Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Φορολογικός παράδεισος η Κρήτη για το ΝΑΤΟ


Τέτοια εποχή πέρυσι, στις 26 Ιουλίου 2011, όταν η Ελλάδα πλέον άρχισε να σπαράζει από τα αμείλικτα μέτρα της τρόικα και μέσα στην καλοκαιρινή χαλαρότητα της Βουλής, ψηφίστηκε σχέδιο νόμου για την εγκαθίδρυση της προωθημένης βάσης διοικητικής μέριμνας του ΝΑΤΟ στο λιμάνι της Σούδας στα Χανιά με τις υπογραφές των τότε αρμόδιων υπουργών Εθνικής Άμυνας, κ. Ε. Βενιζέλου, Οικονομικών, κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, Εξωτερικών, κ. Δ. Δρούτσα και Δικαιοσύνης, κ. Χ. Καστανίδη.
Με το νομοσχέδιο αυτό, ουσιαστικά το λιμάνι της Σούδας παύει πλέον να ανήκει στην ελληνική επικράτεια και γίνεται «κρατίδιο του ΝΑΤΟ», με τους δικούς του νόμους, τις δικές του φοροαπαλλαγές και τα δικά του «άβατα» για τους Έλληνες πολίτες.

Κλείνουν 60 νοσοκομεία με εντολή Δ.Ν.Τ και τρόικας.

Εδώ και καιρό έχει κατατεθεί από την τρόικα σχετική πρόταση –απόφαση  για τις συγχωνεύσεις νοσοκομείων. Συγκεκριμένα, από τα 150 νοσηλευτικά ιδρύματα που λειτουργούν σήμερα ζητούν να μειωθούν το πολύ σε 90. Από κει και πέρα, οι εκπρόσωποι της τρόικας θεωρούν ότι είναι αναγκαίο να υπάρξουν συνέργειες μεταξύ των νοσηλευτικών ιδρυμάτων, αφού με τον τρόπο αυτό θα μειωθεί κατά πολύ το λειτουργικό κόστος.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!



Pulpit rock
back to top ;