Κυριακή 8 Μαΐου 2011

H.A.A.R.P



ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΠΑΤΗΣΤΕ PLAY ΚΑΙ PAUSE.
 ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ CC ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΗΧΟΥ, ΜΕΤΑ ΟΚ.
ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ CC ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Η κάρτα των "Συνδυασμένων Καταστροφών"

H ηλιακή καταιγίδα που έρχεται το 2012!

Τα σενάρια για το τέλος του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 είναι πολλά. Σε αυτά ήρθε να προστεθεί μία ανακοίνωση της Nasa που έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις στους κόλπους της επιστημονικής κοινότητας για το πώς θα αντιμετωπιστεί: η ηλιακή καταιγίδα που θα συμβεί στις 22 Σεπτεμβρίου 2012 και που όμοια της δεν θα έχει ξαναζήσει ο πλανήτης μας.

Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ - Βίντεο

Ευθυγραμμίζονται οι πλανήτες στον Ουρανό

Ένα καλό λόγο θα έχουν οι Έλληνες –και όχι μόνο-, προκειμένου να ξυπνήσουν νωρίς τις επόμενες 4 μέρες.

Όλοι οι πλανήτες, εκτός από τον Κρόνο θα είναι παραταγμένοι σε μια ευθεία, πίσω από τον Ήλιο, ακολουθώντας την πορεία του. Μάλιστα, τις πολύ πρωινές ώρες, θα μπορέσετε να δείτε και τη Σελήνη να παρατηρεί την πορεία τους.


Οι πλανήτες οι οποίοι τους τελευταίους μήνες δε διακρίνονταν, θα έρθουν ξανά στην ίδια τροχιά με τη Γη και θα είναι παρατεταγμένοι στο επίπεδο της εκλειπτικής (φαινομενική τροχιά του Ηλίου) και ορατοί από τη Γη.
Ο λαμπερότερος πλανήτης, θα είναι η Αφροδίτη. Αυτή, μαζί με τον Άρη, το Δία και τον Ερμή, θα είναι ορατοί με γυμνό μάτι, ενώ ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας δε θα διακρίνονται χωρίς κιάλια…


newsbomb.gr

Το πρώτο αγρογλυφικό του 2011

Η σοδειά θα πάει ...καλά στη Βρετανία, καθώς εντοπίστηκε η πρώτη αγρογλυφική παράσταση της σεζόν.Μέσα σε μια νύχτα, ένα κυκλικό σχέδιο διαμέτρου περίπου τριακοσίων μέτρων εμφανίστηκε σε ένα χωράφι στο Σίλμπερι Χιλ της βρετανικής υπαίθρου.Η περίτεχνη παράσταση αποτελείται από έξι κύκλους, οι οποίοι τέμνονται σε ένα κοινό σημείο και επικαλύπτονται. Έτσι δημιουργούν την εντύπωση ενός λουλουδιού, ενώ στα δύο από τα έξι πέταλά του τα φυτά έχουν κοπεί τελείως, δημιουργώντας ενός είδους «σκίαση». Σε άλλα δύο πέταλα υπάρχουν δύο μικρά κυκλάκια, σαν στίγματα.

Παγος νερου εντοπιστηκε στον πυθμενα του Αρη

mars_waterΣε δορυφορικές εικόνες «πριν και μετά» από το βόρειο ημισφαίριο του Άρη, ερευνητές της NASA εντόπισαν φρέσκους κρατήρες πρόσκρουσης, στον πυθμένα των οποίων διακρίνεται πάγος νερού να λάμπει στην ασθενική λιακάδα.
Η ύπαρξη νερού στο ρηχό υπέδαφος ήταν μη αναμενόμενη σε αυτό το «εύκρατο» γεωγραφικό πλάτος, ειδικά στις αρχές του καλοκαιριού.

Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΦΡΟΫΝΤ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Τα παρακλάδια - πλοκάμια του Σιωνισμού - Εβραϊκής νοοτροπίας(επεκτατισμού) είναι απλωμένα σε όλους τους τομείς, σε όλες τις χώρες... Ένα απο τα δυνατά τους όπλα είναι ο έλεγχος των ΜΜΕ και ως εκ τούτου η χειραγώγηση του ανθρώπινου γένους...!!! Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τον μεγαλύτερο σύγχρονο εβραίο εμπνευστή της ανθρώπινης διαφθορά και τον ρατσισμό των εβραίων ώς προς τους μη-εβραίους.! Πώς ελέγχουν τα ΜΜΕ και τι μέσα χρησιμοποιούν για να χλευάσουν και να διαφθείρουν τους μη - εβραίους(χριστιανούς κυρίως..)

Pulpit rock
back to top ;