Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Κατάσκοπος της Νέας Τάξης Πραγμάτων αποκαλύπτει!

Στο βίντεο βλέπουμε έναν πρώην κατάσκοπο να αποκαλύπτει τις κρυφές αποστολές και δράσεις που εκτελούσε κατ' εντολήν των Παγκοσμιοποιητών.. Αποκαλύπτει ακόμη πως θα διαμορφωθεί η κοινωνία μετά την επίτευξη της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Το αποτέλεσμα των αποκαλύψεών του ήταν να βρεθεί νεκρός όπως και πολλοί άλλοι στο παρελθόν.ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ Η ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΥΤΟΥ!

Πληρώσαμε 62 εκατ. ευρώ τόκους στην Αυστρία!


Έρχονται σιγά - σιγά στην δημοσιότητα τα ποσά που έχουν κερδίσει οι εταίροι μας από τη βοήθεια στην Ελλάδα μέσω των πακέτων στήριξης.
Μετά από έγγραφο του πρακτορείου Reuters , σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα πλήρωσε στην Γερμανία 380 εκατ. ευρώ σε τόκους, το υπουργείο Οικονομικών της Αυστρίας προσχώρησε σε αντίστοιχη ανακοίνωση. 
Σύμφωνα με αυτή στα 62,6 εκατομμύρια ευρώ ανέρχεται το ποσό σε τόκους που εισέπραξε, μέχρι τέλη Δεκεμβρίου 2011, η Αυστρία από την Ελλάδα, για τη συμμετοχή της στο πακέτο βοήθειας προς την Αθήνα.

Η Microsof τιμά έλληνες εκπαιδευτικούς


Οι νικητές των τελικών του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πρωτοπόρων Εκπαιδευτικών και η παρουσίαση πρωτοπόρων μεθόδων διδασκαλίας που έχουν αναπτύξει Έλληνες εκπαιδευτικοί, παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση, υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας, που πραγματοποίησε η Microsoft Ελλάς.

Αλλάξτε τη διάθεσή σας μέσω της διατροφής!


Τροφές «ασπίδες» κατά του στρες
Άγχος, στρες, οικονομική κρίση και δυσάρεστες καταστάσεις είναι μερικοί από τους παράγοντες που μας «ρίχνουν» ψυχολογικά. Υπάρχει τρόπος να ανταπεξέλθουμε μέσω της διατροφής επιλέγοντας τροφές που ανεβάζουν τη διάθεση .

Εθελοντές ζητούν λάδι από παραγωγούς


Προτάσεις για απευθείας πωλήσεις ελαιόλαδου στους καταναλωτές δέχονται τώρα αγροτικές οργανώσεις της Κρήτης από ομάδες εθελοντών οι οποίες συνεχίζουν, στις περιοχές τους, το γνωστό ως «κίνημα της πατάτας» το οποίο ξεκίνησε στην Πιερία. Ομάδα εθελοντών από το Βύρωνα Αττικής επικοινώνησε με το γενικό γραμματέα της ΟΑΣΝΗ Γιώργο Ντισπιράκη και ζήτησε κρητικό ελαιόλαδο.

Στο "fast track" το Ηλιοθερμικό 70 MW στα Φουρνιά Σητείας και 2082MW αιολικά στην Κρήτη


Την υπαγωγή 6 έργων αλλά και μιας ακόμη επένδυσης (η οποία εγκρίθηκε προ εβδομάδων αλλά επεκτάθηκε ο προϋπολογισμός της), συνολικής αξίας περίπου 5,6 δισ. ευρώ στη διαδικασία fast track (στρατηγικών επενδύσεων), ενέκρινε η διυπουργική επιτροπή που συνεδρίασε σήμερα το πρωί υπό τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο.
Η ταυτότητα των εγκεκριμένων επενδυτικών έργων :

Ελληνικά προϊόντα:«Παραπλανητικό» το barcode 520


Σε διευκρινίσεις για την ενημέρωση και αποφυγή παραπλάνησης των καταναλωτών σχετικά με την ελληνικότητα προϊόντων που φέρουν κωδικούς (barcodes) με πρόθεμα 520-521 προχώρησε ο φορέας GS1 Association Greece, ο μοναδικός εξουσιοδοτημένος φορέας στην Ελλάδα για την έκδοση και διαχείριση κωδικών barcodes.

ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


ΕΚΘΕΤΟΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ. ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Με εξέταση του προέδρου της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, Ανδρέα Γεωργίου, ξεκίνησαν προ ολίγου οι εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τα δημοσιονομικά στοιχεία του 2009.
Κατά την εξέτασή του παρουσιάστηκε στην Επιτροπή ένα ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) στο οποίο φαίνεται ως αποστολέας ο κ. Γεωργίου και παραλήπτης ο ισχυρός άνδρας της τρόικα Πολ Τόμσεν.

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ


Όσοι Αλβανοί και Πακιστανοί προσέλθετε


Κινητοποίηση ετοιμάζουν τα πολιτικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία για τους νόμιμους οικονομικούς μετανάστες που ζουν στο νομό μας , ώστε να εξασφαλιστεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή στις κάλπες που θα στηθούν στις 18 Μαρτίου. Η εγκύκλιος για την εκλογή του νέου αρχηγού δίνει το δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες που έχουν άδεια παραμονής και

Το άλλο με τον Βενιζέλο και τη ΔΕΗ το ξέρεις; ΜΕΓΑ ΜΠΑΧΑΛΟ!!!


Οι μαθητευόμενοι μάγοι του υπουργείου Οικονομικών ξαναχτύπησαν. Λίγες εβδομάδες πριν ξεκινήσει η καταβολή του ειδικού τέλους ακινήτων (βλέπε χαράτσι μέσω ΔΕΗ) για το 2012...

Η νέα στρατηγική της Τουρκίας


Λόγω της οικονομικής κρίσης, που μαστίζει την Ελλάδα, η Τουρκία είχε κατεβάσει τους τόνους, γνωρίζοντας ότι η χώρα μας δεν είναι απειλή.

Pulpit rock
back to top ;