Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Γερμανικό ΥΠΟΙΚ: "Η Ελλάδα θα μας φέρει χρυσάφι"!


Η Ελλάδα περιγράφεται ως χώρα η οποία μπορεί εύκολα να ανθίσει οικονομικά και να υπάρξουν τεράστια χρυσοφόρα κέρδη για όποιον ελέγχει την οικονομία της καθώς, όπως σημειώνεται, σε εσωτερικό έγγραφο εργασίας που αποκαλύπτει η εφημερίδα «Die Welt», οικονομολόγοι και επιχειρηματίες διαπιστώνουν σε όλους τους τομείς μεγάλη απόσταση από τις ανεπτυγμένες χώρες, άρα και μεγάλες προοπτικές για ανάπτυξη. 

Bloomberg : «Παγκόσμιο ρεκόρ στη διαγραφή χρέους νοικοκυριών έκανε η Ισλανδία»


Οι τράπεζες της Ισλανδίας διέγραψαν δάνεια των νοικοκυριών που αντιστοιχούν στο 13% του ΑΕΠ της χώρας, μειώνοντας το βάρος χρέους για περισσότερο από το ένα τέταρτο του πληθυσμού της, αναφέρει δημοσίευμα του Bloomberg που επικαλείται τα στοιχεία έκθεσης της Ισλανδικής Ένωσης Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών (Icelandic Financial Services Association).

Τι λένε οι ψυχίατροι για τους έλληνες πολιτικούς


Γνωστοί επιστήμονες όπως ο Διευθυντής της ψυχιατρικής κλινικής του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” κ. Κώστας Αλεξανδρόπουλος και και ο Διευθυντής της ψυχιατρικής κλινικής του “Σωτηρία” κ. Γιώργος Μούσσας, αφού μελέτησαν κινήσεις, ομιλίες, συμπεριφορές και στάσεις των Ελλήνων πολιτικών κατέληξαν στο συμπέρασμα πως στην πλειοψηφία τους χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης...

Ένας Μασόνος αποκαλύπτει το σχέδιο «Ελληνική κρίση» από το 2008


H μυστική “λύση” των Rothschild για το ελληνικό “πρόβλημα”


Δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στις 18 Μαΐου 2008


Η Ελλάδα επιλέχτηκε για να παίξει το ρόλο του κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε πτώχευση, προκειμένου να "δημιουργήσει" το μεγάλο πρόβλημα για το οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να "βρει" τη "λύση" σύντομα.

Ο μητροπολίτης Σεραφείμ εναντίον Ναζί, Σιωνισμού και προδοτών αποκαλύπτει...(video)

Μιλά για όλους και για όλα....
Pulpit rock
back to top ;