Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Νομίσματα, χαρτονομίσματα, πλαστικές κάρτες σύντομα θα είναι ιστορικά κειμήλια.


Οι μελλοντολόγοι έχουν προβλέψει ότι το χρονοδιάγραμμα για την άφιξη μιας κοινωνίας χωρίς μετρητά / αχρήματης κοινωνίας (cashless society) ήρθε στο προσκήνιο στις 22 Μαρτίου, όταν εμπειρογνώμονες της οικονομικής βιομηχανίας ενημέρωσαν τα μέλη του Αμερικάνικου Κογκρέσου για την ταχεία ανάπτυξη και υιοθέτηση από το κοινό, των πληρωμών μέσω κινητών.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ...


ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΤΑ ΟΣΑ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΑΜΕ 
3/4/2012 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ 




Ο Codex, το φθόριο, το Άουσβιτς, και η σύνδεση τους με την Μονσάντο



Τι σχέση εχει ο Codex Alimentarius με τα επίσημα προτύπα τροφίμων, την φθορίωση του νερού μας, με την σίτηση των ανθρώπων, τη γενοκτονία στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς, και την Monsanto, την εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την προμήθεια γενετικώς μεταλλαγμένων τροφίμων στον κόσμο, τι κοινό έχουν ολοι αυτοι; Υπάρχει κάποια σύνδεση που συνδέει ολους αυτούς τους φαινομενικά διαφορετικούς οργανισμούς μαζί; Ναι, υπάρχει. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο άρρηκτη η σύνδεση που ο διαχωρισμός τους είναι σχεδόν αδύνατος.Ας ξεκινήσουμε από την αρχή με το Άουσβιτς και να συνδέσουμε τις τελείες.

Καταπληκτικό! Διαβάστε το να πάθετε πλάκα!


Δείτε και μείνετε έκπληκτοι από μία δυνατότητα του εγκεφάλου σας, που αν και τη χρησιμοποιείτε συνεχώς, ποτέ δεν την είχατε καταλάβει. Το συγκεκριμένο κείμενο κυκλοφορεί στο internet από... το 2003 και έχει δημοσιευτεί σε πολλά ξένα και Ελληνικά blog. Εγώ το βρήκα σήμερα και ψάχνοντας το λίγο, διάβασα ότι το πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ, δεν έχει πάρει επίσημα θέση για το αν έχει διεξάγει ποτέ τη συγκεκριμένη έρευνα. Κάποιοι πάλι ισχυρίζονται ότι στην αρχαία Ρώμη, ο Καίσαρας επικοινωνούσε με τους στρατηγούς του με παρόμοιο τρόπο, έτσι ώστε ο εχθρός, που δεν ήξερε καλά την γλώσσα, να ...

Ο.Ε.Α. προς 10.000.000 νεοελληνες! Δεν υπαρχουν 10.000.000 κελια! ..ξυπνηστε

Ηχητικό απόσπασμα από Ο.Ε.Α

Pulpit rock
back to top ;