Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Μήπως η Τρόικα βολεύεται με μια αριστερή άθεη κυβέρνηση;


Σε μια περίοδο ακυβερνησίας της χώρας, βγαίνουν κάποιες πραγματικότητες και αλήθειες προς τα έξω.
Μέχρι τώρα, οι υπερασπιστές του μνημονίου ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ μαζί με τους Ευρωπαίους εντολοδόχους τους και το ΔΝΤ μας διαβεβαίωναν πως η είσοδος μας στο ΔΝΤ και η υπογραφή όλων των μνημονίων ήταν μονόδρομος ενώ, προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να μας πείσουν για αυτό, χρησιμοποιώντας βέβαια, τα Μέσα Μαζικής (παρα)Πληροφόρησης!
Και ξαφνικά, όλα ανατρέπονται… 




Το εκλογικό αποτέλεσμα φαίνεται πως τάραξε τα νερά της Ευρώπης… Ο δικομματισμός όλο και καταρρέει και ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να κερδίζει κάθε μέρα όλο και περισσότερους ψηφοφόρους! Κι έτσι ξαφνικά, η Ευρώπη παρουσιάζεται διαλλακτική στις θέσεις της! Το αδιαπραγμάτευτο χρέος μας, γίνεται διαπραγματεύσιμο, το Μνημόνιο από υποχρέωση γίνεται δέσμευση, η έξοδος μας από το ΕΥΡΩ από καταστροφή δική μας γίνεται καταστροφή όλης της Ευρωζώνης, ενώ, με μια σωστή πρόταση ανάπτυξης της οικονομίας της χώρας μας από τον ΣΥΡΙΖΑ συζητιέται ακόμη και η ακύρωση του μνημονίου που ζήτησε ο πρόεδρός του κ. Τσίπρας.


Το παραμύθι που τόσο καιρό έχτιζαν κάποιοι, σιγά σιγά καταρρέει και ξεκίνησαν πάλι οι προσπάθειες τρομοκρατίας του Ελληνικού Λαού περί εξόδου από το ΕΥΡΩ και την Ευρωζώνη, τον κίνδυνο πτώχευσης και την πείνα που θα έρθει.
Ο λαός μάλλον, έχει καταλάβει το παιχνίδι τους και αυτό φαίνεται στις δημοσκοπήσεις.


Παρόλα αυτά, η αλλαγή πλεύσης της Ευρώπης και του ΔΝΤ που δείχνουν να ενστερνίζονται και να μην απορρίπτουν τις προτάσεις του κ. Τσίπρα και της παράταξής του με προβληματίζουν.


Μου είναι δύσκολο να πιστέψω πως η Τρόικα τρόμαξε με το εκλογικό αποτέλεσμα κι ότι δεν το είχε προβλέψει, όταν προσπαθούσαν να μας πείσουν πως προέβλεπαν το καταστροφικό μέλλον της χώρας μας μακριά από το μνημόνιο κι ενώ τόσο καιρό υποστήριζαν πως όλα είναι μονόδρομος και υποχρεωτικά, ξαφνικά όλα να συζητιούνται. 


Μήπως, η Τρόικα για κάποιο λόγο, βολεύεται με μια ενδεχόμενη αριστερή κυβέρνηση που δεν την ενδιαφέρουν και τόσο τα εθνικά σύνορα, δηλώνουν άθεοι και δεν ενοχλείται από την παράνομη μετανάστευση;


Πείτε με καχύποπτο, αλλά στην Ελλάδα δεν μπορώ να εμπιστευτώ κανέναν πολιτικό που πρωταγωνιστούσε τα τελευταία χρόνια στην πολιτική ζωή της χώρας!
Γιάννης
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pulpit rock
back to top ;