Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Και τώρα η εξήγηση...!!!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Συνέπεια λόγων και πράξεων.....Ψεύτες και κλέφτες!!!

Greek Revolution


Kεραίες της κινητής τηλεφωνίας έχουν τοποθετηθεί λίγα μέτρα από τα κεφάλια των Ελλήνων που διαμαρτύρονται....Γιατί;;;


Δεν είμαστε οπαδοί της παραφιλολογίας αλλά ομολογουμένως υπάρχει ένα ζήτημα που μας ανησύχησε όσον αφορά τις αντιδράσεις των αγανακτισμένων στο Σύνταγμα. Εδώ και πολλές μέρες και συγκεκριμένα από τότε που τα πράγματα.αγριέψανε έχουν παρκάρει στο σύνταγμα 3 περίεργα οχήματα. Τα οχήματα αυτά όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες έχουν κάτι ακόμα πιο περίεργες..κεραίες!

 Το γεγονός μας τράβηξε την προσοχή μας όταν ανακαλύψαμε πως μετά τις επισκέψεις μας στους αγανακτισμένους του συντάγματος-αλλά και καθόλη την διάρκεια που παραβρισκόμασταν εκεί- ανακαλύψαμε πως οι αγωνιζόμενοι πολίτες είχαν ζαλάδες, αισθήματα κοπώσεως, πονοκεφάλους και πόνο στα τύμπανα των αυτιών.

Κάλεσμα των Αγανακτησμένων στο Σύνταγμα!!!


Αφυπνισθείτε και αντισταθείτε στη Νέα Τάξη Πραγμάτων.


Γράφει ο Τρύφωνας.
 Έφθασε η ώρα που η εξωπολιτική εξουσία της κερδοσκοπίας ελέγχει και καθορίζει αυτή τη δημιουργημένα κατά αριστοτεχνικό τρόπο κρίση που ζούμε όλοι μας
Οι κυβερνήσεις όλων των κρατών, μηδενός εξαιρουμένης, υπακούν τυφλά και υπηρετούν την πολιτική που χαράζει η εν λόγω εξουσία.
Αυτό γίνεται με τη συμμετοχή των μελών και στελεχών των κυβερνήσεων  σε κλειστά συνέδρια, ένα εκ των οποίων είναι και αυτό της λέσχης Bilderberg.

Το κέρδος φυσικά είναι προσωπική "εξέλιξη"  του καθενός εξ΄αυτών, μιας και οι περισσότεροι αναριχήθηκαν σε ύψιστα αξιώματα.Το σχέδιο είναι σε όλους γνωστό.

Επεισοδιακή βραδιά από τούς ανημέρωτους - βολεμένους του παλαικάστρου...

Xωρίς δισταγμό καταδικασαν την πράξη των αγανακτισμένων οι ανημέρωτου της πλατείας. .. όταν κρέμασαν την ελληνική σημαία  που έγραφε η Ελλάδα   δεν πωλείται    ... φυσικά  να το βλέπουν οι τουρίστες και να καταλαβαίνουν ..
 ...ότι τα ελληνικά χώματα 
  ... δεν τούς ανήκουν  ...
Νομίζοντας  οι βολεμένοι ... οτι βεβηλώνουμε το εθνικό έμβλημα ...

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ... ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ !!

Pulpit rock
back to top ;