Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΑΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ! ! !

Συνέχεια αποκαλύψεων για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας! 
 Συνασπισμός επτά σκανδιναβικών χωρών πρότειναν στην ελληνική κυβέρνηση πριν υπογράψει το μνημόνιο με την Τρόικα, χρηματική ενίσχυση 250 δισ. ευρώ σε βάθος 5 ετών με δόσεις, με αντιπαροχή να τους δοθεί η έγκριση έρευνας και εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου που βρίσκονται στον ελληνικό χώρο.
Υπενθυμίζουμε ότι η πρόταση στην ελληνική κυβέρνηση έγινε από τον οργανισμό Scandec Org που είναι μία εμπορική - οικονομική - πολιτική ένωση των επτά σκανδιναβικών χωρών Σουηδίας, Νορβηγίας, Δανίας, Φινλανδίας, Εσθονίας, Λετονίας και Λιθουανίας.
Ο Scandec Org πρότεινε δωρεάν μελέτη έρευνα εξόρυξη και εμπορία των κοιτασμάτων με αναλογία κέρδους 80% προς 20% (το 20% στην Ελλάδα, το 80% στον διεθνή οργανισμό), προκειμένου να αποπληρωθεί σε βάθος χρόνου το ποσό των 250 δισ. ευρώ που θα έδινε στην Ελλάδα.

Μειώνεται ο ΦΠΑ στη Ελλάδα

Η τρόικα εμφανίζεται θετική στο να μειωθούν οι συντελεστές του ΦΠΑ, έτσι ώστε να γίνει ένα βήμα πιο κοντά προς την πολιτική συναίνεση, αναφέρει δημοσίευμα του Reuters, το οποίο επικαλείται πηγές από τη Γερμανία.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, Ελλάδα και τρόικα έχουν συμφωνήσει σε μείωση του ΦΠΑ, με αντάλλαγμα την περιβόητη συναίνεση στα σκληρά μέτρα και τις αποκρατικοποιήσεις.

Φυγαδεύτηκαν οι Βουλευτές (video).

Με έντονες αποδοκιμασίες (απο όσους κατάφεραν να τους πλησιάσουν) αποχώρησαν οι περισσότεροι "εθνοπατέρες"  απο την Βουλή.
Εν τω μεταξύ η ένταση που δημιουργήθηκε μεταξύ αγανακτισμένων και αστυνομίας είχε αίσιο τέλος καθώς η αστυνομία έχει σαφείς διαταγές να μην χρησιμοποιήσει βία...

εναντίον των «αγανακτισμένων» διαδηλωτών, καθώς ανάμεσά τους βρίσκονται αρκετοί ηλικιωμένοι αλλά και παιδιά.
Επιτέλους η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας αυτή την φορά σκέφτεται και πράττει σωστά!

8 Προτάσεις Εξόδου από την Χρεωκοπία προς "Αγανακτισμένους" και μη

1)Κρατικό νόμισμα, με κρατικό έλεγχο της κοπής νομίσματος.
Το ευρώ εκ του αποτελέσματος μόνο ζημιά έχει προκαλέσει στην εθνική οικονομία και τα οικονομικά των πολιτών. Και σύμφωνα με την απλή λογική μόνο ζημιά θα προκαλέσει στο άμεσο αλλά και στο απώτερο μέλλον και ακόμη μεγαλύτερη.
Η ισοτιμία της δραχμής θα ξεκινήσει από 340,75 προς το ευρώ και η απόκλισή της μέσω ανατιμήσεων και υποτιμήσεων δεν πρόκειται, βάση της διεθνούς εμπειρίας, να υπερβεί το 10% της αρχικής ισοτιμίας.
Έτσι θα καλυφθεί η πραγματική ρευστότητα της οικονομίας.

Pulpit rock
back to top ;