Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Ο Τζορτζ Σόρος βλέπει αποχώρηση χώρας από την Ευρωζώνη!


Και ξαφνικά, μετά από σειρά οικονομικών επιθέσεων που δέχονται κράτη της Ευρώπης, εμφανίζεται ο μεγάλος λήσταρχος, ο άνθρωπος που δεν δίστασε να επιτεθεί και να κερδίσει (μόνος του παρακαλώ) την στερλίνα και δηλώνει πως "βλέπει" ότι σύντομα κάποια χώρα - μέλος της Ευρωζώνης θα αποχωρήσει...
Όχι, δεν κατονόμασε ο κύριος Σόρος ποιά χώρα "βλέπει" πως θα βρεθεί εκτός της Ε.Ε. Απλά το κατέθεσε ως "γνώμη" και φυσικά έδωσε το "σήμα εκκίνησης" νέας επίθεσης των γνωστών οίκων αξιολόγησης (ή οίκων ανοχής της τραπεζικής ελίτ) κατά Ευρωπαϊκών κρατών από αύριο Δευτέρα. Την ίδια στιγμή, στο IMF περιμένουν την ψηφοφορία στην Ελληνική Βουλή για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα με αγωνία και ανησυχία.


«Διαγράψτε το Ελληνικό χρέος αλλιώς θα πληρώσουμε πολεμικές αποζημιώσεις»


ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΧΡΕΩΝ!
ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΗΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ!
Η συνέντευξη στο Spiegel του....
έγκριτου Γερμανού ιστορικού Άλμπερτ Ρίτσλ συνιστά καταπέλτη για την εθελόδουλη πολιτική και οικονομική τάξη της χώραςκαι όχι μόνο, η οποία έχει παραδοθεί στην τρόικα καιθεωρεί τη στάση πληρωμών και τη διαγραφή του χρέους ή τουλάχιστον του μεγαλύτερου μέρους του, όχι μόνο ανεδαφικά αιτήματα αλλά και περίπου εγκλήματα καθοσιώσεως!
Ο Άλμπερτ Ριτσλ απομυθοποιεί αυτές τις απόψεις,θυμίζει πτωχεύσεις και διαγραφές χρεών της Γερμανίας και κυρίως τονίζει ότι όσο η Γερμανία πιέζει την Ελλάδα, τότε η τελευταία μπορεί να εγείρει θέματα πολεμικών αποζημιώσεων και να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου!

ΞΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ - σύντομα κοντά μας....για κοπιάστε...

Pulpit rock
back to top ;