Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Ανοίγει η "πόρτα" για νέο κριτήριο ελλείμματος


Τη πανευρωπαϊκή χρήση άλλου τρόπου μέτρησης του ελλείμματος που αλλάζει άρδην τα δεδομένα για την Ελλάδα προωθούν Ε.Ε. και ΔΝΤ. Το διαρθρωτικό έλλειμμα προσμετρά το ύψος της ύφεσης και φέτος θα μπορούσε να είναι ακόμη και 2,6% αντί για 7,3% του ΑΕΠ που εκτιμάται το επίσημο έλλειμμα. 

Ξυπνήστε Έλληνες ! ! !


ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! ! !


Συντονισμένη επίθεση κατατρομοκράτησης των Ελλήνων, έχουν εξαπολύσει τραπεζίτες, συνεργαζόμενοι Ευρωπαίοι και Έλληνες πολιτικοί και τα ελεγχόμενα από αυτούς ΜΜΕ.
Πρόκειται για την μεγαλύτερη σε έκταση προσπάθεια εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού, των τελευταίων ετών.


Το θηρίο των τραπεζιτών βαριά λαβωμένο από την αποφασιστική ψήφο των Ελλήνων στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, προσπαθεί να .....

Eπεισόδιο αμφίβιων καταδρομέων με τουρκική ακταιωρό στην Ψέριμο - Αυξημένη επιφυλακή


Σοβαρό επεισόδιο είχαμε εχθές στα ανοικτά της Ψερίμου, το οποίο χάρη στην ψυχραιμία που επέδειξαν το Πολεμκό Ναυτικό και ομάδα Ελλήνων καταδρομέων, δεν εξελίχθηκε σε "θερμό".
Συγκεκριμένα τουρκικό σκάφος της Ακτοφυλακής πλησίασε στην περιοχή...

ALERT! ΞΕΡΟΥΝ KATI ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ;


Όπως το αναφέρει η δημοσιογράφος στο παρακάτω video το ότι σε περίπτωση που υπάρξει έκτακτο γεγονός...? τι εννοεί...? γιατί έβαλαν υπουργό άμυνας τον στρατηγό Φραγκούλη Φράγκο οπου προέρχεται από τους Καταδρομείς και έχει κάνει μεγάλο έργο σε επίπεδο υποδομής κατά την διάρκεια της θητείας του ως Αρχηγός ΓΕΣ....?  Λέω τώρα... Ο στρατηγός κρίθηκε ότι είναι το μοναδικό φερέγγυο πρόσωπο το οποίο συγκέντρωνε όλα τα χαρακτηριστικά ενός υπηρεσιακού υπουργού Άμυνας, βαθιά γνώση του αντικειμένου, άριστη εικόνα της απειλής, και φερέγγυος σε ότι αφορά τις ουδέτερες κομματικές του απόψεις. 

Βόμβα μεγατόνων: Η Γερμανική κυβέρνηση γνώριζε ότι το Ευρώ θα αποτύχει!!


Νέα έγγραφα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας δείχνουν ότι η Γερμανική Κυβέρνηση γνώριζε ότι το ευρώ θα αποτύχει και επόμενως προέβη σε ψεύτικη κατάθεση προς το Συνταγματικό Δικαστήριο!!


Ο πρώην Καγκελάριος της Γερμανίας Helmut Kohl είχε λάβει προειδοποίηση ότι το ευρώ ήταν καταδικασμένο σε αποτυχία, σύμφωνα με στοιχεία μυστικών αρχείων που απέκτησε η Spiegel που σας παρουσιάζει το

Μήπως η Τρόικα βολεύεται με μια αριστερή άθεη κυβέρνηση;


Σε μια περίοδο ακυβερνησίας της χώρας, βγαίνουν κάποιες πραγματικότητες και αλήθειες προς τα έξω.
Μέχρι τώρα, οι υπερασπιστές του μνημονίου ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ μαζί με τους Ευρωπαίους εντολοδόχους τους και το ΔΝΤ μας διαβεβαίωναν πως η είσοδος μας στο ΔΝΤ και η υπογραφή όλων των μνημονίων ήταν μονόδρομος ενώ, προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να μας πείσουν για αυτό, χρησιμοποιώντας βέβαια, τα Μέσα Μαζικής (παρα)Πληροφόρησης!
Και ξαφνικά, όλα ανατρέπονται… 

Ειδήσεις που περνούν στα ψιλά... για να μην ανοίξουν φτερά οι Έλληνες!


Το παράδειγμα για την Ελλάδα... που δεν θέλουν να γνωρίζουμε...


Ένα πολύ ενδιαφέρον μήνυμα που έλαβα με προεκτάσεις και απόδειξη πως η Ελλάδα μπορεί ΑΝ ακολουθήσει το παράδειγμα της Ισλανδίας...
Αν την αφήσουν φυσικά οι "μάγκες του πόκερ" που κάνουν τα πάντα για να μη χάσουν την κουτάλα...
με τις κορώνες περί "ακυβερνησίας" και πως τάχα "δεν μπορεί η Ελλάδα να φύγει από τα μνημόνια"...


Αποδείξεις? Ορίστε!:
Pulpit rock
back to top ;