρόνο!


Αρχίζει και αποδίδει ... οδυνηρά για τους Γερμανούς το εμπάργκο στα γερμανικά προϊόντα που έχουν κηρύξει οργανώσεις και φορείς: Μείωση της τάξεως του 13%, η οποία αντιστοιχεί σε 5,1 δισ. ευρώ, εμφάνισαν οι γερμανικές εξαγωγές προς την Ελλάδα το 2011, σύμφωνα με τον επικεφαλής Εξωτερικού Εμπορίου του Γερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Φόλκερ Τράιερ.

Που πήγαν οι "τρομοκρατικές" οργανώσεις, οεο;


Ολα τα προηγούμενα χρόνια οι "τρομοκράτες" χτυπούσαν στόχους αδιακρίτως και μερικές φορές και ακατάληπτα...
Κάθε τόσο είχαμε δολοφονίες, έσκαγαν βόμβες σε πρεσβείες, τηλεοπτικούς σταθμούς, γίνονταν απόπειρες κατά δημοσιογράφων, στέλνονταν περίεργοι εκρηκτικοί φάκελλοι, ανατινάζονταν αυτοκίνητα και γενικά υπήρχε έντονη παρουσία των "τρομοκρατών".
17 Νοέμβρη, Επαναστατικοί λαϊκοί στρατοί, Πυρήνες της Φωτιάς και άρες μάρες κουκουνάρες... έκαναν κάθε τόσο την εκρηκτική εμφάνισή τους.
Οποια κυβέρνηση κι αν ήταν στην εξουσία, όποιο κόμμα, αυτοί συνέχιζαν ασταμάτητοι....
Το έργο τους ήταν διπλού σκοπού...
Από την μια να προκαλούν ανασφάλεια και τρόμο στους πολίτες και από την άλλη να στρέφουν τα βλέμματα του κόσμου, σε περίεργες περιόδους, αλλού...


Ομως κάτι άλλαξε τα τελευταία χρόνια....

Παντζάρια, ένα ισχυρό φάρμακο που μας δώρισε η φύση.


Τα παντζάρια είναι πλούσια σε μια ισχυρή φυτική χρωστική και αντιοξειδωτική ουσία την βητακυανίνη, η οπαία δίνει το βαθύ κόκκινο χρώμα σε αυτό το λαχανικό. Η βητακυανίνη μπορεί να περιορίσει τη βλάβη που προκαλούν στον οργανισμό οι ελεύθερες ρίζες αλλά και να αναστείλει τη δημιουργία καρκινικών κυττάρων στο στομάχι, το έντερο, τους πνεύμονες, και το νευρικό σύστημα, σύμφωνα με κάποιες έρευνες. Βελτιώνει τη φυσική άμυνα του οργανισμού βοηθώντας στην αναγέννηση κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος. Επίσης περιέχουν διοξείδιο του πυριτίου, ζωτικής σημασίας για το υγιές δέρμα, τα νύχια, τους συνδέσμους, τους τένοντες και τα οστά.

Νότης Μαριάς: Άκυρη και επονείδιστη η νέα δανειακή σύμβαση


Μετά την πύρρεια υπερψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης και του νέου Μνημονίου από τη Βουλή, η κυβέρνηση και τα «παπαγαλάκια» της τρόικας προσπαθούν να καθυποτάξουν τις αντιδράσεις του λαού μας, εξαπολύοντας ένα νέο ψυχολογικό πόλεμο.
Υποστηρίζουν ότι, εφόσον ψηφίστηκε η νέα δανειακή σύμβαση και το νέο Μνημόνιο, η χώρα δεσμεύεται δήθεν στο διηνεκές και επί σαράντα χρόνια θα πρέπει να χορεύει στο ρυθμό που θα παίζουν οι δανειστές.
Οι ισχυρισμοί αυτοί είναι εντελώς αβάσιμοι, αφού μια νέα αντιμνημονιακή κυβέρνηση μπορεί να ακυρώσει και τη νέα δανειακή σύμβαση και το νέο Μνημόνιο, με βάση τη ρήτρα του «επονείδιστου χρέους».
Pulpit rock
back to top ;