Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Πως πολιτικοί πτώχευσαν την Ελλάδα...


Του Όμηρου Αλεξάνδρου


Η Χούντα το 74 παραδίδει στον “Εθνάρχη” υγιές χρέος 330 εκατ. (υγιές διότι λόγω μεγάλης βιομηχανικής και αγροτικής ανάπτυξης το χρέος αυτο-εξοφλείτο).


-Ο “Εθνάρχης” μετατρέπει το χρέος μετά από 7 χρόνια σε 8ΔΙΣ (σημειώστε πετρελαϊκή κρίση του 1977).
-Ο Ανδρέας κλείνει με δυο τρόπους (υπερ-πολλαπλασιασμός μισθών και εισφορών μέσα σε μια νύχτα & των απεργιών) όλες τις τεράστιες βιομηχανίες...

Φιλέλληνας που ζει στην Κρήτη δημιούργησε ιστοσελίδα για την Ελλάδα


Μια αξιόλογη προσπάθεια από έναν Βρετανό καθηγητή ο οποίος ζει και εργάζεται στη χώρα μας. Ο Keith Frankish έχει αγαπήσει την Ελλάδα και ζει στην Κρήτη. 
Μέσα σε όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια, ο καθηγητής και συγγραφέας δημιούργησε ένα νέο website...

Η αλήθεια για την Ελλάδα - Το post που σαρώνει στο διαδίκτυο!


Μια πραγματικά αξιέπαινη προσπάθεια ενός Έλληνα κάνει το γύρο των social media...και του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες. Φιλοξενείται μάλιστα και στο 9gag μια από τις δημοφιλέστερες σελίδες παγκοσμίως.

Ο Δημήτρης από την Ελλάδα, όπως συστήνεται στον κόσμο, ετοίμασε στα αγγλικά μια εκτενέστατη δημοσίευση γύρω από τους μύθους και την πραγματικότητα στην Ελλάδα. Θίγοντας έτσι σημαντικά ζητήματα. Το δημοσίευμα εξηγεί τα όσα τα ξένα μέσα συχνά δεν λένε.

Ο Βενιζέλος κρύβεται για τις γερμανικές αποζημιώσεις – σάλος στην Βουλή


Σάλος έγινε στη Βουλή με τον Βενιζέλο, ο οποίος δεν ήρθε στην κοινοβουλευτική επιτροπή να συζητήσει για τις γερμανικές αποζημιώσεις. Εικοσιεπτά βουλευτές είχαν ζητήσει να γίνει οργανωμένη συζήτηση, έγινε συνεννόηση της Βάσως με τον Βενιζέλο, ο τελευταίος ζήτησε να γίνει η συζήτηση μετά το PSI, το αίτημα έγινε δεκτό, έγινε νέα συνεννόηση με Βενιζέλο, Δήμα, Παπαϊωάννου και συμφωνήθηκε να γίνει η συνεδρίαση στις 15 Μαρτίου.

Ετοιμάζουν προβοκάτσια στην εθνική επέτειο για να αναβληθούν οι εκλογές!


Επιχείρηση αναβολής των εκλογών με «χτύπημα» στη παρέλαση της εθνικής επετείου ετοιμάζει το παρακράτος σε συνεργασία με κέντρα του εξωτερικού.


Αυτή η πληροφορία έχει φθάσει στις αρμόδιες υπηρεσίες (ΕΥΠ, Αντιτρομοκρατική, ΕΛΑΣ κλπ) οι οποίες εξετάζουν με προσοχή κάθε ενδεχόμενο.

Καλεί στο τηλέφωνο τους εκδότες για να «θάψουν» τον Καμμένο...

Από εχθές το πρωί ο αρχηγός της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς ξεκίνησε τα τηλέφωνα στους εκδότες ζητώντας τους να «θάψουν» τον Καμμένο και τον νέο του πολιτικό φορέα. Με δέλεαρ τη χρηματοδότηση στα στεγνωμένα ΜΜΕ, ζητά από εκδότες και...

Ένας «Σερ» στο κόμμα του Καμμένου


Ο Βασίλειος Μαρκεζίνης είναι πολύ κοντά στο να συνεργαστεί με το κόμμα τους «Ανεξάρτητους Έλληνες». 
Σύμφωνα με πληροφορίες του greeknewsonline ο Πάνος Καμμένος είχε το τελευταίο διάστημα τηλεφωνικές συνομιλίες με τον οικονομολόγο Βασίλειο Μαρκεζίνη με τον οποίο ..υπάρχει ταύτιση απόψεων όχι μόνο στα οικονομικά αλλά και στα εθνικά θέματα. 

Οι Έλληνες της Ρωσίας δηλώνουν δυναμικό παρόν!


Οι Έλληνες της Ρωσίας έχουν ξεκινήσει μία μεγάλη καμπάνια για την προώθηση της χώρας μας!


«Βοηθήστε την Ελλάδα – Αγοράστε ελληνικά προϊόντα – Κάντε διακοπές στην Ελλάδα» είναι το μότο ενός Ελληνικού πολιτιστικού κέντρου στη Μόσχα, το οποίο καλεί όλους τους Έλληνες και φιλέλληνες να βοηθήσουν την Ελλάδα στη δύσκολη περίοδο που διανύει…
Pulpit rock
back to top ;