Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΟΥΤΕ ΔΡΑΧΜΗ: ΤΟ… ΔΟΛΑΡΙΟ Η «ΛΥΣΗ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Την υιοθέτηση του δολαρίου έναντι του ευρώ από την Ελλάδα προτείνει καθηγήτρια του τεχνολογικού ινστιτούτου του πανεπιστημίου της Σιγκαπούρης, η οποία θεωρεί αναπόφευκτη την έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη.


Όπως γράφει στους Financial Times η καθηγήτρια της Επιχειρηματικής Σχολής Nanyang του πανεπιστημίου της Σιγκαπούρης, Πέλι Περιασάμι, «η αναπόφευκτη έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα απαιτήσει την εφαρμογή ενός δικού της νομισματικού συστήματος. Αλλά η επαναφορά της δραχμής θα απαιτήσει επίσης εσωτερικό σχεδιασμό και εξωτερική βοήθεια, εάν μάλιστα δεν συνοδευτεί από καλούς χειρισμούς μπορεί να επιδεινώσει τα οικονομικά προβλήματα της χώρας.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΣΟΚ: Ήξεραν ότι έχουμε πετρέλαιο από το 1965!


Δείτε τη μελέτη που είχε δημοσιεύσει το 1965 ο  κορυφαίος Ελληνας επιστήμονας Σταύρος Κατράκης, τακτικός καθηγητής στο ΕΜΠ, για τους υδρογονάνθρακες στην Ελλάδα.


Και τώρα το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί τόσα χρόνια οι ελληνικές κυβερνήσεις δεν έκαναν τίποτα για να εκμεταλλευτούμε αυτό τον ορυκτό μας πλούτο;;;

ΠΡΟΣΟΧΗ : Υπάρχει σχέδιο τρομοκρατίας που περιέχει τρίμηνη στάση πληρωμών ;


Αν  οι πληροφορίες  τις οποίες  μας μετέφερε  φίλος  οικονομικός συντάκτης  είναι πέρα απο “λογικοφανείς”  και  αξιόπιστες, τότε  βρισκόμαστε   προ ενός καινούργιου  σχεδίου  “Προμηθεύς”  (οι παλιοί  θα θυμούνται  ότι έτσι είχαν ονομάσει  η  CIA  και οι εδώ  εντολοδόχοι  του  ΓΕΣ και του ΙΔΕΑ το σχέδιο  της  “εκτροπής” που εκδηλώθηκε με το  Απριλιανό  πραξικόπημα του  Παπαδόπουλου).
Η διαφορά  με τον παλιό “Προμηθέα”  είναι  ότι  η παρούσα  “εκτροπή” δεν  θα   πραγματοποιηθεί με  την βοήθεια  των τεθωρακισμένων  αλλά  με  την εφαρμογή  ενός   σχεδίου  που όπως λέει ο φίλος μας  οικονομικός συντάκτης  ήδη  υπάρχει  στα συρτάρια  του  Υπ. οικονομικών  και  το οποίο  αφορά  στις  ανατριχιαστικές  λεπτομέρειες  της  εφαρμογής  μιας...

Υπομονή, η κρίση πάει … σε Ισπανία και Ιταλία


Να δείτε που για την Ελλάδα θα ισχύσει, «η καταστροφή των άλλων, η σωτηρία η δικής της». Επειδή κάποιοι στο εξωτερικό, δήθεν μεγάλοι οικονομολόγοι, μαζί με τους εγχώριους συνεργάτες τους, προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι «η Ελλάδα είναι μοναδική περίπτωση και δε θα δοθεί αλλού βοήθεια», οι εξελίξεις που σύντομα θα έρθουν, θα είναι καταιγιστικές.

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Από το 1993 επί κυβέρνησης ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και όταν ήταν Υπουργός εξωτερικών ο ΣΑΜΑΡΑΣ ξεκίνησε το «άνοιγμα» των συνόρων για την εισροή μεταναστών στη χώρα μας.
Οι πρώτοι που άρχισαν να έρχονται ήταν από την ΑΛΒΑΝΙΑ.
Στη συνέχεια άνοιξαν τα σύνορα και για άλλες χώρες του ανατολικού μπλοκ κυρίως ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ.
Στόχος ήταν να βρεθεί φτηνή και αδήλωτη εργασία ώστε να μπορέσουν οι επιχειρήσεις να επιβιώσουν στη χώρα μας.

Τι προβλέπει το Σύνταγμα σε περίπτωση ΜΗ αυτοδυναμίας


Το 10ήμερο που θα ξεκινήσει μόλις κλείσουν οι κάλπες είναι το πιο κρίσιμο. Με τις εκλογές να γίνονται στις 6 Μαίου, η σύγκλιση της νέας Βουλής ορίσθηκε για τις 17 του μήνα.
Σ΄αυτό το διάστημα, είτε θα ορκισθεί αυτοδύναμη κυβέρνηση, είτε θα «τρέξουν» τα τριήμερα των διερευνητικών εντολών για σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας.
Σύμφωνα με το άρθρο 37 του Συντάγματος:
Pulpit rock
back to top ;