Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Οι Ιρλανδοί αρνούνται να πληρώσουν το χαράτσι για τα ακίνητα


Μποϋκοτάζ κάνουν οι Ιρλανδοί σε ένα νέο φόρο που κλήθηκαν να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων. Οι πολίτες της Ιρλανδίας αρνούνται πεισματικά να ενδώσουν στις πιέσεις της κυβέρνησής τους και μολονότι η προθεσμία για την αποπληρωμή του φόρου λήγει στα τέλη Μαρτίου μέχρι στιγμής το 85% των Ιρλανδών δεν έχει πληρώσει τίποτα.

Για Ελβετία φαίνεται ότι πέταξαν τα κλοπιμαία της Αρχαίας Ολυμπίας


Στην Ελβετία και τη Μεγάλη Βρετανία φαίνεται πως έχουν ταξιδέψει πολλές από τις αρχαιότητες που κλάπηκαν από το Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας στις 17 Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες των διωκτικών Αρχών μεγάλος αριθμός από τα χάλκινα αγαλματίδια που που εκλάπησαν με κινηματογραφικό τρόπο το πρωί της 17ης Φεβρουαρίου από το Μουσείο Ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αρχαία Ολυμπία πέταξαν για την Ελβετία.

Η ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.Η Λιάνα τα έχωσε για μία ακόμη φορά στο πρωινό του mega.

Ανήμερα της 25ης Μαρτίου το "Πίρι Ρέις" έκανε "παρέλαση" μέχρι την Αμοργό!


Ο πλους του "Πίρι Ρέις" στο Αιγαίο συνεχίζεται ακόμη και ανήμερα της εθνικής επετείου.
Σήμερα έφτασε μέχρι την Αμοργό, όπως φαίνεται στο χάρτη, που δημοσιεύει το OnAlert.
Είναι γνωστή  η προσπάθεια της Άγκυρας να δηλώσει παρούσα στο ενεργειακό “προσκλητήριο” της ευρύτερης περιοχής.
Σύμφωνα με τη NAVTEX...

Οι απειλές προς τον ελληνικό λαό για την 25η Μαρτίου είναι πρσβολή, πρόκληση και ύβρις


Της Όλγας Γεριτσίδου, 
Έχουν ζαρώσει οι ποταποί προδότες σε μια γωνιά, τρέμοντας την οργή και την δίκαια τιμωρία που επέρχεται από τον Ελληνικό Λαό τον οποίο τόλμησαν να προσπαθήσουν να αφανίσουν, και σαν κάθε τρομοκρατημένο ζώο γρυλλίζουν και τσιρίζουν απειλώντας «υποταχθείτε και δεχτείτε μας και φοβηθείτε μας παρ’ όλο που ούτε σας επιβληθήκαμε και ούτε καν έξυπνοι δεν είμαστε για να κάνουμε προπαγάνδα που να στέκει κάπως, και σας δείχνουμε και τα θλιβερά μας εργαλεία που τα παρουσιάζουμε ως δόντια που αποτελούν απειλή για σας», σε μια προσπάθεια να πανηγυρίσουν στην επέτειο των δικών μας Ηρώων ότι αυτοί οι προσκυνημένοι αποτυχημένοι κατσαπλιάδες έχουν καταφέρει κάτι.
Pulpit rock
back to top ;