Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Αποκωδικοποίηση Θηρίου Αποκάλυψης από Δανιήλ


Απέχουμε ακόμη πολύ από το Θηρίο-έχουμε να δούμε πράματα και θάματα στις μέρες μας-αλλά καλό είναι να δούμε ότι αυτά που γίνονται έχουν ειπωθεί,γραφεί και συνδέονται από αιώνες πρίν....


Δείτε τα βίντεο...

Έρχεται η ευρωπαϊκή Ομάδα Κρούσης

Ομάδα Κρούσης που θα αναλάβει, με εντολή της Κομισιόν, το έργο του συντονισμού, της παρακολούθησης και της παροχής τεχνικής και κάθε άλλης βοήθειας προς την κυβέρνηση - στο πλαίσιο του Μεσοπρόθεσμου - συστήνεται το προσεχές διάστημα.
Όπως αναφέρει η Καθημερινή της Κυριακής, η ομάδα αυτή θα υποβάλλει ανά τρίμηνο εκθέσεις προόδου και θα εκδίδει έκτακτες προειδοποιήσεις, εάν διαπιστώνονται αποκλίσεις από τους στόχους.

Τη σύστασή της εισηγήθηκε ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.

Στο στρατηγείο που θα βρίσκεται στην Αθήνα θα ενταχθούν όλοι οι κοινοτικοί που είναι αποσπασμένοι στη χώρα μας και είναι τοποθετημένοι σε διάφορα υπουργεία και οργανισμούς. Οι επικεφαλής αναμένεται να αναλάβουν δράση στις 15 Αυγούστου.


πηγη

ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ


Πριν λίγα χρόνια, στην Ελλάδα αποσύρθηκε από την τηλεόραση η διαφήμιση μιας πολύ γνωστής ασφαλιστικής εταιρείας για τον εξής λόγο: παρουσίαζε ένα μικρό κοριτσάκι να τρέχει προς τη μητέρα που ήταν έτοιμη να το αγκαλιάσει σφιχτά. Μετά από την εξέταση του φιλμ ανακαλύφθηκε η ύπαρξη εμβόλιμων καρέ όπου είχαν σκηνές πολέμου με νεκρούς και τραυματίες με πρόσωπα παραμορφωμένα κτλ. Η «Επιτροπή Ελέγχου Διαφημίσεων» αποφάνθηκε πως τα παρεμβαλλόμενα καρέ, δημιουργούσαν ένα αίσθημα ανασφάλειας και φόβου στο θεατή, προκειμένου να νιώσει την ανάγκη ασφάλισής του από τη συγκεκριμένη ασφαλιστική εταιρεία.

ΣΟΚ: Πούλησαν τα παιδιά τους για να πληρώνουν παιχνίδια στο ιντερνέτ!!!


Ένα ζευγάρι κινέζων πούλησε τα τρία παιδιά του προκειμένου να πληρώνει τους λογαριασμούς του σε διαδικτυακό παιχνίδι.
Ο Li Lin και η Li Juanγνωρίστηκαν από ένα video game. Η γνωριμία τους κατέληξε σε παράφορο έρωτα...
ο οποίος εξελισσόταν στη «σκιά» ενός ιντερνετικού παιχνιδιού. Το ανήλικο ζευγάρι το 2008 παρουσίασε συμπτώματα εθισμού στα video games όταν για να πάει σε ίντερνετ καφέ παράτησε το μωρό μόνο.

Τραγωδία! 20χρονος πέθανε παίζοντας videogames


Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο νεαρός πέθανε από θρόμβωση γιατί έπαιζε μέχρι και 12 ώρες την ημέρα τα αγαπημένα του παιχνίδια.
Ο άτυχος Chris Staniforth ήταν ''εθισμένος'' με το παιχνίδι Halo του Xbox.
Κατά τον ιατροδικαστή η θρόμβωση προκλήθηκε επειδή ο 20χρονος καθόταν για πολλές ώρες σε μία συγκεκριμένη θέση.....
Ο νεαρός κατέρρευσε δευτερόλεπτα μετά από τηλεφώνημα σε φίλο του, στον οποίο είπε πως ένιωθε ένα ξαφνικό πόνο στο στήθος.Ο φίλος του έστειλε αμέσως ασθενοφόρο όμως ήταν ήδη αργά.Ο ίδιος κατέθεσε πως ο Chris του είπε πως και το προηγούμενο βράδυ ξύπνησε από αφόρητους πόνους και κατέλαβε πως η καρδιά του χτυπούσε πολύ αργά.


Ο νεκρός δεν είχε κανένα ιστορικό παθήσεων, ενώ οι κατασκυαστές του Xbox έκαναν νέα σύστασηστους χρήστες να μην παίζουν για πολλές ώρες συνεχόμενα και να κάνουν διαλείματα.


πηγη

Ποιοι είναι οι πέντε σκληροί όροι για το Μνημόνιο-2


Σκληρούς όρους θέτει η ΕΕ στην Ελλάδα για τη σύναψη της νέας δανειακής σύμβασης, δηλαδή του Μνημονίου -2.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Realnews, στην οποία μιλά στενός συνεργάτης του κοινοτικού επιτρόπου κ. Όλι Ρεν, στις Βρυξέλλες επικρατεί πυρετός διαβουλεύσεων για την κατάρτιση του νέου Μνημονίου, προκειμένου αυτό να ψηφιστεί μέχρι τα μέσα Φθινοπώρου.


Πηγές της Κομισιόν, που διαπραγματεύονται με την ελληνική κυβέρνηση, κάνουν λόγο για πέντε όρους, προκειμένου να συμφωνηθεί το νέο δάνειο. Τα εν λόγω σημεία αποτελούν και εστίες έντασης των συζητήσεων.


Πρόκειται για πέντε σκληρούς όρους:

Pulpit rock
back to top ;