Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΔΕΙΤΕ, ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ...


Δείτε τα βίντεο!
ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΔΕΙΤΕ, ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΜΑΣ!!!



Τους "γιούχαραν" ... κατά λάθος!

Πως αποφεύχθηκε ... διπλωματικό επεισόδιο την τελευταία στιγμή!


Πέρασαν" τους Κινέζους για Έλληνες πολιτικούς και τα αίματα "άναψαν"!

Παρά λίγο ... διπλωματικό επεισόδιο, χθες, στο Ηράκλειο, εξαιτίας ... παρεξήγησης! Την ώρα που το κομβόι αυτοκινήτων με την κινεζική αντιπροσωπεία έφθανε στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, επισκέπτες της Κνωσού είδαν τα αυτοκίνητα και νόμισαν ότι μετέφεραν Έλληνες πολιτικούς.

Σχέδιο...διαφυγής από την Κρήτη για τον Παπανδρέου !

Στο «κόκκινο» θα βρίσκονται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα μέτρα ασφαλείας της Αστυνομίας ενόψει της καθόδου του πρωθυπουργού στην Κρήτη, την Παρασκευή, προκειμένου να παραστεί στις διήμερες εργασίες του συνεδρίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, στο ξενοδοχείο «Daios Cove», στον Άγιο Νικόλαο.

Πρέπει να μιλήσει ο κυρίαρχος λαός


«Πέστε, λοιπόν,  στον ήλιο νάβρει ένα καινούριο δρόμο,
τώρα πια που η πατρίδα του σκοτείνιασε στη γη,
 αν θέλει να μη χάσει από την περηφάνεια του»!
(Οδυσσέας Ελύτης: «’Aσμα ηρωικό και πένθιμο για τον χαμένο ανθυπολοχαγό 
της Αλβανίας»)


Η ουσία του πράγματος είναι ότι ύστερα από 536 ημέρες Μνημονίου και έξι …αποτυχημένες συμφωνίες, που μας ανακοινώθηκαν ως σωτήριες, η Ελλάδα οδηγήθηκε στο Πραιτώριο. Όλη η συζήτηση γίνεται πλέον για να επανέλθει το ελληνικό χρέος το 2021, στα επίπεδα του 2009! Μα, τότε γιατί ο ελληνικός λαός υποβάλλεται σ’  όλες αυτές τις αιματηρές θυσίες; Και αν το 120% θα είναι διαχειρίσιμο το 2021, γιατί δεν ήταν το 2009;
Λύνεται το πρόβλημα;

11 χρόνια βαρβαρότητας για να επιστρέψει το χρέος στα επίπεδα του 2009


Αυτό είναι το ρεζουμέ του "κουρέματος". Το 2020, θα επιστρέψει η Ελλάδα σε χρέος 120% του ΑΕΠ, όσο δηλαδή το άφησε ο Καραμανλής. Υποθηκεύσαμε την εθνική κυριαρχία, διαλύσαμε την κοινωνική συνοχή, πετσοκόψαμε μισθούς και συντάξεις, στραγγίξαμε την αγορά από την υπερφορολόγηση, πνίξαμε την επιχειρηματικότητα, φέραμε την κατάθλιψη στον ελληνικό λαό, για να μπορέσουμε μετά από 11 χρόνια άγριας λιτότητας για τους πολλούς, να επιστρέψουμε στα επίπεδα του 2009. Το 2020 !
Αυτό είναι το τελικό αποτέλεσμα των άπειρων άστοχων χειρισμών αυτής της τραγικής κυβέρνησης.
Η οποία θα συνεχίσει να επιβάλλει άγρια λιτότητα και να φέρνει κάθε μήνα ένα νομοσχέδιο "μέτρων", για να μπορεί να περάσει σε πρωτογενή πλεονάσματα. Με δεδομένη την αδυναμία της να φορολογήσει τους έχοντες και κατέχοντες, θα την πληρώσει πάλι η ήδη εξαθλιωμένη μεσαία-μικρή τάξη, που θα πεινάσει.


πηγη

Πανηγυρίζουν χωρίς ντροπή στην Κυβέρνηση


Οι άνθρωποι που μας έφτασαν στο χείλος της χρεοκοπίας και κατάφεραν να βυθίσουν στη φτώχεια τους Έλληνες, ξεκίνησαν από το πρώτο λεπτό επίτευξης της συμφωνίας να πανηγυρίζουν για το ότι η χώρα θέτεται υπό διεθνή επιτροπεία.
Όπως ξεκάθαρα ορίζεται στο κείμενο των συμπερασμάτων, πλέον η τρόικα εγκαθίσταται στην Αθήνα μόνιμα ώστε να ελέγχει καθημερινά τη λειτουργία του ελληνικού Δημοσίου και για το λόγο αυτό στην Κυβέρνηση έχουν το θράσος να δηλώνουν ικανοποιημένοι.
Φαίνεται πως πιθανότατα η «ιστορία» δεν τους δίδαξε τίποτα από τα κωμικοτραγικά γεγονότα της 21ης Ιουλίου, όπου οι Υπουργοί υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και επευφημίες τον Πρωθυπουργό στο Υπουργικό συμβούλιο αλλά μέσα σε μία εβδομάδα κατέρρευσαν όλα και η συμφωνία έμεινε στα χαρτιά…
prionokordela

Το Βατικανό σε έκθεσή του: “Μόνο με μία Παγκόσμια Κυβέρνηση θα βγούμε από την οικονομική κρίση!!!”


Όσο ο καιρός περνάει τόσο και περισσότερο πέφτουν οι μάσκες. Τα περί “Νέας Τάξης Πραγμάτων” και ποιοι οι στόχοι αυτής έχουν δημοσιευτεί σε εφημερίδες, ιστολόγια, έχουν γίνει αναλύσεις κλπ. Οι εξελίξεις ξεκάθαρα οδηγούν ώστε κάποια στιγμή ολόκληρος ο πλανήτης να καθοδηγείται από ορισμένους, λίγους ανθρώπους (αυτό ήδη κιόλας συμβαίνει) και αντί πολλών και διαφορετικών ηγεσιών να υπάρχει μία και μοναδική κυβέρνηση, μία Παγκόσμια κοινώς Κυβέρνηση. Σε αυτή τη μία και μοναδική ή αλλιώς Παγκόσμια Κυβέρνηση θα υπάρχει ένα ενιαίο νόμισμα για ολόκληρο το πλανήτη. Το Παγκόσμιο νόμισμα.  

Ένα προς ένα τα ψέματα της κυβέρνησης του προδότη ΓΑΠ !!! Βίντεο


Η πιο κρίσιμη διαπραγμάτευση των τελευταίων δύο ετών βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη στις Βρυξέλλες και η ελληνική κυβέρνηση προσπαθεί για ακόμη μια φορά να πείσει για την αξιοπιστία της, ξένους εταίρους και Έλληνες πολίτες.
Επί δύο χρόνια όμως ο κ. Παπανδρέου και οι συνεργάτες του δεν έκαναν τίποτε άλλο παρά ναψεύδονται δημιουργώντας μια σειρά από ανακολουθίες που μετέτρεψαν τη χώρα μας στον πιοαναξιόπιστο συνομιλητή.

Να πως θα διασωθεί οικονομικά η Ελλάδα


Θα χρειασθούν πολύ λίγοι νέοι νόμοι


1ος νόμος. Δεν αναγνωρίζεται από τις επόμενες κυβερνήσεις τίποτα από αυτά που αναφέρονται στα διάφορα μνημόνια.


2ος νόμος. Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος και επομένως σταματάμε άμεσα τις πληρωμές.  Πάμε στα δικαστήρια και όσο χρέος δεν θεωρηθεί απεχθές το πληρώνουμε με το 15% του ΑΠΕ για όσα χρόνια κρατήσει αυτή διαδικασία.

Επείγουσα προμήθεια ελικοπτέρων από την ΕΛΑΣ για έλεγχο πλήθους!


Αγοράζουν νέα ελικόπτερα στην Αστυνομία για να έχουν πιο αποτελεσματικό έλεγχο του πλήθους και κάποια απάντηση στα μεγάλα προβλήματα ασφάλειας που αναμένεται να προκαλέσουν οι αποφάσεις εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας στην γερμανική διοίκηση, ειδικά στο τομέα των μαζικών διαδηλώσεων.
Όπως αναφέρουν ασφαλες πηγές της Αστυνομίας, η (ΕΛΑΣ) παρά την κακή οικονομική κατάσταση της χώρας, αποφάσισε να προμηθευτεί κατεπειγόντως νέα ελικόπτερα εν όψει των προκλήσεων ασφάλεις που θα προκύψουν στους πολίτες από την εφαρμογή των μέτρων εξαθλίωσης της κυβέρνησης.
Pulpit rock
back to top ;