Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Λεφτά υπάρχουν! Για (50) υπουργούς και συνεργάτες!

Πενήντα υπουργοί! Τέσσερις υπουργοί Οικονομικών! Τέσσερις υπουργοί Εσωτερικών! Τέσσερις υπουργοί Άμυνας Τέσσερις υπουργοί Υγείας. Δύο αντιπρόεδροι! Και πάει λέγοντας! Βάλτε και καμιά 30 συνεργάτες του κάθε υπουργού και βγάλε τον λογαριασμό που θα πληρώσουμε γι΄ αυτή την κυβέρνηση σωτηρίας!!! Περισσότερο για κυβέρνηση… σπατάλης μοιάζει, παρά για σωτηρίας. Εκτός αν λεφτά υπάρχουν… Για τους εκλεκτούς της εξουσίας!


http://www.kentrinews.gr

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΕΡ, Ο "ΣΩΤΗΡΑΣ" ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ, ΑΛΛΑ "ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΟΣ" ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΗΣ!


Ο αγαπημένος λοιπόν της παγκόσμιας τραπεζοπιστωτικής ολιγαρχίας , θα είναι σύμφωνα με τις "διαρροές", ο "πρωθυπουργός" αυτού του μορφώματος που κατασκεύασαν και επέβαλλαν με πραξικοπηματικό τρόπο οι ντόπιοι και οι ξένοι υπηρέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Ο κ. Παπαδήμος εκτός απο μεγαλο-στέλεχος του τραπεζοπιστωτικού συστήματος, είναι οπαδός της προτεσταντικής αίρεσης των "Ευαγγελικών" , και μέλος της πιό "σκληρής" οργάνωσης που ελέγχει το "ίδρυμα Ροκφέλερ", της περίφημης "Trilateral Commission".

Η ΣΥΜΒΑΣΗ που η βουλή του Τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμου θα ψηφίσει!


ΟΛΗ Η Σύμβαση που υπεγραψε η Κυβερνηση με τους Δανειστές μς εναντι 80 Δισεκατομμυριων Ευρω!
ΟΥΤΕ ΟΙ ΖΟΥΛΟΥ ΘΑ δέχονταν να την υπογράψουν!
Μέσω πολλών καναλιών και τελικά δια του φίλου και συνεργάτη μας blogger μας κ. Βασίλη Δημούδη έφθασε σε μας η εγκληματική σύμβαση με τους δανειστές της σπείρας της Μέργκελ. Δείτε την με τη σύσταση του φίλου μας, που σημειώνει:
Φιλικη συμβουλη, την ωρα της αναγνωσης να τρωτε καποιο γλυκο για να κατεβαινει η πικρα..

ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ...!!! 12 Αλλαγές που μπορούν να σώσουν την οικονομία, δηλ. "το κεφάλι μας"!


Αντί για ΤΥΡΙ gouda (αγευστο) ψωνίστε Λογάδι Ηπείρου ή Μακεδονικό Τυρί, κασέρια, κεφαλοτύρια Κρήτης, Νάξου, Μυτιλήνης κλπ κλπ. Λιώνουν το ίδιο καλά στην πίτσα και στα τοστ.
Aντί για ΠΑΓΩΤΑ Nestle, Algida, προτιμήστε τώρα με τις ζέστες τα πραγματικα ελληνικά :ΕΒΓΑ, και ΜΟΝΟ αυτα !!!!
Αντί για Coca Cola Pepsi Cola αγοράστε ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ Lux, Εψα, Παλίρροια, ΒαπΚουγιός (Βασικα μην πίνετε αναψυκτικα, αλλα αν πίνετε, προτιμήστε ΜΟΝΟ ελληνικα !!!!!)

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 3 ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑ'Ι'ΣΙΟ!


ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑ'I'ΣΙΟΣ:Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΕΧΕΙ 3 ΠΛΟΚΑΜΙΑ!

ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ 4 ΓΙΑ ΤΟ SHOW “GO GREEK FOR A WEEK”


Mετά την δημοσιοποίηση από το βρετανικό τηλεοπτικό κανάλι “Channel4″ για το νέο του “reality show” με τίτλο “Go Greek for a week”, (βλ. channel4.com), στο οποίο ξεφτιλίζονται και συκοφαντούνται συλλήβδην όλοι οι Έλληνες εργαζόμενοι, ως τεμπέληδες, που παίρνουν υψηλούς μισθούς και συντάξεις και εκπληκτικά προνόμια (πείτε το αυτό στον καημένο νέο με πτυχία και μεταπτυχιακά που έβρισκε δουλειά στις ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ με 800 ευρώ τώρα δε το συζητάμε, απλά μεταναστεύει),
έχουν ληφθεί ορισμένες πρωτοβουλίες από Έλληνες συμπολίτες μας, στις οποίες μπορούμε και ΠΡΕΠΕΙ όλοι να συμμετέχουμε με στόχο ει δυνατόν την ακύρωση αυτής της ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ στα ιστορικά της τηλεόρασης προσβολής ενός ολόκληρου έθνους και μάλιστα του ελληνικού που τόσα πολλά έχει προσφέρει στην ανθρωπότητα και στο παρελθόν και στο παρόν. (Δείτε επίσης το πολύ καλό βίντεο του Ελληνοβρεττανικού επιμελητηρίου με τίτλο: “That’s Greece!”youtube.com). Τι μπορείτε να κάνετε λοιπόν;
Ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω:

Δεν αναγνωρίζουμε το Διορισμένο Πρωθυπουργό υπό εντολή της Νέα Τάξης!


Kαλησπέρα Ελληνίδες και Έλληνες.
Δυστυχώς η ιστορία αυτού το ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ τόπου επαναλαμβανέται!
Ο "νέος" πρωθυπουργός είναι ο Λούκας Παπαδήμος σύντροφος του Ροκφελέρ, τραπεζίτης, για να ολοκληρώσει το έργο του χρηματοπιστωτικού παγκόσμιου συστήματος μέχρι τις κατοχικές εκλογές ή δεν θα ξαναγίνουν ποτέ.

Γιατί ο μασόνος έχει και αυτός την ημερομηνία του 11-11-2011 ορκίζετε ο 11ος πρωθυπουργός της Ελλάδος


Πρόσωπο που συμμετέχει στην Τριμερη Επιτροπή μιας Παγκόσμιας Μυστικής ελιτίστικης κυβέρνησης. Και αυτό, με την νέα μορφή της..”κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας”. 
Γιατί νομίζετε ότι αργούσαν να που νε το όνομα για να μην χάσει τη θητεία του ο Γιωργάκης στο κόμμα που όλος τυχαίος ορκίστηκε και αυτός 11 του μηνός .  

Λουκάς Παπαδήμος: Ο νέος μας πρωθυπουργός... :(

Δείτε την αποκάλυψη που έκανε το kontra channel για το ποιος είναι ο νέος πρωθυπουργός....





Pulpit rock
back to top ;