Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Κλείνει πασίγνωστο site - Πάνω από 510.000 οι χρήστες στην Ελλάδα που κατέβαζαν παράνομα ταινίες


Οι διαχειριστές μιας πασίγνωστης ιστοσελίδας στην Ελλάδα από την οποία περίπου 510.000 Έλληνες ήταν εγγεγραμμένοι για να κατεβάζουν ταινίες, τραγούδια, ηλεκτρονικά παιχνίδια, προγράμματα ηλεκτρονικού υπολογιστή και βιβλία, βρίσκονται στα χνάρια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος....

Ο Χρήστος Παπουτσής αντιμέτωπος με την εσχάτη προδοσία και η ομερτά…


Μήπως ο Χρήστος Παπουτσής πρέπει να οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη με την κατηγορία της παράβασης του καθήκοντος εχεμύθειας ή ακόμη και για εσχάτη προδοσία (Κατασκοπεία - Παραβίαση Μυστικών της Πολιτείας); Η ερώτηση δεν είναι ρητορική, αφού ο κ. Παπουτσής παρέβη το νόμο, σε δύο περιπτώσεις.

Περιβαλλοντικό έγκλημα στη Σητεία


Απίστευτο περιβαλλοντικό έγκλημα στη Σητεία, με τους ασυνείδητους να σκοτώνουν χελώνες και φώκιες, χωρίς να σκέφτονται τις δυσάρεστες επιπτώσεις για το οικοσύστημα και τελικά για τους ίδιους τους εαυτούς τους!
Πριν από λίγες ημέρες, ανατολικά από την παραλία της Χιώνας στο Παλαίκαστρο βρέθηκε μια νεκρή χελώνα σε προχωρημένη αποσύνθεση και λίγο αργότερα δύο φώκιες.
Πρόκειται για ένα θέμα που αποκαλύπτει ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Ιτάνου, ο οποίος μάλιστα κατηγορεί τους ντόπιους ψαράδες για τις δολοφονίες των ζώων!

Independent: «Χρωστάμε μια συγγνώμη στη χώρα που γέννησε την Ευρώπη»


Για μαρτύριο που έχει υποβληθεί στον ελληνικό λαό κάνει λόγο σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα Independent η οποία τονίζει πως η Ευρώπη χρωστά μια «συγγνώμη»  στην Ελλάδα.
«Πληρώνοντας το τίμημα για ένα ηλίθιο οικονομικό πείραμα» είναι ο τίτλος άρθρου το οποίο αναφέρεται στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα από τα σκληρά μέτρα της λιτότητας.

Χάρισμα τα δάνεια, έξοδος από το ευρώ


Την πόρτα της εξόδου από το ευρώ με την θέλησή μας και το χάρισμα των δανείων είναι η μόνη λύση για την χώρα μας.Σύμφωνα με τον κ. Γκέμπελ, πρόεδρο του Συνδέσμου Οικογενειακών Επιχειρήσεων, τα συνεχώς νέα μέτρα λιτότητας δεν πρόκειται στο τέλος να λειτουργήσουν, ενώ οι διαδηλώσεις διαμαρτυρίας θα αυξηθούν....
Pulpit rock
back to top ;