Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Φυσική καλλιέργεια

46.319€ για τα κινητά του κ. Πάγκαλου

Κονδύλι χιλιάδων ευρώ ενέκρινε η Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης για την πληρωμή κινητών τηλεφώνων στο πολιτικό γραφείο του Θ. Πάγκαλου. Δείτε το έγγραφο της απόφασης

Οι Τούρκοι ρίχνουν άγκυρα στα ελληνικά λιμάνια- “Σε 15-20 ημέρες κλείνει συμφωνία” γράφει η Radikal

«Kελεπούρι από την Ελλάδα» (Komşudan kelepir liman) είναι ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Radikal" της Τουρκίας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα, λόγω της οικονομικής κρίσης που πλήττει την Ελλάδα και το σχέδιο αποκρατικοποιήσεων που προωθεί η κυβέρνηση, παρουσιάζεται έντονο ενδιαφέρον από τουρκικής πλευράς για τα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης.
Μάλιστα, φόντο στο πρωτοσέλιδο είναι μια φωτογραφία από το λιμάνι του Πειραιά!

ΠΩΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΤΟΝ Ο.Γ.Α.

Όπως όλοι γνωρίζουμε ο Ο.Γ.Α. δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει και να συνταξιοδοτήσει τους Έλληνες αγρότες που στήριξαν την ελληνική οικονομία τόσα χρόνια....
Τους Έλληνες αγρότες που καλλιέργησαν τη γη ποτίζοντάς την με τον ιδρώτα τους ή που, σαν κτηνοτρόφοι, σκαρφάλωναν στα βουνά και στα υψίπεδα με τα ζώα τους. Να εξυπηρετήσει αυτό τον κόσμο που δουλεύοντας σκληρά στην ύπαιθρο βοήθησε και χτίστηκαν τα νοσοκομεία και που από τον ιδρώτα του λειτούργησαν τα αγροτικά ιατρεία κλπ.
Γι αυτό το λόγο οι εισφορές στον Ο.Γ.Α. είναι πολύ μικρότερες από άλλα ταμεία ενώ η σύνταξη στο τέλος είναι εφάμιλλη του Ι.Κ.Α. Δικαίωμα ασφάλισης στον Ο.Γ.Α. έχουν και οι αλιεργάτες, αν εργάζονται σε αλιευτικά που εδράζουν στην απομακρυσμένη και δυσπρόσιτη νησιωτική Ελλάδα (όχι Πειραιά ή άλλες πόλεις).

Να που σχηματοποιείται η πολιτική βούληση των Ελλήνων!

Όσο κι αν οι τάχα μου πολιτικοί "ηγέτες" και τα ΜΜΕ θέλουν να απαξιώνουν την κινητοποίηση των πολιτών, οι συνελεύσεις στις πλατείες μια χαρά διαμορφώνουν ήδη τα πολύ συγκεκριμένα "θέλω" των Ελλήνων! Ο αγώνας μπορεί να είναι σε εμβρυικό στάδιο, ωστόσο ας μην ξεχνάμε πως κάποιοι έχουμε μια θητεία στην εναλλακτική ενημέρωση μέσω των blog και είχαμε ήδη μια διαμορφωμένη εικόνα του πως οραματιζόμαστε το πέρασμα σε ένα αρμονικότερο κόσμο! ΤΟ ζήτημα είναι να επικοινωνήσουμε πλέον έξω από τα διάφορα ιντερνετικά κανάλια δια ζώσης- και αυτό ήδη γίνεται! Στις πλατείες!

Τούρκος στρατηγός ετοίμαζε θερμό επεισόδιο με την Ελλάδα! Θα κατέρριπταν δικό τους αεροσκάφος!

Νέα επεισόδια στην κόντρα στρατού και κυβέρνησης έχει προκαλέσει η σύλληψη του αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας, στρατηγού Μπιλγίν Μπαλανλί.

Ο Τούρκος στρατηγός (που είναι ο πιο υψηλόβαθμος αξιωματικός στη φυλακή) κατηγορείται ότι ετοίµασε το σχέδιο «Οράζ», το οποίο εντάσσεται στο ευρύτερο σχέδιο της περίφημης «Βαριοπούλας».




Σύμφωνα με τις κατηγορίες, ο Μπαλανλί είχε αναπτύξει στενή συνεργασία με τον επίσης στρατηγό Ιμπραχίμ Φιρτίνα, ο οποίος και θεωρείται ο... εμπνευστής του σχεδίου «Βαριοπούλα» το οποίο προέβλεπε θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο με τους Τούρκους να καταρρίπτουν δικό τους αεροσκάφος για να δημιουργηθούν οι συνθήκες που θα επέτρεπαν στον στρατό να ανατρέψει την κυβέρνηση.

Πόσο λέτε να πληρώνουμε το χρόνο για ρούχα και παπούτσια του Παπούλια;

Όχι πείτε ένα νούμερο
πριν κάνετε κλικ στο «διαβάστε περισσοτερα»!!!


Κρατηθείτε:






Κρατική διαφημίση στις ΗΠΑ απειλεί το λαό!

Δείτε ένα ανατριχιαστικό βίντεο για το πως στην Αμερική τρομοκρατούν τον κόσμο και τον οδηγει στην Νεα Τάξη Πραγμάτων....
Ένα βίντεο που σε μερικα χρόνια θα ειναι καθημερινότητα για όλους μας


Έτοιμη η Ελλάδα για εξόρυξη χρυσού!

Η Ελλάδα, μέσα στις επόμενες ημέρες είναι έτοιμη να ξεκινήσει την διαδικασία εξόρυξης πολύτιμων μετάλλων.

Αυτό δήλωσε στην Βουλή ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης. Πιο συγκεκριμένα ο υφυπουργός υπογράμμισε πως «Εντός είκοσι ημερών θα μπορέσουμε να βγούμε στον αέρα, με διεθνείς δημόσιους διαγωνισμούς, για την έρευνα και εκμετάλλευση κοιτασμάτων πορφυρικού χρυσού και αντιμονίτη – ενός «κρίσιμου ορυκτού για την ευρωπαϊκή βιομηχανία».

Λίγες Σκέψεις... Τί και γιατί μας ταΐζουν

Πολλές φορές ακούμε πως κάποιος ανάμεσά μας έχει καρκίνο! Γιατί άραγε? Φταίει το
τσιγάρο? Μα... δεν κάπνιζε! Φταίει το κινητό? Μα, βγαίνουν "επιστήμονες" και λένε πως δεν προκαλούν καρκίνους! Τότε στην Αμερική γιατί οι περισσότερες συσκευές βγαίνουν με εξωτερικές κεραίες? Καθημερινά διαβάζω για ψεκασμούς πόλεων, βγαίνουν κάποιοι και λένε διάφορα! Δοκιμάζουν κάτι σε λαούς εκ του ασφαλούς? Ισως! Κι όμως θεωρώ πως με όσα διαβάζω κατά καιρούς δεν είναι τα μόνα παράξενα!

Κάποιοι μιλάνε για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων! Δεν έχω τις γνώσεις να αναλύσω το θέμα, ας δοκιμάσετε και εσείς να βρείτε πόσο παλιό θέμα είναι και πόσα "τρελά γράφονται" για αυτό το θέμα, τα περισσότερο μου φαίνονται λογικά και εξελίξιμα! Κάτι που αναφέρουν είναι για έλεγχο γεννήσεων, πως πρέπει να λιγοστέψει ο πληθυσμός της Γης! Εκεί στέκομαι σήμερα με αυτό το θέμα!

Δ. Καζάκης: «Δεν είμαστε αγανακτισμένοι, είμαστε αποφασισμένοι» [βίντεο]

Μια συγκλονιστική ομιλία του οικονομολόγου Δημήτρη Καζάκη παρακολούθησαν πάνω από 2.000 άτομα, το απόγευμα της Τετάρτης 1ης Ιουνίου στο Σύνταγμα.

Ο γνωστός οικονομολόγος τόνισε μεταξύ άλλων ότι πρέπει «Να καθίσουν στο σκαμνί, όσοι έφεραν την χώρα σ’ αυτή την κατάσταση» ενώ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει «τοκογλύφους» τους δανειστές της Ελλάδας.

Δείτε αποκλειστικό βίντεο από την έναρξη της ομιλίας:
 
 http://ksipnistere.blogspot.com

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Αγανακτισμένοι Έλληνες τότε... και τώρα!

Pulpit rock
back to top ;