Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ~ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ(ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΟ)

Παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων η ρίψη δακρυγόνων κατά διαδηλωτών


Παραβίαση ανθρωπίνου δικαιώματος συνιστά η ρίψη δακρυγόνων εναντίον ειρηνικών διαδηλωτών, σύμφωνα με απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Η ρίψη δακρυγόνων εναντίον ειρηνικών διαδηλωτών και ιδιαίτερα εναντίον μεμονωμένων προσώπων συνιστά παραβίαση του άρθρου 3 της Σύμβασης Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με το οποίο απαγορεύεται η πάσης φύσεως κακομεταχείριση, αποφάσισε το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, εκδικάζοντας την προσφυγή του εκπαιδευτικού Αλί Γκιουνές κατά της Τουρκίας.


Διαβάστε όλη την απόφαση...

Κούρεμα χρέους ή πόλεμος αναφέρεται σε απόρρητη έκθεση της CIA για την Ελλάδα!


Την ανάληψη πρωτοβουλιών από πλευράς των ΗΠΑ προς στήριξη της Ελλάδας συνιστούν αμερικανικές υπηρεσίες και επιτελείς του Αμερικανού προέδρου, εκτιμώντας ότι λόγω της βαθιάς δημοσιονομικής-οικονομικής κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα, μπορεί να καταστεί παράγοντας αποσταθεροποίησης στην ευρύτερη περιοχή…
Έκθεση της CIA επισημαίνει ότιαυτός ο κίνδυνος μεγαλώνει λόγω των περιπλοκών με τα...

Ο Παπακωνσταντίνου τρέμει το Ειδικό Δικαστήριο


Πολύ περίεργα πράγματα συμβαίνουν με το μεγάλο project στην ενέργεια, το πρόγραμμα Ηλιος για την παραγωγή ρεύματος από φωτοβολταϊκά. Ανθρωποι του Παπακωσταντίνου λύνουν και δένουν, η Kantor (όπως αποκάλυψε το antinews με το δημοσίευμα “Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων“ παίρνει δουλειές συμβούλου για το Ηλιος αν και ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Κ. Μητρόπουλος είχε σχέση με την εταιρεία.
Ένα έργο που έχει πολύ…

Pulpit rock
back to top ;