Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Τηλεοπτική Σειρά Visitors (V). Προετοιμασία του Πλήθους για Άφιξη Εξωγήινων. (Βίντεο)


Στη τηλεοπτική αυτή σειρά που προβάλλεται στην Αμερική αυτή τη στιγμή ,το σενάριο επικεντρώνεται σε μία φυλή από το διάστημα πολύ προηγμένη τεχνολογικά η οποία κάνει την εμφάνισή της στην ανθρωπότητα και δηλώνει παγκοσμίως τις φιλικές τις διαθέσεις.
Τα εξωτερικά φυσικά χαρακτηριστικά είναι ανθρώπινα αλλά κάτω από το ανθρώπινο δέρμα είναι φυλή ερπετοειδών όντων!
Στην πλοκή της τηλεοπτικής σειράς οι εξωγήινοι εκδηλώνουν τις καλές τους προθέσεις παρέχοντας θεραπεία σε ανίατες αρρώστιες ενώ υποχθόνια προωθούν την μετάλλαξη του ανθρώπου σταδιακά σε ένα άλλο όν .

Πρώτη αντίδραση από Ιράν για το εμπάργκο: «Θα αποκλείσουμε τα στενά»! (Βίντεο)


Το Ιράν αψηφά το εμπάργκο στο ιρανικό πετρέλαιο που αποφάσισε σήμερα η ΕΕ, και σε μια πρώτη αντίδραση η επιτροπή εθνικής ασφάλειας και εξωτερικής πολιτικής της ιρανικής Βουλής (Majlis) ανακοίνωσε ότι η Τεχεράνη θα προχωρήσει σε αποκλεισμό των στενών του Χορμούζ.
«Εάν πραγματοποιηθεί η οποιαδήποτε διαταραχή αναφορικά με την πώληση ιρανικού πετρελαίου τα στενά του Χορμούζ είναι σίγουρα ότι θα κλείσουν», σημείωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής της επιτροπής Mohammad Kossari μιλώντας προ ολίγου στο ειδησιογραφικό πρακτορείο Fars.

Γεωργαντά: Από το 8% το έλλειμμα το πήγανε το πήγαν στο 12,7%, μετά στο 13,6%, μέχρι που προσπάθησαν να μας κλείσουν το στόμα και το βγάλανε στο 15,4%...


Δείτε στο τέλος του άρθρου, σε βιντεο,  τα όσα συγκλονιστικά αποκάλυψε σήμερα στο ΒΗΜΑ FM, η κα Γεωργαντά.
Ο κ Παπακωνσταντίνου είναι, απόλυτα, υπεύθυνος, ο πιο υπεύθυνος από όλους. Γνώριζε την   κατάσταση στην Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία από την αρχή της θητείας του Συμβουλίου.

Pulpit rock
back to top ;