Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Διαλύονται! Ο λαός πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του…


Η κατάσταση για την τρόικα της κυβέρνησης είναι πολύ άσχημη, παρόλο τον εξωραϊσμό που προσπαθούν να κάνουν τα δελτία ειδήσεων…

Δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής και Θεόδωρος Παραστατίδης, δηλώνουν ανοιχτά ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν τα νέα μέτρα. Βέβαια ειδικά με τους ΠΑΣΟΚους ποτέ δεν ξέρει κανείς και πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι. Μην ξεχνάμε ότι ΠΑΣΟΚ ήταν και ο Αθανασιάδης του ΓΑΠ που γελοιότερες κωλοτούμπες δύσκολα θα βρει κανείς…


Το Morgellons ΣΚΟΤΩΝΕΙ ! ! ! ΑΠΟΔΕΙΞΗ στην τηλεόραση του CNN..Morgellons απο τα chemtrails..


Μια πτυχή της ιστορίας των chemtrails είναι ότι μέσα από το νέφος δημιουργούν την εξάπλωση της ασθένειας Morgellons.
Το παράξενο είναι ότι οι ίνες που έχουν βρεθεί στα σώματα των προσβεβλημένων ανθρώπων που έχουν την ασθένεια Morgellons εχουν συνδυαστεί με τις ίνες που βρίσκονται στο νέφος των chemtrails και σε σταγόνες της βροχής. Αυτό σημαίνει ότι όποιος αναπνέει τον αέρα ενδέχεται να έχει εκτεθεί σε αυτή την ασθένεια.


Βαρουφάκης: «Τα χρήματα της δόσης δεν θα δοθούν στον πεινασμένο Έλληνα»



"Καταπέλτης" για άλλη μια φορά είναι ο οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης. «Τα χρήματα της δόσης δεν θα δοθούν στον πεινασμένο Έλληνα», είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο κ. Βαρουφάκης περιγράφει ένα ζοφερό σκηνικό το οποίο θα επικρατήσει στη χώρα μας ακόμη και αν δοθούν τα χρήματα της δόσης: «Δεν θα αλλάξει τίποτα, η σκοτοδίνη θα συνεχιστεί. Τα χρήματα θα τα πάρουν οι τράπεζες για ανακεφαλαιοποίηση γιατί αλλιώς θα βάλουν λουκέτο».

Δείτε το βίντεο:


EΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ .....!!!!!


Έλληνες ΞΥΠΝΗΣΤΕ. Σταματήστε να ΦΟΒΑΣΤΕ. Το Πολιτικό Σύστημα βασίζεται στο ΦΟΒΟ σας για να συνεχίζει να υπάρχει. Το Πολιτικό Σύστημα δεν είναι οι κυβερνήσεις που εξυπηρετούν τον λαό. Ο ΛΑΟΣ δεν πρέπει να ΦΟΒΑΤΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ του αλλά οι ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ 
ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ. Αλλά σας έχουν κάνει να φοβάστε. Σας ελέγχουν με την ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ, με τα ΧΑΡΑΤΣΙΑ, με τα Μ.Μ.Ε. σας βάζουν στο κεφάλι ιδέες που δεν είναι δικές σας, και σας μαθαίνουν να σκέπτεστε με την ΔΙΚΗ τους ΛΟΓΙΚΗ, αυτή που τους βολεύει.


ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ..! (video)

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παραδέχεται ότι ψεκάζουν τουλάχιστον για μετατροπή καιρού. Η δική μας κάνει την πάπια, τα παπαγαλάκια που αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι (μαζί με τους μετεωρολόγους στα ΜΜΕ) χλευάζουν τις ανησυχίες πολιτών που διαμαρτύρονται για αυτή την κατάσταση, αποκαλώντας τους ούτε λίγο ούτε πολύ συνωμοσιολόγους ψυχακηδες, και δυστυχώς υπάρχουν και πολίτες που αποδέχονται αυτές τις ανοησίες (όπως πιθανότατα αποδέχονται ένα σωρό άλλα ψεύδη που παρουσιάζουν ως "πραγματικότητα".) Καιρός να αφυπνιστούμε. Μας ψεκάζουν με δηλητήρια, λες και είμαστε ζωίφια, και υπάρχουν άτομα, που μόνο "ευχαριστώ" δεν τους εχουν πει ακόμα. Έλεος!


Pulpit rock
back to top ;