Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ποιος τραπεζίτης χτυπά ανελέητα την Κύπρο και την Ισπανία μετά την Ελλάδα;;


Ας αφήσουμε κατά μέρος την υποκρισία ! Που ανήκει πραγματικά ο οίκος αξιολόγησης «Moody`s» και γιατί ... «ντρέπονται» να το πουν εδώ στην Ελλάδα;
 Ο οίκος Ροθτσάϊλντ, υποβάθμισε την Ισπανία κατά τρεις βαθμίδες σε Baa3 από A3 και την Κύπρο κατά δύο βαθμίδες από Ba1 σε Ba3 προειδοποιώντας ότι δεν αποκλείεται πιθανή περαιτέρω υποβάθμιση στο μέλλον.


Για όσους αναρωτιούνται ποιος είναι ο οίκος Ροθτσάϊλντ, δεν είναι παρά η Moody`s που πρωτοστάτησε στην δημιουργία της κρίσης στην Ελλάδα!

Μέγας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ κατά ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ


Μετά τον θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου «κυκλοφόρησαν» διάφορες παράξενες διαδώσεις που στα αυτιά των τότε ανθρώπων –ακόμα και των σημερινών – μπορεί να μοιάζουν υπερβολικά ή ακόμα και φανταστικά. Ωστόσο, αποκτούν κάποια σημαντική αξία, μόνο αν γνωρίζουμε και συνδυάσουμε πολλές πληροφορίες μαζί.
Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή, πριν τον Αλέξανδρο. Διάφορες διηγήσεις όπως του Κτησία και του Σκύλακα αναφέρονταν σε πολλά περίεργα πράγματα προς τα μέρη στα οποία εξαπλώθηκαν οι εκστρατείες του.

Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ BILDERBERG ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ!


Στο Chantilly της Βιρτζίνια οι αυθεντίες της Μπίλντερμπεργκ βρέθηκαν στην  ετήσια συνάντησή τους, και φάνηκαν αποφασισμένοι να αναγκάσουν έναν πόλεμο στη Μέση Ανατολή, για να σώθει το ευρώ, αλλά εκμεταλλεύονται την ύφεση στην Ευρώπη για να επιδιώξουν την υποστήριξη για ένα παγκόσμιο υπουργείο οικονομικών. Αυτό θα ήταν ένα σημαντικό βήμα προς τον τελικό στόχο, μια παγκόσμια κυβέρνηση υπό τον ΟΗΕ.

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΑΠΟ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΟΙ ΝΕΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ - ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ


ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ....
ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΩΝ. ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
Αρχίζει το φθινόπωρο η διαδικασία αντικατάστασης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας με το νέου τύπου δελτίο ταυτότητας, το οποίο θα έχει τη μορφή πιστωτικής κάρτας και θα αναγνωρίζεται και ως ταξιδιωτικό έγγραφο.

Η Ανδρομέδα εκτός ελέγχου επιτίθεται στη γη! Συγκρούστηκε ήδη με τον Μ33 [εικόνες]


Θα καταπιεί τον γαλαξία μας νωρίτερα από ό τι υπολόγιζαν οι αστρονόμοι; Νεώτερες έρευνες έχουν θορυβήσει τους επιστήμονες που δεν είχαν παρατηρήσει την επίθεση του 2004! 
Το μεγάλο κοσμικό γεγονός που κυριολεκτικά θα ταρακουνήσει τη γη υπολόγιζαν οι επιστήμονες ότι θα συμβεί σε τέσσερα δισεκατομμύρια χρόνια, όταν ο Γαλαξίας μας θα συγκρουστεί με τον γαλαξία της Ανδρομέδα. 'Εκαναν, όμως, λάθος! 

Ξυπνήστε Έλληνες: Επίθεση κατατρομοκράτησης των Ελλήνων!


Συντονισμένη επίθεση κατατρομοκράτησης των Ελλήνων, έχουν εξαπολύσει τραπεζίτες, συνεργαζόμενοι Ευρωπαίοι και Έλληνες πολιτικοί και φυσικά τα ελεγχόμενα από αυτούς ΜΜΕ.
Πρόκειται για την μεγαλύτερη σε έκταση προσπάθεια εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού, των τελευταίων ετών και ίσως οι πιο ΜΑΥΡΕΣ εκλογές που έχει ζήσει αυτός ο τόπος...

Δικαστές κατά του μνημονίου!


Για πρώτη φορά δικαστικοί λειτουργοί, εκ των οποίων μάλιστα ο ένας είναι εν ενεργεία Διοικητικός Εφέτης, ζητούν να ακυρωθούν ως αντισυνταγματικές και ανίσχυρες οι διατάξεις του Μνημονίου και των εφαρμοστικών νόμων με τους οποίους επιβλήθηκαν δραματικές περικοπές σε μισθούς, επιδόματα και συντάξεις.
Παρά το γεγονός ότι ήδη με συντριπτική πλειοψηφία η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έχει κρίνει συνταγματικό το Μνημόνιο θεωρώντας ότι δεν παραβιάζονται διεθνείς συμβάσεις εντούτοις οι τρεις δικαστές επέμειναν να προσφύγουν στο Μισθοδικείο.  

Προς νέα πολεμική περιπέτεια στη Μέση Ανατολή;


Τα σχέδια της Δύσης για νέο πόλεμο στη Μέση Ανατολή, και κτύπημα της Συρίας μετά από τους βομβαρδισμούς κατά της Λιβύης, απειλούν με διάλυση τον ΟΗΕ.
Η κατάσταση στη Συρία τείνει να εξελιχθεί σε παγκόσμια κρίση. Εάν πραγματοποιηθεί η απειλή της αμερικανίδας πρεσβευτού στα Ηνωμένα Έθνη, Σούζαν Ράις, για παράκαμψη του Συμβουλίου Ασφαλείας Συμβούλιο του ΟΗΕ, τότε, κατά πάσα πιθανότητα η Ρωσία, η Κίνα, αλλά και αραβικές χώρες, δεν θα παραμείνουν αμέτοχες.

Με την ψήφο σου δείξε σε όλο τον κόσμο αυτό που λέμε "Οργή λαού οργή θεού"


Τρέμουν το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ελλάδα σε όλο τον πλανήτη και έχουν επιστρατεύσει όλα τους τα μέσα για να κατευθύνουν τους ψηφοφόρους σε όποιο μαντρί θέλουν εκείνοι, ο καθένας για τους λόγους του και τον σκοπό του.
 Ο γέροντας Παΐσιος έχει κάνει σαφής προβλέψεις που αφορούν τον Εθνικισμό που θα τους τρομάξει και θα τους καταστρέψει τα σχέδια.


Οι αγορές πανικόβλητες περιμένουν το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής φοβούνται ένα....
Pulpit rock
back to top ;