Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Δεν είναι σύμπτωση. Είναι όντως αντιγραφή το άγαλμα της Ελευθερίας στη Νέα Υόρκη από τον ΦΩΤΟΦΟΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ που ευρίσκεται στο μουσείο της Κορίνθου!


Ο Θεολόγος-Καθηγητής κ. Νεκτάριος Μετζάκης ο οποίος ζει και διδάσκει στην Κόρινθο μας έστειλε το ακόλουθο μαζί με την παραπάνω μοναδική φωτογραφία αρχαιοελληνικού κλασσικού κάλους και ομορφιάς.
"Με πολύ χαρά είδα την ανάρτηση σχετικά με την προέλευση του αγάλματος της Ελευθερίας της Ν.Υόρκης απο το αντίστοιχο ανάγλυφο της κεφαλής του Απόλλωνα στο Μουσείο της Αρχ. Κορίνθου.Ως σχόλιο λοιπόν και προσθήκη στο άρθρο του κ. Αντωνάκου σου στέλνω ολόκληρη την φωτογραφία (δικής μου λήψης) της μαρμάρινης ανάγλυφης πλάκας που πράγματι προκαλεί δέος.  

Οι 7 τροφές που «καίνε» το σωματικό λίπος


Επτά θαυματουργές τροφές με διπλή «ενίσχυση»: καίνε το λίπος πιο γρήγορα και επιπλέον δίνουν την αίσθηση του κορεσμού, άρα χορταίνετε και καταναλώνετε λιγότερες θερμίδες…

Μια ιστορία που πρέπει να διαβαστεί: Πιστεύεις στο Θεό;




Ένας άθεος καθηγητής της φιλοσοφίας συζητά με έναν φοιτητή του στο αμφιθέατρο του πανεπιστημίου, για την σχέση μεταξύ επιστήμης και πίστης στον Θεό...




Καθηγητής: Λοιπόν, πιστεύεις στον Θεό;
Φοιτητής: Βεβαίως, κύριε...

Πάνος Καμμένος, προδότες όσοι ψηφίσουν τη σύμβαση

Ακούστε στα παρακάτω video τι λέει προσεκτικά ένας συγγραφέας στo Κρήτη tv...


"Κωνσταντακόπουλος Δημήτρης"
Συγγραφέας
Pulpit rock
back to top ;