Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Ο ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ…


Πιστεύω πλέον μετά τα τελευταία γεγονότα και ο πλέον δύσπιστος κατάλαβε που πάει το πράμα. Κάποιοι βιάζονται πλέον να φέρουν στο φώς την παγκόσμια κυβέρνηση που και κάνουν ενέργειες τέτοιες που καρφώνονται πλέον μόνοι τους! Ούτε τα προσχήματα πλέον δεν τηρούν.


Υποβάθμισαν την πιστοληπτική ικανότητα των ΗΠΑ! Ανήκουστο! Οι οίκοι που πάνε χέρι χέρι με τις εβραιοκρατούμενες τράπεζες των ΗΠΑ υποβάθμισαν την πιστοληπτική ικανότητα του αμερικανικού δημοσίου! Αν σκεφτεί κανείς ότι την περασμένη εβδομάδα οι ΗΠΑ φλερτάρανε με την χρεοκοπία και ότι η ΚΙΝΑ απειλεί ευθέως τις ΗΠΑ ότι θα πάψει να αγοράζει ομόλογα του Αμερικανικού δημοσίου και αν προσθέσει κανείς σε αυτά όλα ότι η ευρωζώνη διαλύεται καθώς δέχεται το ένα χτύπημα πίσω από τ’ άλλο σε ποιό συμπέρασμα οδηγούμαστε λοιπόν... 

Νέες κοινές στρατιωτικές ασκήσεις Ελλάδας – Ισραήλ


Στην πραγματοποίηση κοινής  αεροπορική άσκησης  το διάστημα 15 έως 23 Σεπτεμβρίου με επίκεντρο την αεροπορική βάση Ανδραβίδας στην Πελοπόννησο προχωρούν Ελλάδα και Ισραήλ.


Η συνεκπαίδευση των πιλότων των δυο χωρών  περιλαμβάνει ποικίλες αποστολές με κυριότερες αυτές της προσβολής στόχων και της αεροπορικής επικράτησης. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται αποστολές ημέρα και νύχτα στην κεντρική και δυτική Ελλάδα. Από ελληνικής πλευράς θα συμμετάσχουν αριθμός μαχητικών F-16 από τον Άραξο, ενώ από ισραηλινής πλευράς κυρίως  F-15 και F -16.

ΗΠΑ προς Τουρκία για γεωτρήσεις: "Αν κτυπήσετε σε Κύπρο θα απαντήσουμε"!


Νέα, ακόμα πιο "καθαρή", προειδοποίηση στην Άγκυρα ότι "θα της κοπεί το χέρι" αν τολμήσει να παρενοχλήσει την γεώτρηση για φυσικό αέριο που ξεκινά σε ένα μήνα περίπου στην κυπριακή ΑΟΖ από την αμερικανική εταιρεία Noble Energy απευθύνθηκε εκ νέου πριν λίγες ώρες. 
Όπως μεταδίδουν πηγές από την Ουάσιγκτον, η αμερικανική κυβέρνηση με δήλωση του υπουργείου Εξωτερικών, προειδοποίησε την Άγκυρα ότι αν προσβάλει την αμερικανική πλατφόρμα θα λάβει απαντήση με "θερμό" τρόπο: Οι ΗΠΑ θα υποστηρίξουν τα συμφέροντα - εάν απειληθούν - κάθε αμερικανικής εταιρείας". Πρέπει να υπογραμμιστεί ότι οι αμερικανικές εταιρείες που ασχολούνται με θέματα ενέργειαςείθισται να προστατεύονται από τις ΗΠΑ, αλλά και οι ίδιες οι εταιρείες διατηρούν ομάδες με μοναδική αρμοδιότητα την ασφάλεια των εγκαταστάσεων και του προσωπικού της!

Pulpit rock
back to top ;