Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Διαίρει και βασίλευε - Η υποδούλωση των επόμενων γενεών Ψυχολογικά πειράματα και η βαθύτερη κατανόηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων (video)

Επιλέξαμε αυτό το βίντεο σαν το καλύτερο σε κατανόηση και περιγραφή των διαδικασιών που χρησιμοποιεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων για να σκλαβώσει εμάς και τα παιδιά μας.
Το βίντεο είναι μία ώρα, αλλά αξίζει να το δείτε ολόκληρο όχι μόνο μία φορά αλλά και 2 και 3 και 4 φορές μέχρι να το μάθετε απέξω. 
Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο πρέπει να το μάθετε απ'έξω. Πιστεύουμε αληθινά οτι κάθε παιδί απο 15 ετών και πάνω πρέπει να δει αυτό το βίντεο. Απο 15 ετών έως 80 ετών. Θα ήταν ευχής έργον όποιος γνωρίζει εκπαιδευτικούς να τους πείσει να το δούνε. Γιατί ξέρουμε οτι τα μεγάλα βίντεο δύσκολα κάθεται κάποιος μία ώρα να τα δεί. Κάντε ότι είναι δυνατόν για να το δούνε περισσότεροι...

Νότης Μαριάς: Ποιοι είναι και τι θέλουν οι «Αντιμνημονιακοί Πολίτες»


Οι «Αντιμνημονιακοί Πολίτες» είναι ένα πολιτικό κίνημα το οποίο γεννήθηκε μέσα από τους κοινωνικούς αγώνες ενάντια στο Μνημόνιο και στην τρόικα, και αγωνίζεται για μια κοινωνία δίκαιη, με επίκεντρο τον άνθρωπο. Για την αποκατάσταση των πολιτισμικών αξιών και της αξιοπρέπειας των Ελλήνων.

Ξεπέρασαν το 1 δις οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί - Ωρολογιακή βόμβα για τη ΔΕΗ


Διαστάσεις χιονοστιβάδας έχει αρχίσει πλέον να λαμβάνει το πρόβλημα ρευστότητας της ΔΕΗ, καθώς η επιχείρηση βλέπει σύμφωνα με πληροφορίες του EnergyPress, το ύψος των ανεξόφλητων λογαριασμών να αυξάνεται με γεωμετρικούς  ρυθμούς. Στο πρώτο δίμηνο του έτους, λοιπόν παρατηρείται γεωμετρική αύξηση κατά 280 εκατ. ευρώ των ανεξόφλητων λογαριασμών, που πλέον έχουν ξεπεράσει το 1 δις ευρώ. Με βάση την τελευταία επίσημη ανακοίνωση της επιχείρησης, είχε γίνει γνωστό ότι στις 31 Δεκεμβρίου 2011 το ύψος των ανεξόφλητών δηλαδή των λογαριασμών που δεν έχουν εξοφληθεί έστω και 1 ημέρα μετά την ημερομηνία λήξης τους, έφτανε τα 819 εκατ. ευρώ.
Pulpit rock
back to top ;