Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Πρώην σύμβουλους του Ανδρέα Παπανδρέου αποκαλύπτει!



Ο Κώστας Μπέης πρώην σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου αποκαλύπτει οτι όταν έπεσε η Δικτατορία στην Ελλάδα το εξωτερικό χρέος ήταν 0 και πως ο Ανδρέας και η παρέα του ήταν λαμόγια!!!



H νέα τάξη πραγμάτων θέλει να διαλύσει την Ελλάδα


Αυτη τη στιγμη η Ελλαδα ειναι το πειραματοζωο της Νεας ταξης πραγματων.Η νεα ταξη πραγματων που συγκεντρωνει το μεγαλυτερο μερος του κεφαλαιου παγκοσμιος δημιουργησε εσκεμμενα την...
παγκοσμια οικονομικη κριση εχοντας σκοπο την υποδουλωση ολων των λαων με μια παγκοσμια διακυβερνηση- δικτατορια με ενα παγκοσμιο νομισμα, καταργοντας τα ανθρωπινα δικαιωματα την ελευθερια και την δημοκρατια.Με τσιρακια της...

Τι ακτινοβολία (SAR) εκπέμπει το κινητό σας ;


Στις μέρες μας η επιλογή ενός κινητού τηλεφώνου είναι ένα φαινόμενο που συμβαίνει αρκετά συχνά, ειδικά όταν έχουμε απώλειες όπως να μας χαλάσει το προηγούμενο κινητό, να είναι εκτός εγγύησης, και το service να κοστίζει όσο η αξία του. Βέβαια, πριν την αγορά, πρέπει να εξετάσουμε κάποια κριτήρια. Τυπικά ο αγοραστής, στην αγορά ενός κινητού, δεν πρέπει να κοιτάει τα features μόνο, αλλά και τα ψιλά γράμματα, καθώς υπάρχουν κινητά που είναι αρκετά βλαβερά για την υγεία, προκαλούν πονοκεφάλους, εγκεφαλικές παρενέργειες και άλλα δυσάρεστα συμβάντα.

Η πρώτη συγκέντρωση για τους χημικούς αεροψεκασμούς στην Ελλάδα.Δείτε φωτογραφίες...

Δείτε τις φωτογραφίες...

Οι μάσκες έπεσαν. Με Αγγλικό δίκαιο και το PSI και η νέα δανειακή...Τώρα πέστε μας θα το ψηφίσετε;;;


ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ;;;;
Δείτε τι προβλέπει η νέα Σύμβαση Διευκόλυνσης PSI Διαχείρισης Υποχρεώσεων, που κατατέθηκε χθες στην Βουλή για ψήφιση την Κυριακή.
Διαβάστε την σελίδα 28 του Παραρτήματος Ι...
Εφαρμοστέο Δίκαιο και Αρμόδια Δικαστήρια
Pulpit rock
back to top ;